Karpaten Turism, premiată pentru zborurile charter către destinații exotice, la TopHotel Awards 2021

Karpaten Turism a câștigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, la Gala TopHotel Awards 2021.

,,Charterele către Maldive au fost pariul nostru câștigător, ȋn plină pandemie. Am mizat pe experiența de peste două decenii ȋn piață, pe faptul că știm nevoile consumatorilor români; ne-am asumat un risc, atunci când toată lumea ne spunea că suntem nebuni, și am câștigat. Primele două curse charter către Maldive le-am lansat ȋn noiembrie, pentru Revelion, iar cererea a fost atât de mare, ȋncât, la scurt timp, am suplimentat cu ȋncă două zboruri, pentru aceeași perioadă. De atunci și până azi am ajuns la aproape 30 de zboruri, ȋn total. Ȋntre timp, am adăugat și alte destinații exotice, precum Republica Dominicană, Zanzibar, Kenya, Seychelles sau Capul Verde”, spune Alexandru Mărginean, General Manager la Karpaten Turism. 

Ȋn 2018 și 2019, Karpaten a câștigat premiul 1 la categoria Cea mai bună agenție de turism de incoming și, ȋn 2019, locul 3 la categoria Cea mai bună agenție de turism de outgoing, la TopHotel Awards. 

Ȋn afară de zborurile către destinații exotice, pachetele turistice către Egipt sunt un alt produs extrem de popular al agenției. Ȋn prima parte a anului 2021, nu mai puțin de 20.000 de români au zburat către Hurghada, Sharm El Sheikh, Marsa Alam și Luxor.

Pentru vara acestui an, Karpaten a pregătit pachete charter către Turcia, Grecia, dar și Croația (Dubrovnik), Spania (Ibiza), Portugalia (Algarve, Madeira), Egipt, Zanzibar, Republica Dominicană și Kenya. 

TopHotel Awards este considerat cel mai important eveniment din industria turismului românesc. Ediția din 2021 a fost organizată ȋn București, pe 28 mai, și a premiat hotelurile și agențiile de turism care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității în anul precedent. 

******************************************************************************

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi.

Agenția a primit titlul de ,,Cea mai bună agenţie de Incoming din România” din partea TopHotelAwards în 2016, 2018 și 2019. 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Karpaten, Karpaten Turism, Top Hotel Awards, Alexandru Marginean, destinatii exotice, Top Hotel Awards 2021


Comunicat publicat de: TUDOR COMMUNICATION SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de TUDOR COMMUNICATION SRL

Pandemia schimbă educaṭia pentru totdeauna

Numărul elevilor care fac meditații în online a crescut cu sută la sută. Cele mai căutate materii de anul acesta au fost cele care fac…

Smarttech247, lider pe piața de securitate cibernetică, își deschide oficial noile birouri din România

Compania irlandeză Smarttech247, lider recunoscut pe piața globală de securitate cibernetică, a inaugurat oficial noile sale birouri din centrul Bucureștiului, într-o conferință despre evoluția amenințărilor…

Rebranding IVECO Group - numele și sigla IVECO deschid calea pentru noua divizie On-Highway

Noua divizie On-Highway prinde contur ca organizație globală responsabilă cu protecția, suportul și consolidarea a 8 entități unice, dar unificate. Acesta este noul IVECO Group,…

Open Banking Hackathon CEE Edition starts today with 15 teams in the race for the final stage

Fintechs form all across Europe have registered to join this year’s Open Banking Hackathon – Online CEE Edition. After careful consideration, 15 teams from Romania,…

IVECO și Shell își unesc forțele pentru tranziția la transport cu zero emisii

Cele două companii lansează un apel la acțiune pentru tranziția de la combustibilii clasici, la combustibili pe bază de LNG și bioLNG, pentru decarbonizarea transportului.…
Vezi profilul TUDOR COMMUNICATION SRL