Management uşor şi rapid al serviciilor de mentenanţă cu SocrateCRM și SocrateService

Ca și companie de servicii puneți în centrul activității, indiferent de domeniul în care activați, nevoile în continuă schimbare ale clienților finali. Noi știm că serviciile de calitate oferite clienților rezultate și din utilizarea tehnologiei și soluțiilor software, sunt ingredientele unei afaceri de succes în acest sector. Dacă ați ajuns să citiți acest articol, înseamnă că faceți parte din acest sector și că ați identificat nevoia unui sistem robust și scalabil, care să vă ofere mobilitatea de care aveți nevoie, precum și posibilitatea de a prelua și prelucra rapid informațiile și solicitările clienților dumneavoastră.

Orice echipament sau dispozitiv va avea nevoie la un moment dat de mentenanță, indiferent că sunt acțiuni preventive sau corective. Dacă mentenanța nu este făcută la timp şi corect, poate aduce de la costuri crescute de reparaţie până la întreruperea fluxului de business.

Care sunt provocările cu care se confruntă companiile de service?

Ca în orice altă activitate, provocările companiilor de service sunt multe și diverse, iar cele care se regăsesc cel mai des în discuțiile cu clienții noștri sunt:

• Angajaţii nu trec prin toţi paşii necesari în procesul de mentenanţă
  • Consumabilele, piesele de schimb și echipamentele utilizate în servisare nu se monitorizează cum trebuie
  • Nu exista o viziune clară asupra timpului şi duratei mentenanţei şi a încărcăturii fiecărui reprezentant de service
  • Comunicarea cu echipele din teren este deficitară
  • Nu exista o metodă facilă și centralizată prin care clienţii pot să comunice apariţia unei probleme

Aflați mai multe detalii despre soluția software completă pentru Servicii

Ce facem noi cu SocrateCRM și SocrateService?

Simplu. Rezolvăm toate provocările de mai sus și nu numai. Ce ne propunem să vă oferim? Zero incidente, respectarea SLA-ului și acces la metrici interne de calitate.

Practic vă ajutăm să:

• Îmbunătățiți în permanență calitatea serviciilor
  • Răspundeți în cel mai scurt timp solicitărilor în conformitate cu cadrul contractual
  • Monitorizați efortul prestat în timp real
  • Facturați în mod automat serviciile prestate
  • Analizați activitatea, productivitatea și profitabilitatea prin tablouri de bord, rapoarte și notificări

SocrateCRM este soluția care permite utilizatorilor să beneficieze de informațiile de care au nevoie zilnic pentru gestiunea serviciilor sau definirea și operarea serviciilor. Funcționalitatea de gestiune a sesizărilor asigură înregistrarea și monitorizarea sesizărilor interne sau externe. Cu SocrateCRM gestionați mai bine sesizările clienților și răspundeții rapid la orice solicitare.

SocrateService este aplicația mobilă care ușurează activitatea din teren a reprezentanților de service, gestionează eficient timpul și serviciile oferite, îmbunătățind calitatea serviciilor. Pentru activitățile din teren, cu SocrateService puteți să planificați sesizările și sarcinile, să introduceți acțiunile de intervenție, consumabilele și piesele de schimb cu ușurință, puteți să generați devizul, la locul intervenției, de pe orice dispozitiv mobil: telefon sau tabletă, indiferent de sistemul de operare.

Toate aceste soluții și îmbunătățirea activității operaționale sunt gestionate în SocrateCloud, care este în back-office, preia datele din aplicațiile mobile și oferă mai departe funcționalitățile pentru aprovizionare, vânzări, gestiunea financiar-contabilă și analize pe centre cost.

Mai multe detalii despre soluția software completă pentru servicii găsiți pe https://www.bitsoftware.eu/software-erp-servicii/

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

SocrateCRM, SocrateService, solutii cloud, servicii

Comunicat publicat de: BITSoftware (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de BITSoftware

Descoperiți SocrateService, aplicația mobilă pentru reprezentanții de service

Pentru a susține digitalizarea și automatizarea activității pentru companiile de service, BITSoftware lansează aplicația mobilă SocrateService, extensie nativă a soluției SocrateCloud.

[Studiu de caz] Normandia: productivitate îmbunătățită și o mai bună gestiune a proiectelor cu SocrateERP

SocrateERP susține NORMANDIA în atingerea obiectivelor de creștere pe termen lung prin productivitate îmbunătățită în zona de gestiune a proiectelor, eficientizarea eforturilor angajaților și acces…

BITSoftware - soluții software pentru sectorul vitivinicol cu finanțare europeană

SocrateERP și FieldBook AgriApps sunt soluții specializate, complete și integrate, care acoperă toate procesele din fermă.

Planificarea resurselor: Cheia eficienței operațiunilor agricole

Toți fermierii au același scop: să obțină cea mai bună producție în fiecare an, ținând cont de condițiile meteorologice, care pot influența producția agricolă, dar…

Cum vor arăta soluțiile ERP în viitor? Iată tendințele ERP pentru 2021.

Soluțiile ERP cunosc schimbări și evoluții pe care este bine sa le avem în vedere, mai ales în contextul vitezei cu care noile tehnologii schimba…
Vezi profilul BITSoftware