Programul WU Executive MBA Bucharest deschide sesiunea de înscrieri cu un discount early bird de 5%

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de înscrieri la programul part-time de Executive MBA desfășurat la București. Managerii și antreprenorii pot beneficia de un discount early bird de 5% din taxa de școlarizare, prin depunerea aplicațiilor până la data de 31 martie. Costul programului este de 39.000 de euro.

Având o tradiție de peste 15 ani, programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy este cel mai important program de tip EMBA din Europa Centrală și de Est. Acesta beneficiază de prestigioasa triplă acreditare internațională – EQUIS, AMBA și AACSB, deținută de mai puțin de 1% din școlile de afaceri din lume. De asemenea, este clasat pe locul 34 mondial în cadrul Financial Times EMBA Ranking 2021. În România, are o comunitate de peste 400 de alumni.

„În ultimii doi ani, corelați cu pandemia de COVID, ne-am bucurat de un număr record de participanți în cadrul programului WU EMBA Bucharest și am asistat la o creștere a mediei de vârstă a acestora. Schimbările ce țin de dinamica studenților nu sunt întâmplătoare. Acestea indică nevoia managerilor cu experiență de a-și actualiza cunoștințele, pentru a putea aborda cu succes noile provocări ale mediului global de business, cum ar fi procesul de transformare digitală sau rupturile din lanțul de aprovizionare. Discountul early bird este una dintre facilitățile pe care le oferim viitorilor studenți, cu scopul de a-i sprijini să urmeze un program de educație executivă de top, adaptat contextului actual de afaceri”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest.

WU EMBA Bucharest este recunoscut pentru criterii precum profesorii de renume internațional, aplicabilitatea cursurilor, oportunitățile de networking și cele trei module internaționale, desfășurate în Austria și SUA. La acestea se adaugă și suportul tehnic pus la dispoziția cursanților (ex: tabletă de ultimă generație, accesul on-line la biblioteca WU), exclusivitatea studiilor de caz internaționale folosite în cadrul modulelor și discuțiile interactive cu alumni, prin organizarea de webinarii.

Programul va începe în luna noiembrie şi se va desfășura pe parcursul a 16 luni, în regim part – time. Acesta cuprinde 14 module, care încorporează noțiuni esențiale de management general și leadership global, dar și noi domenii de interes, cum ar fi transformarea digitală, business analitytics sau change management. Cursanţii au ocazia să lucreze cu profesori de la universități de afaceri prestigioase din întreaga lume printre care IE, ESADE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA).

În 2020 și 2021, programul a înregistrat recorduri consecutive de participanți, cu 33 de manageri şi antreprenori înscrişi. În ultimul an, vârsta medie a studenților a crescut de la 36 la 38 de ani, iar odată cu aceasta, și experienţa managerială s-a mărit de la 7 la 9 ani.

WU Executive Academy este o instituție recunoscută internațional pentru calitatea programelor sale de educație executivă. În ediția din 2021 a clasamentului Financial Times (FT) Executive MBA (EMBA), WU Global Executive MBA a ocupat locul 34 din cele 100 de programe luate în considerare. Astfel, acesta s-a clasat pentru a patra oară în top 50 al celor mai bune EMBA-uri și, după 2020, pentru a doua oară consecutiv în top 35. Programul a obținut rezultate deosebite la trei categorii care prezintă un interes special pentru viitorii studenți: salariul anual (219.000 USD), experiența internațională de studiu (locul 10) și experiența profesională (locul 11).

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și a doua cea mai bună universitate din țările vorbitoare de limbă germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputație excepțională în calitate de furnizor de educație în domeniul managerial. Portofoliul educațional al WU Executive Academy include de la programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, la certificări universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educație executivă din Europa Centrală și de Est.

Comunicat publicat de: Ioana Dumitrescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Dumitrescu

Statistică Medima Health: Care sunt cele mai frecvente tipuri de cancer pentru care pacienții solicită investigații de imagistică medicală

• 3,062 de investigații CT și RMN decontate în 2021 în cadrul programului național de monitorizare a pacienților oncologici „Monitor 2”;

Clinica Smart Nutrition a încheiat anul 2021 cu o creștere de 70% a cifrei de afaceri

Clinica Smart Nutrition a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri majorată cu 70% faţă de anul 2020, continuându-şi ritmul de creștere din ultimii ani.

FORTIM a asistat start up-ul de inovație Bob Concierge în procesul de relocare în clădirea One North Gate Pipera

FORTIM Trusted Advisors, companie românească, membră a Alianței BNP Paribas Real Estate, a coordonat procesul de relocare pentru Bob Concierge, un start-up inovațional, care a…

Spitalul WPK din Viena a primit peste 950 pacienți români în primele 10 luni din 2021, în creştere cu 50%

Românii apelează într-un număr tot mai mare la serviciile medicale din Viena, alături de alți pacienți din Europa Centrală și de Sud-Est. Wiener Privatklinik, unul…