Reptiland București s-a deschis pe 15 Iunie! Descoperă jungla amazoniană din inima junglei urbane!

Începând cu 15 iunie, Bucureștiul se îmbogățește cu un proiect educațional și de conservare a biodiversității unic în Europa: REPTILAND București.

Reptiland recreează fragmente din jungla amazoniană chiar în inima junglei urbane, folosind o combinație de terarii de mari dimensiuni, care se autosusțin și tehnologie de ultimă generație. 

Vizitatorii vor descoperi o lume fascinantă: peste 40 de specii de specii de reptile din toate colțurile lumii și zeci de specii de plante exotice în habitatul lor natural. 

Reptiland București este situat în apropierea Pieței Presei Libere, pe Bulevardul Expoziției 1C.

Într-o lume în care natura lipsește din aglomerările urbane, în care experiențele digitale devin preferatele noilor generații, Reptiland propune o schimbare a paradigmei și, prin tehnologie ca mijloc, nu ca finalitate, creează o oază de natură sălbatică accesibilă tuturor, chiar în mijlocul orașului. Reptiland București este primul pas din strategia noastră de business, dorind să ducem acest proiect în toate capitalele europene. Ne bazăm pe efectele benefice dovedite ale naturii vii și dezvoltăm modelul de business al viitorului, în care interesul antreprenorial este împletit nativ cu rezultate concrete în conservarea biodiversității și creșterea stării de bine a comunităților în care activăm, totul grație tehnologiei folosite înțelept.” a declarat Daniela Marișcu, partener și investitor Reptiland.

Reptiland oferă o experiență memorabilă tuturor locuitorilor Bucureștiului care doresc să se deconecteze de agitația urbană și să descopere frumusețea și diversitatea vietăților tropicale. De asemenea, este o atracție de neratat pentru oricine se află în vizită prin București. 

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu unic și captivant unde vă puteți recrea și învăța în mod interactiv, atunci Reptiland București este destinația de bifat!

Reptiland este expresia pasiunii noastre pentru natură și tot ce are ea mai bun de oferit. Este un proiect unic nu doar în țară, ci și în Europa, pe care l-am gândit în așa fel încât să redea comunității bucuria interacțiunii cu natura sălbatică. Reptiland este un proiect complex care va crește și se va diversifica de la an la an și care răspunde nevoii de educare a noilor generații cu privire la importanța mediului și a biodiversității. Tocmai de aceea,  Reptiland a fost conceput sub forma unei experiențe interactive, multisenzoriale,  mixând cele mai noi tehnologii digitale – VR, AI – cu  expoziția unicat de microclimate de plante și reptile. Sunt dator să ofer tinerilor ceea ce Facultatea de Horticultură București din cadrul USAMV mi-a dăruit: descoperire, uimire, pasiune”, a declarat Adrian Atinge, Director Touch Nature Design și inițiator al proiectului Reptiland.

Mai multe informații aici: 

https://reptiland.ro/

 Cuvinte cheie:
expozitii reptile, expozitii bucuresti, muzeu stiinte ale naturii, reptile, terarii, plante exotice, reptiland


Comunicat publicat de: Oseom (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Oseom

Vrei să-ți urci site-ul în prima pagină pe Google?

Vrei să-ți poziționezi site-ul în prima pagină a motorului de căutare Google? Vrei să atragi mai mulți clienți în locația ta sau să creșți vânzările…

Unde poti te poti distra in weekend in Calarasi? Muzica de petrecere live la Pensiunea Restaurant Sofia!

Vine weekendul si nu ai planuri? Hai cu prietenii in fiecare weekend la petrecerile cu muzica live organizate de Pensiunea Restaurant Sofia din Calarasi.

Se inaugurează primul Centru de Autism din orașul Pucioasa, jud. Dâmbovița

Asociația „Spune Da Vieții” inaugurează în Pucioasa, jud. Dâmbovița, un centru pentru copiii și adolescenții cu Tulburări din Spectrul Autist. Noul Centru Autism Step by…

Nou! Grădiniță/Centru pentru Copii cu Nevoi Speciale în București: Autism Step by Step

Cu un scop bine definit -„să oferim copiilor și familiilor un cadru unic de susținere, plin de empatie, dăruire, răbdare, în care copiii să înflorească…

Centrul Autism Step by Step - Teste Psihologice diagnosticare Tulburări Spectru Autist și planificare intervenții

Centrele Autism Step by Step din București, specializate în terapii pentru copiii cu Tulburări din Spectrul Autist, își extind lista de servicii oferind Teste și…
Vezi profilul Oseom