Noul meniu de vară de la Ganesha Caffe

Venirea verii este un eveniment ce merită sărbătorit într-un mare fel, dată fiind lunga așteptare pe care cu toții am fost nevoiți să o suportăm. Și cum poți sărbători mai bine venirea verii, dacă nu la o terasă la care să petreci ore în șir cu prietenii? Ei bine, noi nu am găsit o variantă mai bună de ne bucura de vară, iar alegerea este evidentă: Ganesha Caffe.

Ganesha Caffe este de departe unul dintre cele mai interesante localuri unde îți poți petrece timpul în București. Iar pentru a te convinge de acest lucru, nu îți rămâne decât să îi calci pragul. Cel mai probabil că te va cuceri atât decorul, cât și atmosfera dar mai ales oferta din meniul cafenelei.

Iar dacă tot veni vorba despre meniu, atunci trebuie să îți spunem numaidecât că Ganesha Caffe are un nou meniu de vară ce abia așteaptă să fie descoperit de către toți clienții ce urmează să viziteze acest local.

O mulțime de noi sortimente de narghilea

Vrei să sărbătorești venirea verii într-un cadru cât mai relaxant și mai plăcut? Ei bine, narghileaua reprezintă cea mai bună opțiune pe care o ai la îndemână. Iar în acest sens, Ganesha Caffe te întâmpină cu o ofertă foarte interesantă și mai ales diversificată de arome, modele de narghilea precum și cu numeroase opțiuni de personalizare a acesteia.

Ai chiar opțiunea de a opta pentru o narghilea specială, cu arome ce includ vinul, whiskey, tequilla, rom, gin sau, de ce nu, chiar vodkă. Mai mult decât atât, poți folosi aromele din oferta cafenelei, astfel încât să îți creezi propria combinație unică de arome.

Sună bine? Trebuie să descoperi acum noul meniu!

Răcoritoare pentru a combate temperaturile ridicate de vară

Temperaturile ridicate cu care vara ne întâmpină în cele mai multe dintre zile pot crea destul de mult disconfort, iar astfel singura soluție de a le combate implică, desigur, băuturile răcoritoare. Servite la o terasă bine aerisită și mai ales umbrită, îți va oferi acea gură de aer proaspăt de care cu toții avem nevoie în zilele caniculare.

Ei bine, și din acest punct de vedere noul meniu de la Ganesha Caffe se prezintă excelent. De la freshuri naturale, limonade, cocktailuri cu și fără alcool la soft drinks, indiferent care sunt preferințele tale în materie de băuturi răcoritoare, cu siguranță vei găsi o mulțime de opțiuni pe gustul tău.

Te-am convins că merită să vizitezi Ganesha Caffe pentru a descoperi noul meniu de vară? Nu-ți mai rămâne decât să pornești chiar acum către o experiență relaxantă de vară!Comunicat publicat de: Webdesk (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Tu cum îți pregătești mașina pentru iarnă?

Chiar dacă în ultima perioadă vremea a fost destul de prietenoasă, bucurându-ne în continuare de zile calde și frumoase, sezonul rece se apropie în mod…

Spotted: Cea mai frumoasă locație cu shisha din Nordul Capitalei

Orice pasionat de shisha care se respectă nu va alege orice cafenea în care să se bucure de o narghilea ba dimpotrivă, își va propune…

Cafenea din nordul capitalei cu shisha deosebita

Cu toții privesc capitala țării noastre ca pe un mediu foarte aglomerat, agitat și mai ales stresant. Iar în cea mai mare măsură au dreptate!…

Shisha caffe si lounge exclusivist din zona Victoriei

Sisha datează încă de pe vremurile Imperiului Otoman, cel despre care știm bine că a avut o foarte mare influență asupra culturii țării noastre. Prin…

Cum recondiționăm jantele inainte de începutul iernii?

Fie că ne place sau nu, iarna se apropie cu pași repezi. Iar cu cât sezonul rece este mai aproape, cu atât trebuie să ne…
Vezi profilul Webdesk