Răsfaţă-te zilnic cu o cafea Jacobs cu Alintaroma

Jacobs este unul dintre cele mai populare branduri de cafea din lume. Cafeaua Jacobs este cunoscută pentru aroma sa deosebită și gustul inconfundabil, care o fac una dintre cele mai dorite cafele de pe piață. Gustul ei este obținut prin folosirea unui amestec foarte precis de boabe de cafea, care sunt atent selectate și prăjite pentru a oferi cea mai bună aromă.

Este secretul care permite cafelei Jacobs cu Alintaroma să aibă un gust bogat și intens, şi, totodată, o aromă extrem de plăcută şi savuroasă.
 

Jacobs cu Alintaroma – o cafea cu numeroase beneficii pentru sănătate

Cafeaua Jacobs este recomandată și pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Conține un număr mare de antioxidanți și alţi nutrienți de care organismul are nevoie pentru a funcţiona optim, iar acest lucru contribuie la îmbunătățirea sănătății generale, precum și la reducerea riscului de boli cronice și a altor afecțiuni. De asemenea, cafeaua Jacobs cu Alintaroma poate ajuta la reducerea stresului și la creșterea nivelului de energie, ceea ce poate fi foarte benefic pentru persoanele care doresc să se bucure de o viață mai sănătoasă şi mai activă.

Scurt istoric al cafelei Jacobs

Înfiinţat în 1895 în Bremen, Germania, brandul de cafea Jacobs îşi primeşte numele de la Johann Jacobs, fondatorul său. Acesta este inclus în Jacobs Douwe Egberts Group, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de cafe din Europa. Povestea cafelei Jacobs începe în momentul în care Johann Jacobs, în vârstă de 26 de ani, deschide un magazin specializat în ceai, cafea, ciocolata, biscuiţi şi, desigur, cafea. Deviza magazinului şi, totodată, a fondatorului său, Johann Jacobs, era şi a rămas “Voi livra întotdeauna numai produse de calitate ireproşabilă la preţuri rezonabile.”

Jacobs şi-a început activitatea ca ucenic fiind la un comerciant de cafea cu amănuntul şi, pentru că avea un simţ dezvoltat al gustului, a dorit să prăjească şi să guste fiecare mostră de cafea. Aşa că nu este de mirare că, în 1907, Jacobs şi-a deschis propria unitate de prăjire a cafelei, oferind consumatorilor un produs superior.

Cafeaua Jacobs – un produs premium 

Cafeaua Jacobs are o aromă inconfundabilă, bogată și savuroasă, care se datorează cu precădere sortimentului de boabe de cafea care sunt selectate cu grijă şi provin din regiuni renumite pentru calitatea lor, cum ar fi India, Columbia, Brazilia și Vietnam. Această combinație unică și sofisticată conferă cafelei un gust unic, bogat și consistent.

În prezent, Jacobs este un brand premium de cafea, iar linia Kronung (care înseamnă “încoronare” în limba germană) este cunoscut în întreaga Europă pentru aroma sa. Trebuie menţionat ca Jacobs este printre cele mai bine vândute produse uscate din Germania şi, totodată, cea mai populară marcă de cafea din Elveţia, Lituania, Austria, Letonia sau Grecia, dar şi din numeroase ţări din Europa de Est printre care şi România.

Cafeaua Jacobs se vinde în peste 20 de tari stabilind standarde de top în industria din care face parte. Este disponibilă în varianta prăjită şi măcinata, boabe întregi, solubila, capsule sau diverse amestecuri aromate şi savuroase.

În concluzie, cafeaua Jacobs este o băutură savuroasă care are numeroase beneficii pentru sănătate. Aceste aspecte fac din Jacobs cu Alintaroma o opțiune excelentă pentru toţi cei care doresc să se bucure de gustul și beneficiile unei cafele premium cu o aromă inconfundabilă.

Daca Jacobs este brandul tau de cafea preferat avem o veste buna. Poti comanda din confortul casei tale direct in magazinul nostru online Espresso Cafe la preturi surprizator de mici in comparatie cu magazinele fizice obisnuite. Intra acum pe site si consulta oferta noastra de cafea.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
cafea


Comunicat publicat de: Marketing Tools Srl (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Marketing Tools Srl

Maximizarea rezultatelor cu Facebook Ads: sfaturi și trucuri

Facebook Ads reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de promovare a afacerilor în mediul online. Cu peste 3 miliarde de utilizatori din întreaga lume,…

Efectele inflației

Inflația reprezintă creșterea generală și constantă a prețurilor bunurilor și serviciilor într-o economie. Acest fenomen poate fi cauzat de mai mulți factori, cum ar fi…

Află cum să realizezi o optimizare SEO eficientă pentru afacerea ta online cu Stirila

O vorbă modernă spune că, dacă afacerea ta nu este prezentă în mediul online, nu există. Desi poți atinge succesul și strict în mediul offline,…

Izopod oferă servicii de izolare eficientă cu spumă poliuretanică în Constanța

Izopod are o experiență de 10 ani în domeniul izolației cu spumă poliuretanică în Constanța și nu numai. Spuma este cel mai eficient material izolator…

Transformă petrecerea copilului tău în experiența unui basm

Aniversarea unui copil are loc doar o dată pe an deci părinții ar trebui să facă tot posibilul ca aceasta să fie memorabilă, să devină…
Vezi profilul Marketing Tools Srl