Rucsac antifurt, o idee bună pentru școală?

Poate că ai mai văzut acele rucsacuri cu carapace de țestoasă.

Acestea nu sunt un accesoriu nou pentru a completa un costum de cosplay, este, pur și simplu, un ghiozdan antifurt.

Sunt din ce în ce mai la modă, nu doar datorită designului lor modern, ci și pentru că fac posibil transportul bunurilor și obiectelor de valoare în deplină siguranță.

Poate chiar copilul tău ți-a cerut unul pentru începutul anului școlar, așa că vrei să afli mai multe despre acest tip de ghiozdan.

Ce este un ghiozdan antifurt?

Ghiozdanul antifurt, după cum sugerează și numele, este o geantă cu sistem de securitate antifurt. Este conceput pentru a transporta lucrurile în siguranță. Acest rucsac rezistent la tăiere și la șocuri are buzunare ascunse la care hoții de buzunare nu pot ajunge.

Care sunt caracteristicile unui rucsac antifurt?

Există mai multe caracteristici pe care le are un rucsac antifurt față de un rucsac obișnuit:

  • Buzunare Secrete

Într-un ghiozdan antifurt, există multe buzunare ascunse și fermoare unde îți poți depozita cele mai valoroase bunuri, cum ar fi pașaportul și portofelul.

Hoții de buzunare le vor găsi cu greu, mai ales că ei caută ținte ușoare, fermoare pe care să le deschidă rapid și apoi să fugă.

  • Rezistență la apă

Multe lucruri se pot întâmpla în timpul zilei sau în drum spre școală, ploaie, zăpadă, umiditate, pentru a numi câteva. Așadar, de ce să nu le eviți cu un rucsac rezistent la apă care să țină lucrurile de la școală departe de apă sau umezeală?

  • Țesătură anti-tăiere

Ghiozdanele antifurt sunt confectionate dintr-o țesătură specială, numita poliester, care împiedică hoții să rupă materialul și să îți fure ceva. Este o caracteristică obligatorie pe care trebuie să o aibă orice rucsac antifurt.

  • Fermoare rezistente

Acest lucru este deosebit de important pe un rucsac care nu se deschide ușor așa cum este cazul modelelor antifurt. Nicio șansă ca hoțul să desfacă fermoarele. Dar sunt, de asemenea, concepute pentru a nu se bloca.

De ce să cumperi un rucsac antifurt pentru copilul tău?

Dacă te decizi să cumperi un rucsac antifurt, este pentru a preveni furtul cu bunurile copilului tău și, mai precis, ceva de valoare, cum ar fi un laptop sau o tabletă.

Dar poate fi și o alegere ghidată de căutarea caracterului practic. Într-adevăr, rucsacurile antifurt sunt compacte și au mult spațiu de depozitare. Acest lucru îți permite să te organizezi cât mai bine posibil.

Rucsac antifurt pentru școală, un must-have pentru toate vârstele?

După cum tocmai ai văzut, un rucsac antifurt oferă multe avantaje. Dar este chiar util pentru un student? Putem răspunde la această întrebare cu da și nu, în realitate totul va depinde de vârsta copilului și de nivelul său școlar.

Nu este nevoie să cumperi un rucsac antifurt pentru un copil care intră la grădiniță. Pentru elevii din clasele primare, acest tip de geantă poate fi utilă dacă el poartă o tabletă și se întoarce acasă fără supravegherea unui adult și mai ales dacă trebuie să ia transportul în comun.Cuvinte cheie:
rucsacuri antifurt, rucsac, scoala


Comunicat publicat de: Marketing Tools Srl (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Marketing Tools Srl

Importanţa rapidităţii transportului coletelor în traiectoria afacerii tale

Realizezi produse de serie sau creezi obiecte unice, oricare ar fi portretul tău de antreprenor, este esenţial ca acesta să ajungă la publicul ţintă, pentru…

Campanii de promovare online - care sunt cele mai eficiente soluții

Vrei ca afacerea ta să se bucure de succes, ţi-ai propus ca serviciile şi produsele tale să ajungă la publicul ţintă, atunci este necesar să…

Gadget high-tech: ce idee de cadou să aleg?

Vrei să faci o surpriză unui prieten, unui membru al familiei sau unui coleg? Vrei să alegi un gadget high-tech fără să fii nevoit să…

Motocultorul, un echipament indispensabil din grădina ta

Pentru a întreține așa cum trebuie grădina, fără a depune însă prea multe eforturi, există unele echipamente indispensabile. Printre ele, se numără și motocultorul. Este…

Reguli utile pentru curățenia pe scara blocului

Cu toții ne dorim să trăim și să ne desfășurăm activitatea într-un mediu curat și sănătos. Acest lucru este valabil și pentru scara blocului, care…
Vezi profilul Marketing Tools Srl