Tommy Hilfiger si activista Mogli, parteneri pentru cursul online- Un mod de viata sustenabil

Tommy Hilfiger a început colaborarea cu platforma de învățare online, FutureLearn, ca să inspire schimbarea prin proiectarea și crearea accesului la un portofoliu unic de cursuri educaționale cu un important impact social

 

Tommy Hilfiger anunță lansarea cursului online, disponibil gratuit, care explorează cum putem avea un mod de viață sustenabil, găzduit de artista multi-gen și activista pentru sustenabilitate, Mogli. Pornind de la convingerea comună că pentru a crea un viitor mai bun trebuie întâi să creăm cele mai bune versiuni ale noastre, cursul este disponibil gratuit pe FutureLearn.com,  putând fi accesat pe dispozitive mobile, tablete și computer, începând din data 1 Martie 2021.

FutureLearn transformă educația, oferind publicului acces la cursuri esențiale, făcând ca experiența de învățare online să fie plăcută și accesibilă. Prin intermediul miilor de cursuri predate de universități și organizații de talie mondială, inclusiv King’s College London și Johns Hopkins University, cursanții pot dezvolta prin educație de la distanță hobby-uri, noi abilități și expertiză menită să îi ajute în schimbarea carierei. Pentru concepera cursului dedicat explorării vieții sustenabile, o echipă de experți acrediați s-a ocupat de cercetarea, dezvoltarea și modelarea acestuia, pentru a se asigura că îndeplinește cele mai înalte standarde educaționale. Explorează legătura dintre alegerile sănătoase de viață și traiul sustenabil, oferind un mix între storytelling, dialog, dezvoltarea de noi cunoștințe sociale și celebrarea progresului. Găzduit de activista Mogli, cursul durează două săptămâni și poate fi finalizat în ritmul cursantului.

 

Prima săptămână:

 

  • Descoperă: Mogli face o prezentare introductivă a cursului prin care îi va purta pe utilizatori într-o călătorie către un stil de viață mai sustenabil.
  • Explorează: Utilizatorii explorează problema consumului excesiv, consecințele pe care le are asupra planetei noastre și potențiale soluții.
  • Visează: Mogli își împărtășește visele pentru viitorul planetei, de asemenea explorând și obiectivele Națiunilor Unite ce vizează dezvoltarea sustenabilă.
  • Reflectează: Utilizatorii discută despre cum să avanseze împreună pentru schimbare (”move forward together for change”).

 

A doua săptămână:

  • Discutați: Utilizatorii își conștientizează propriul stil de viață și fac un bilanț al acestuia.
  • Provocare: Mogli își dezvăluie călătoria personală către un stil de viață mai sustenabil și vorbește despre persoanele care au inspirat-o spre schimbări pozitive.
  • Acțiune: Pornind de la propriile experiențe, Mogli împărtășește cum să fii curajos și îndrăzneț.
  • Încheiere: Utilizatorii dau un test recapitulând ceea ce au învățat de-a lungul cursului.

Din dorința de a dota pe deplin participanții cu instrumentele și înțelegerea necesare pentru a stimula schimbările sociale, Tommy Hilfiger a conceput patru cursuri FutureLearn ce se concentrează pe creșterea încrederii de sine, comunitatea LGBTQIA +, și construirea unei comunități, care vor fi lansate în săptămânile următoare. Prin intermediul platformei, participanții vor avea un spațiu sigur pentru a explora experiențe diverse, a-și împărtăși visele personale și provocările unice.

Alături de cursurile FutureLearn, Tommy Hilfiger va susține o serie de discuții live pe canalele sale sociale globale pentru a oferi tips &tricks de viață suplimentare, de formă scurtă. Pentru mai multe informații cu privire la angajamentele de sustenabilitate ale lui Tommy Hilfiger, accesați sustainability.tommy.com. Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

 

UNDE:      FutureLearn.com

 

CÂND:       1 Martie, 2021Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Ce cadou a primit Anamaria Prodan Reghecampf? Impresara face furori cu o “bijuterie” de 300.000 de euro

Laurențiu Reghecampf i-a făcut un cadou de 300.000 de euro soției sale. Iubirea antrenorului nu are limite și cadoul este și el pe măsura frumoasei…

Reinventează-te stilistic alături de CALVIN KLEIN

Fiecare experiență pe care o trăim ne ajută să ne construim identitatea stilistică și să ne personalizăm stilul vestimentar cu elemente care ne reprezintă cu…

Mihai și Emilia Bendeac au donat împreună cu Editura Bookzone 200.000 de euro spitalului Fundeni

Spre sfarsitul anului 2020, cartea scrisă de Mihai Bendeac și de mama sa, Emilia, abia ajungea la tipografie și urma să se vândă într-un număr-record…

Vero Milano lansează o nouă colecție dedicată pasionatelor de modă

Inpirată din eterna eleganță feminină boemă, noua colecție suprinde cu 20 de piese care promit tuturor pasionatelor de modă avantajul stilistic de a etala ținute…

Top cele mai frumoase și utile cadouri eco friendly de Paște!

În ultimii ani se vorbește tot mai mult despre adoptarea unui stil de viață sănătos, despre cum să avem mai multa grijă de noi și…
Vezi profilul Ioana Marinescu