MediHelp și AXA Partners cu sprijinul AXA-Global Healthcare anunță un parteneriat strategic

MediHelp Internațional, unul dintre cei mai importanți furnizori de asigurări private de sănătate din Europa Centrală și de Est, începe un nou capitol cu AXA Partners, cu sprijinul AXA-Global Healthcare, ambele făcând parte din Grupul AXA, una dintre cele mai mari companii de asigurări din lume. Scopul acestei colaborări este de a oferi cea mai de încredere soluție pentru asistență medicală la cele mai înalte standarde, prin pachete complexe de asigurare, atât din punct de vedere al beneficiilor, cât și al serviciilor furnizate.

 

Noile pachete de asigurare privată de sănătate cu acoperire internațională facilitează accesul la asigurare oriunde în lume, iar cu deschiderea la rețeaua AXA- Global Healthcare, clienții pot fi siguri că primesc acces la asistență medicală indiferent unde se află, printr-o rețea a peste 1,4 milioane de furnizori medicali de pe tot globul. Mai mult, MediHelp a creat noi servicii, disponibile prin aceste planuri de asigurare, cum ar fi: telemedicina, un call center 24/7 în limba română și un nou instrument de plată. În egală măsură, compania a păstrat o serie de beneficii vitale, printre care acoperirea în caz de pandemii precum COVID-19.

MediHelp Internațional rămâne cel mai de încredere partener al clienților și colaboratorilor, căutând permanent cele mai bune soluții, prin analiza aprofundată a nevoilor pieței și prin înțelegerea și identificarea noilor tendințe în piața asigurărilor private de sănătate.

Colaborarea directă cu companiile de brokeraj va facilita distribuția către un număr mult mai mare de persoane direct interesate de soluții inovative pentru asigurarea sănătății. Expertiza extinsă și toate îmbunătățirile disponibile pentru a satisface așteptările și nevoilor clienților certifică noul statut al MediHelp: acela de creator de produse.

Produsele dezvoltate răspund nevoilor pregnante întâlnite în piață și completează serviciile furnizate în cei 16 de ani de activitate ai MediHelp în România. Noul parteneriat a fost construit astfel încât să ofere cât mai multor oameni serviciile medicale atât de necesare, oriunde în lume și indiferent de natura problemei de sănătate, completează Laura Afrasine, Director General MediHelp Internațional.

Noul partener MediHelp International este AXA Partners și face parte din Grupul AXA, cu peste 70 de ani de experiență în asigurări, prezent în 57 de țări, cu aproximativ 108 milioane de clienți.

Partenerii AXA, cu sprijinul AXA Global Healthcare, sunt încântați să încheie acest parteneriat cu MediHelp International. Recunoscând consecvența și inovația MediHelp International ca fiind unul dintre furnizorii principali de soluții de asigurări de sănătate din România și Europa de Est, acest parteneriat începe într-o perioadă importantă, cu atât de mult accent pe nevoia de asistență medicală și se aliniază la dezvoltarea extinsă a soluțiilor de Protecție a Sănătății în cadrul grupului AXA, afirmă Tomas Mrnka – Director de vânzări AXA Partners.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
asigurare de sanatate, MediHelp international, parteneriat strategic


Comunicat publicat de: Nomade Communication (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Nomade Communication

Alukönigstahl - furnizorul anului de tâmplărie, pereți cortină și compartimentări

Ca în fiecare an, publicația Real Estate Magazine a făcut o selecție a celor mai importanți jucători pe piața de imobiliare. Juriul, format din 9…

Alukönigstahl susține standardul Nearly Zero Energy Buildings în construcții

Conform principiului NZEB (Nearly Zero Energy Buildings) clădirile nou-construite nu trebuie să consume energie, fapt obligatoriu prin legislația care a intrat în vigoare la începutul…

Alukönigstahl și Schüco – trendsetters în VR și digitalizare în construcții

Alukönigstahl și Schüco mențin pasul alert în adoptarea celor mai noi descoperiri tehnologice, incluzând digitalizarea în palmaresul de responsabilități asumate.

Technoelectric lansează campania de Employer Branding #PeopleOfTechnoelectric

Campania #PeopleOfTechnoelectric este creată cu scopul de a consolida prezența companiei pe piața din România într-o manieră creativă, care să pună în lumină oamenii care…

CradleToCradle - soluția viitorului propusă de Alukönigstahl pentru locuinţe sustenabile și durabile

Sustenabilitatea și durabilitatea sunt elemente cheie în proiectarea unei locuinţe construite pentru viitor, motiv pentru care Alukönigstahl propune soluții moderne și eficiente, având în portofoliu…
Vezi profilul Nomade Communication