Tianli - vitalitate indiferent de varsta

Tianli este un supliment alimentar ce promoveaza un stil de viata sanatos, contribuie la mentinerea functiilor normale ale organismului si vitalitatii indiferent de varsta.

Reteta suplimentului Tianli a fost conceputa la Curtea Imperiala a Chinei si initial era folosita pentru revigorarea rapida a organismului si pentru tonifiere. Tianli este conceput pentru barbatii de toate varstele ce-si doresc o imbunatatire a performantelor sexuale, ofera o stare de vitalitate, ajuta la mentinerea sanatatii functiilor sexuale si totodata are efect afrodisiac.

Daca ti-a scazut libidoul si apetitul sexual, nu trebuie sa te ingrijorezi, poti folosi cu incredere produsul Tianli. Acest supliment alimentar este cel mai căutat produs destinat barbatilor de pe piata din România. Cu o singura fiola rezolvi problemele legate de potenta. Compozitia produsului este 100 % naturala, folosindu-se doare plante medicinale si fructe cu efecte benefice asupra organismului.

Totodata Tianli, elimina insomniile si ajuta la menținerea unei stari optime de sanatate. Toate plantele din compozitia Tianli au beneficii multiple asupra organismului uman, datorita proprietatilor antioxidante.
Ingredientele din compozitia Tianli sunt urmatoarele:

Damnacanthus – ingredient benefic pentru bunastarea întregului organism, ajuta in caz de infertilitate, imbunatateste libidoul si împiedica apariției problemelor hormonale.

Eleutherococcus senticosus – plantă regasita in compoziția Tianli, este ideala pentru dezvoltarea ovariană normala.

Hypoxis minor – are proprietăți afrodisiace, imbunatateste funcțiile sexuale si contribuie la revigorarea organismului.

Fructele de goji – folosite inca din vechi timpuri pentru fertilitate si sanatatea sistemul reproducător, ameliorează infertilitatea.

Saline cristanche – amelioreaza oboseala, susține potența si are efecte tonice. Totodata contribuie la creșterea libidoului si sprijină funcția sistemului nervos central.
Rădăcina de Polygonum si Iarba țapului sunt ingredientele care completeaza compoziția Tianli.
Tianli are capacitatea se a sustine functia reproducatoare, are efect afrodiziac, rezolva problemele legate de impotenta si sprijină sănătatea sistemului imunitar.

Persoanele care au incercat deja fiolele Tianli, s-au declarat multumite de efectele produdusului. Tianli poate fi comandat din magazinul cu pastile potenta PastilePotentaSam.ro

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 4224 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 4224 AND validat = "da" ) ' at line 14