SPORT POST - Fabrica de știri din sport

 

Sportpost.ro este un site cu stiri actualizate constant, din domeniul sportului, ce tocmai a luat naștere și încearcă să îsi facă loc între publicațiile media din România.

Site-ul SPORT POST îsi propune să ofere cele mai noi și recente informații

Fotbal, Tenis, Handbal, Motorsport sau Baschet? Daca esti pasionat de sport si iti place sa fii la curent cu ultimele noutati, 27sportas.ro este cea mai rapida si sigura sursa de informare.

Cele mai importante informatii de la competitiile sportive din Romania sunt transmise live

Echipa de jurnalisti din cadrul site-ului sportpost.ro relatează de la fața locului de la cele mai importante compeții sportive din România. Conferințele de presă și declarațiile sportivilor sunt transmise în direct pe pagina de facebook și pe canalul de youtube al site-ului.

 

Echipa din spatele sportpost.ro

În luna Iunie a anului 2022, Adrian a pus bazele site-ului sportpost.ro, totul pornind de la o simplă pasiune pentru sport.

Ulterior, echipa sportpost.ro s-a marit,  s-au alaturat tineri pasionați de jurnalism, dornici sa transmita publicului doar informatii reale si importante din domeniul sportului. Astfel, site-ul sportpost.ro se bucura de aprecierea pasionatilor de sport si in general, a oamenilor care aleg sa se informeze cu stiri de calitate.

Alege si tu sa fii la curent cu toate noutatile in materie de sport! Site-ul sportpost.ro ofera cititorilor continut fresh, de calitate, din aria celor mai apreciate competitii sportive. Noutatile si informatiile din mass media actualizate constant, acum sunt prezentate si in social media!Cuvinte cheie:
sport post, stiri sportive, site stiri din sport, stiri


Comunicat publicat de: sportpost (click pentru a vizualiza profilul)