REGINA MARIA a redus cu 50% timpul de bugetare si de analiza HR, cu solutia de management al performantei de la Senior Software

Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi gestioneaza bugetele de resurse umane cu sistemul de management al performantei in HR, de la Senior Software. Compania a redus cu pana la 50% timpul dedicat operatiunilor de analiza si bugetare din zona de HR. Usor de folosit si customizabila, solutia software ofera control, flexibilitate si sustine mobilitatea.

Reteaua de sanatate REGINA MARIA realizeaza rapid si de oriunde raportari detaliate cu privire la resursa umana, folosind solutia de Analiza si Bugetare HR de la Senior Software. Operatorul de servicii medicale private are peste 7.500 de angajati si colaboratori in mai bine de 200 de locatii, iar softul ii ofera vizibilitate asupra cheltuielilor salariale si pozitiilor bugetate, intr-un mod structurat.

 

Economiile majore de timp si controlul crescut asupra proceselor de bugetare si asupra costurilor salariale sunt doar cateva dintre beneficiile obtinute de organizatia REGINA MARIA cu solutia de la Senior Software. Operatorul de servicii private de sanatate a redus timpul de lucru astfel:

 

  • 50% mai putin timp pentru importul de date actual
  • 50% mai putin timp in analiza pe mai multe versiuni de buget
  • 50% mai putin timp pentru analiza pe costuri bugetate vs. realizate
  • 50% mai putin timp in transferul pozitiilor bugetate

 

Solutia ne ajuta sa avem un control mai bun al costurilor salariale si al pozitiilor bugetate, sa comunicam usor cu managerii, cu Departamentul de Controlling si sa crestem performanta responsabililor HR. Automatizarea a contribuit in mod semnificativ la eficientizarea procesului, prin evitarea erorilor de calcul si prin scurtarea timpului de lucru alocat anterior centralizarii datelor la nivel de Grup, analizelor si tuturor etapelor necesare obtinerii versiunii finale de buget, a specificat Irina Somanescu, HR Director, Reteaua de sanatate REGINA MARIA.

 

Inainte de implementarea softului pentru bugetare HR de la Senior Software, operatiunile de bugetare erau realizate in Excel, iar distribuirea informatiilor catre responsabilii de buget se facea prin e-mail. In prezent, operatorul REGINA MARIA urmareste in timp real si gestioneaza intr-o solutie integrata si intuitiva tot ceea ce inseamna costuri salariale.

 

Procesul de bugetare implementat este personalizat, mulat pe nevoile de business, iar interfata este intuitiva. Costurile sunt calculate automat pe baza unor formule introduse in aplicatie, ceea ce usureaza munca tuturor utilizatorilor. Managerii nostri, care sunt si owneri de buget, au acces permanent in platforma si pot observa in timp real versiunile de buget aflate in lucru sau aprobate”, a adaugat Irina Somanescu.

 

Responsabilii de buget pot accesa platforma oricand si de oriunde, iar mobilitatea pe care o ofera solutia ii ajuta pe utilizatori sa isi indeplineasca fara restrictii atributiile, fiind un avantaj major, mai ales pentru cei ce au un loc de munca mobil si trebuie sa respecte un anumit calendar.

 

Solutia de Analiza si Bugetare de la Senior Software se integreaza usor cu alte aplicatii si contribuie semnificativ la cresterea performantei in HR prin gestionarea corespunzatoare a proceselor departamentului de resurse umane. Solutia de la Senior Software s-a dovedit a fi un instrument de o importanta majora pentru Reteaua REGINA MARIA, atat in controlul bugetelor, cat si in urmarirea indeplinirii obiectivelor propuse, in urma carora cifra de afaceri a companiei a crescut semnificativ in ultimii 3 ani.

 

Mai multe detalii despre implementarea proiectului sunt prezentate in studiul de caz.

 

 

Despre Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA

 

Fondata in anul 1995, Reteaua de sanatate REGINA MARIA este specializata in furnizarea de servicii medicale private. In prezent, grupul are peste 200 de locatii proprii, iar numarul de angajati si colaboratori depaseste 7.500. Cu o cifra de afaceri de 237 de milioane de euro, Reteaua REGINA MARIA este primul operator care a introdus in Romania conceptul de abonamente medicale pentru companii.

 

Despre Senior Software

 

Senior Software este singurul furnizor si dezvoltator de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI / CPM, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
regina maria, soft, management, performanta, hr, analiza, bugetare, resurse umane, solutie software, senior software,


Comunicat publicat de: Senior Software (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Senior Software

Cum va creste afacerea Ideal Feroluc din Bacau, dupa automatizarea depozitelor

Ideal Feroluc, distribuitorul de accesorii pentru mobilier din Bacau, a automatizat activitatea din depozite si mare parte din procesul de vanzare, a realizat economii majore…

Senior Software a cumparat 30% din actiunile Sincron HR

Senior Software a achizitionat 30% din pachetul de actiuni al companiei HR Sincron. Cei doi furnizori de solutii software au peste 600 implementari finalizate cu…

Dr. Wheel tinteste dublarea cifrei de afaceri cu sistemele Senior Software

Dr. Wheel, furnizorul de piese si servicii auto din Mures, a investit in softuri integrate care sa imbunatateasca procesul de vanzare si gestionarea fluxurilor de…

Flexibil – o afacere mult mai profitabila cu sistemele pentru productie de la Senior Software

Flexibil a imbunatatit intreaga activitate de productie cu solutiile integrate APS si MES de la Senior Software. Producatorul de sisteme anti-vibratie a crescut profitabilitatea afacerii,…

Producatorul brandului “vitamin aqua” isi gestioneaza operatiunile cu sistemele Senior Software

Merlins Beverages, producatorul bauturilor racoritoare ”vitamin aqua”, si-a optimizat intreaga activitate, incepand de la aprovizionarea cu materii prime si pana la vanzarea produselor finite. Folosind…
Vezi profilul Senior Software