Noul instrument de plată MediHelp revoluționează pachetele de beneficii oferite prin asigurările de sănătate

MediHelp Internațional anunță introducerea unui instrument de plată care revoluționează industria asigurărilor de sănătate. Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor pregnante ale persoanelor asigurate, de a fi cât mai aproape de beneficiari atunci când au nevoie de suport și de a le oferi soluții cât mai simple de accesare a beneficiilor asigurării, MediHelp pune la dispoziția clienților săi instrumentul de plată MediHelp Card.

Acest instrument are scopul de a reduce timpul de colectare și completare a documentelor necesare unei cereri de despăgubire, astfel încât beneficiarul să poată accesa serviciile medicale de care are nevoie fără întârziere. De asemenea, cardul de plată MediHelp oferă posibilitatea accesării serviciilor medicale fără a fi nevoie ca beneficiarul să achite costurile din propriile resurse financiare, eliminându-se, astfel, timpul de așteptare pentru rambursarea acestora. Instrumentul de plată poate fi folosit pentru plata serviciilor medicale de până la 500 de euro.

MediHelp rămâne fidel beneficiilor furnizate clienților săi, astfel încât, procesul de accesare a acestoraeste orientat către nevoile asiguraților. Astfel, tot ceea ce trebuie să facă pacientul este să se programeze la clinica și la doctorul specialist dorit, ca mai apoi să contacteze departamentul dedicat Customer Care din cadrul MediHelp Internațional. Aici, solicitările vor fi examinate cu atențiede către membrii departamentului, iar ca urmare a analizei, cardul va fi încărcat cu suma necesară achitării serviciului medical, explică Zahal Levy, Președintele MediHelp Internațional.

Cardul de plată MediHelp vine în ajutorul clienților prin simplificarea procedurii de accesare a asigurării, oferind posibilitatea de a plăti costurile direct la furnizorul medical ales. Astfel, prin această măsură, compania a eliminat îngrijorarea asiguraților săi referitoare la  plata costurilor aferente serviciilor medicale accesate. Pachetele de asigurare privată de sănătate cu acoperire internațională oferite de către MediHelp facilitează accesul la asigurare oriunde în lume. Această opțiune oferă certitudinea faptului că beneficiarii au acces la servicii medicale indiferent de locația în care se află, prin rețeaua AXA- Global Healthcare, formată din 1,4 milioane de furnizori medicali de pe tot globul.

MediHelp Internațional este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate  cu acoperire internațională din Europa Centrală și de Est și este prezent pe piață de peste 15 de ani. Cu reprezentanțe în România, Ungaria, Polonia și Bulgaria, MediHelp Internațional îmbină, cu succes, asigurarea internațională de sănătate cu asistența medicală, în beneficiul clienților săi.Cuvinte cheie:
MediHelp Card, asigurări de sănătate, MediHelp


Comunicat publicat de: Nomade Communication (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Nomade Communication

Alukönigstahl - furnizorul anului de tâmplărie, pereți cortină și compartimentări

Ca în fiecare an, publicația Real Estate Magazine a făcut o selecție a celor mai importanți jucători pe piața de imobiliare. Juriul, format din 9…

Alukönigstahl susține standardul Nearly Zero Energy Buildings în construcții

Conform principiului NZEB (Nearly Zero Energy Buildings) clădirile nou-construite nu trebuie să consume energie, fapt obligatoriu prin legislația care a intrat în vigoare la începutul…

Alukönigstahl și Schüco – trendsetters în VR și digitalizare în construcții

Alukönigstahl și Schüco mențin pasul alert în adoptarea celor mai noi descoperiri tehnologice, incluzând digitalizarea în palmaresul de responsabilități asumate.

Technoelectric lansează campania de Employer Branding #PeopleOfTechnoelectric

Campania #PeopleOfTechnoelectric este creată cu scopul de a consolida prezența companiei pe piața din România într-o manieră creativă, care să pună în lumină oamenii care…

CradleToCradle - soluția viitorului propusă de Alukönigstahl pentru locuinţe sustenabile și durabile

Sustenabilitatea și durabilitatea sunt elemente cheie în proiectarea unei locuinţe construite pentru viitor, motiv pentru care Alukönigstahl propune soluții moderne și eficiente, având în portofoliu…
Vezi profilul Nomade Communication