Littleshoes iti explica cum sa alegeti pantofii pentru copii?

Alegand marimea si tipul potrivit de pantofi, verificarea calitatii pantofilor si a materialelor potrivite, iti vei ajuta copilul sa evite multe probleme viitoare de sanatate precum crampe, dureri de la degetele in ciocan si la picioare, deformarile picioarelor.

Una dintre cele mai frecvente si periculoase afectiuni care apare si se dezvolta din cauza purtarii pantofilor pentru copii de proasta calitate sau a alegerilor proaste este picioarele plate. Bebelusii au nevoie de pantofi , Littleshoes va pune la dispozitie o gama larga de papuci din piele pentru copii si bebelusi.

Alegand marimea si tipul potrivit de pantofi, verificarea calitatii pantofilor si a materialelor potrivite, iti vei ajuta copilul sa evite multe probleme viitoare de sanatate precum crampe, dureri de la degetele in ciocan si la picioare, deformarile picioarelor.

Una dintre cele mai frecvente si periculoase afectiuni care apare si se dezvolta din cauza purtarii pantofilor pentru copii de proasta calitate sau a alegerilor proaste este picioarele plate. Bebelusii au nevoie de pantofi , Littleshoes va pune la dispozitie o gama larga de papuci din piele pentru copii si bebelusi.

Pantofii trebuie sa fie foarte flexibili. Talpile lor nu trebuie sa fie rigide. Este foarte important ca pantofii sa aiba forma piciorului copilului. Cel mai bine este sa purtati sosete in pantofi inainte de a merge, deoarece picioarele lor pot transpira si pot provoca frecare pe degetele sensibile.

Regula generala: Copilul tau are nevoie de o talpa plata, moale si curbata pentru a-si mentine picioarele sanatoase. Pantofii pentru copii mici (9 luni pana la 3 ani) ar trebui sa permita picioarelor sa respire, deoarece picioarele lor transpira abundent la aceasta varsta

Ce marime de pantofi pentru bebelusi ar trebui sa cumparati?

In primul rand, pantofii pentru copii ar trebui sa fie mai mari decat piciorul, masurati de la calcai pana la deget. Sandalele au aproximativ 0,5-1 cm, pantofii inchisi si cizmele de primavara si toamna au aproximativ 1-1,5 cm, iar cizmele de iarna au aproximativ 1,5-2 cm. Acest lucru ofera copilului tau un spatiu bun pentru miscare si crestere. Incercati pantofii pentru copii ori de cate ori este posibil. Daca comandati pantofi online, va trebui sa masurati picioarele copilului dumneavoastra.

Cum sa masori picioarele copilului tau sau picioarele bebelusului dvs.:

  1. Asezati picioarele copilului pe o bucata de hartie. Asigurati-va ca suporta greutatea si stau drept.
  2. Desenati o linie in jurul calcaiului si degetelor de la picioare, cat mai aproape de picior.
  3. Masurati lungimea piciorului copilului dvs., de la spatele calcaiului pana la varful celui mai lung deget. De asemenea, este o idee buna sa masurati ambele picioare, deoarece un picior este de obicei putin mai mare decat celalalt. In general, ar trebui sa cumparati dimensiunea care se potriveste cu cel mai mare picior.

Majoritatea fabricilor de incaltaminte au propria masa de pantofi, in functie de lungimea picioarelor bebelusului/bebelusului. Daca doriti sa cumparati pantofii potriviti, nu trebuie sa adaugati nicio restrictie de lungime la lungimea piciorului bebelusului dvs., deoarece producatorii includ adesea spatiul pentru degete si alocatiile de crestere in tabelele de conversie.

Forma pantofului a producatorului folosit la fabricarea pantofului are deja aceste adaosuri incorporate in forma sa deoarece dimensiunile interioare ale pantofului sunt determinate de forma pantofului.

Littleshoes.ro unde micutii dumneavoastra se vor bucura de incaltamite de cea mai buna calitate !Comunicat publicat de: Creativ24 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Creativ24

EMIRATE NOTE VA ADUCE DETALIILE CARE TREBUIE SA LE CUNOASTETI DESPRE NOTELE DE PARFUM

Indiferent daca porti parfumul preferat la o prima intalnire sau la serviciu, parfumul iti va oferi o anumita prezenta. Notele de parfum sunt ingredientele care…

Ajustati-va iluminarea pentru declaratii

Cand aveti o camera frumos decorata, dar simtiti ca lipseste ceva, ar putea fi timpul sa va uitati la optiunile de iluminare Classlights. Ceea ce…

Littleshoes.ro va prezinta un scurt istoric despre incaltamintea pentru copii

Exista o multime de informatii istorice despre pantofi. Cu toate acestea, abia in secolul al XIX-lea am inceput sa-l vedem special pentru copii. Poate ca…

Huzo.ro va prezinta procesul de imprimarea prin sublimare

Ce inseamna imprimarea prin sublimare in termeni simpli? Mai simplu spus, sublimarea vopselei este un proces de imprimare care inglobeaza cerneala in substrat, nu doar…

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU OMUL DIN SPATELE COMIC SANS

Cu toții am văzut Comic Sans; tipul de caractere care este atât detestat, cât și (în secret) admirat – unii oameni au dedicat chiar un…
Vezi profilul Creativ24