Predicția de 1 milion de EURO pe NetBet

Cel mai așteptat eveniment sportiv al anului se apropie și NetBet vine cu cea mai tare promoție din online-ul românesc. Va trece Anglia de sferturile competiției? Vor triumfa francezii? Predicția corectă a felului în care va arata tabloul turneului poate aduce unui parior norocos un premiu de 1.000.000 €. În plus, plasarea grilei este gratuită!

 

NetBet acordă un premiu de 1 milion de EURO CASH pentru jucătorii care ghicesc ce se va întâmpla în meciurile din Campionatul European!

 

Predicția de 1 milion de EURO constă într-o provocare sub forma unui pariu complex. Practic, jucătorii trebuie să ghicească echipele care trec de faza grupelor și traseul lor ulterior până în finală.

Pariorii vor alege primele trei echipe din fiecare grupă, de la A la F. Apoi, se vor selecta câștigătorii meciurilor din optimi, sferturi, semi-finală, pană la alegerea marelui câștigător.

Pentru cei care preferă să lase totul la decizia sorții, există și posibilitatea de a genera un tabel aleatoriu pentru meciurile din turneu.

Pronosticul sau pronosticurile corecte pentru meciurile din Campionatul European câștigă 1 milion de euro. Atât de simplu.

Cum am mai spus, participarea la concursul NetBet cu premii în valoare de 1 milion de euro este complet gratuită. Singura condiție pentru a înregistra o grilă este ca participanții să aibă un cont NetBet, verificat, cu cel puțin o depunere în bani reali, deschis înainte de 10.06.2021.

Ceea ce înseamnă că accesul la pronosticul de 1 milion de EURO este disponibil atât pentru jucătorii care au deja un cont, cât și pentru cei noi. Iar plasarea predicției este gratuită pentru orice client activ NetBet.

Pronosticurile pot fi înregistrate până pe 11.06.2021 la ora 01:59.  Și câștigătorul sau câștigătorii vor fi anunțați în termen de 7 zile lucrătoare de la încheierea Campionatului European în data de 11.07.2021.

Asta e tot, pentru a intra în competiția pentru milionul de euro pus în joc – o șansă unică pentru iubitorii fotbalului. Fără dubiu și de această dată NetBet face sportul mai palpitant!Comunicat publicat de: Tipzor Media SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Tipzor Media SRL

Câștigă lingouri de aur săptămânal la Vlad Cazino!

În perioada 1 aprilie 2021, ora 01:00 (ora României) – 5 mai, ora 00:59, cazinoul online românesc cu know-how internațional Vlad Cazino va derula o…

Gadgeturi de top, premii cash și alte beneficii în super campania Unibet aprilie & mai 2021

Unibet vine cu noi facilități pentru divertisment online, lansând o campanie promoțională în cadrul căreia participarea la jocurile de pe platformă este recompensată cu și…

NetBet lansează table pe bani reali

Surprizele se țin lanț în cel mai mare cazino online din România! Această platformă „all-in-one” care găzduiește de la pariuri sportive, loto și virtuale, la…

Manchester United - Liverpool și alte meciuri de top în week-end. Perspective și cote la pariuri

Pentru fanii fotbalului, actuala săptămână a fost una extrem de ofertantă, cu fel de fel de competiții naționale în Europa, etape intermediare și restanțe jucate…

Cupa României vine în week-end cu spectacol și posibile surprize

Spre deosebire de meciurile din campionat, unde performanța se decide în funcție de un clasament realizat în mai multe etape, Cupa României are un sistem…
Vezi profilul Tipzor Media SRL