Machiaj de seara pentru ochi căprui: 4 sfaturi

Un eveniment special are nevoie de o ținută special, un make-up impecabil și o coafură potrivită cu celelalte două elemente. Un machiaj de seara reușit trebuie ales în ton cu nuanța ochilor tăi, dar și cu cea a tenului.

Culorile machiajului de seara alese în funcție de nuanța irisului

Dacă ai ochii căprui închis, alege culori din gama rozului și violetului, dar poți opta și pentru nuanțe cu finish metalic, așa cum sunt auriul, argintiul și arămiul.

Pentru ochii căprui deschis, cu tente verzui sau aurii, îndreaptă-ți atenția către nuanțe de maro închis și către verde kaki cu străluciri metalice.

In continuarea acestui articol, Amalia Draghici – make-up artist București ți-a pregătit 4 sfaturi care te vor ajuta să obții machiajul mult dorit.

4 sfaturi pentru un machiaj de seară a ochilor căprui

 

Chiar dacă etapele fundamentale ale unui machiaj diferă în funcție de fiecare persoană, de nevoile și de particularitățile ei, în ceea ce privește machiajul de seară, există câțiva pași pe care nu trebuie să-i omiți sub nicio formă.

Pregătirea tenului – înainte de orice, curăță în detaliu fața. Elimină orice fel de impuritate sau reziduu de pe ten, din jurul ochilor, al nasului sau buzelor. Pentru această primă etapă folosește o dischetă din bumbac îmbibată în apă micelară, pentru a te asigura că ai curățat în profunzime.

După rutina de curățare a tenului, fața trebuie hidratată – aplică un strat subțire de cremă hidratantă. Dacă îți dorești un machiaj rezistent este ideal să folosești un primer pentru față și ochi. Primerul se alege în funcție de ten, astfel că pentru un ten gras alege un primer matifiant, iar pentru un ten uscat, un primer hidratant.

Machiajul sprâncenelor și al ochilor – după pregătirea tenului, poți trece la următorul pas: machiajul ochilor. Așadar, se vor contura sprâncenele cu un produs de tip gel, cu un creion sau cu un fard și o pensulă unghiulară.

Este foarte important să alegi nuanța care ți se potrivește, astfel încât să nu schimbi cu mult culoarea naturală a sprâncenelor. Pentru machiajul ochilor folosește pensule pentru blending și pensule mici și dure, cu ajutorul cărora să dai o formă ochiului.

Machiajul feței – după ce produsele folosite anterior au intrat în piele, poate fi aplicat fondul de ten. Conturează și sculptează fața, pomeții, nasul, fruntea și bărbia și iluminează punctele cele mai înalte ale feței.

Machiajul buzelor – pentru a aplica nuanța potrivită de ruj, trebuie să te raportezi la nuanțele pe care le porți pe pleoape. Buzele trebuie conturate și colorate astfel încât să iasă în evidență. Pentru un machiaj mai rezistent este ideal să aplici un ruj lichid mat rezistent la transfer.

Machiajul este o artă. Pentru mai multe sfaturi și recomandări Amalia Draghici îți stă la dispoziție.Cuvinte cheie:
machiajul de seară


Comunicat publicat de: Atelierul de Creatii Digitale SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Rolul influencerilor și streamerilor în promovarea cazinourilor online

Marketingul online a luat avânt odată cu expansiunea rapidă a internetului. Metodele clasice de promovare au fost înlocuite de altele mai inovative și implicit mai…

Scurtă recenzie a aplicației Mr Bit

În mediul online, jocurile de noroc au reușit să atingă un nou nivel în dezvoltare și accesibilitate. Tehnologia a oferit un potențial uriaș de avans…

Cele mai user-friendly site-uri de jocuri

Industria jocurilor online crește rapid, cu jocuri noi și interesante, grafică mai avansată și povești mai complexe, produse în fiecare zi. Și, pe măsură ce…

Implanturile dentare: rolul esențial în restabilirea funcției de masticație și îmbunătățirea calității vieții

În domeniul dentar, tehnologia și inovația se îmbină pentru a crea soluții revolutionare și să ofere oamenilor o calitate a vieții îmbunătățită. O astfel de…

Dezinsecție profesională: compania DDD® - Partenerul Dvs. de încredere

Prezența insectelor în spațiile noastre de locuit sau de lucru poate fi extrem de deranjantă și, uneori, chiar periculoasă pentru sănătatea noastră. Gândacii, furnicile, țânțarii…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL