Intracom Telecom obține acreditarea laboratorului său de testare în conformitate cu standardul ISO / IEC 17025: 2017

Atena, Grecia – 26 februarie 2021 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat astăzi că laboratorul său EMC & Safety, situat la sediul companiei din Atena, Grecia, a primit acreditarea ISO / IEC 17025: 2017.

Acest certificat a fost dat de ESYD (Hellenic Accreditation System), o entitate juridică greacă non-profit de drept privat cu scopul de a implementa și gestiona Sistemul Național de Acreditare ce susține clienții din întreaga lume.

Demonstrand o competența tehnica excelenta și o capacitate remarcabila in a genera rezultate valide, exacte și imparțiale, Intracom Telecom devine primul laborator pentru masuratori de spectru RF certificat de ESYD, din Grecia. Acum, rapoartele recunoscute ale companiei pot fi acceptate dintr-o țară în alta fără a fi nevoie de teste suplimentare.

Laboratorul este complet echipat pentru a efectua teste de conformitate asupra echipamentelor de telecomunicații și comunicații radio. Mai precis, capabilitățile de testare includ măsurători pentru emisiile conduse, emisiile radiate, emisiile armonice, precum și măsurători ale fluctuațiilor de tensiune.

ESYD a efectuat o evaluare la fața locului, condusa de o echipă de evaluatori cu cunoștințe solide tehnice in domeniu și experiență în evaluarea sistemelor de management al calității, acordând certificatul de acreditare. Este demn de remarcat faptul că ISO / IEC 17025:2017 este considerat ca cel mai renumit standard de calitate pentru laboratoarele de testare și calibrare.

Dimitris Padelopoulos, Director R&D Intracom Telecom, a remarcat: „Suntem foarte mândri că am primit certificarea ISO / IEC 17025: 2017. Acest lucru a fost posibil datorită specializării ridicate și profesionalismului inginerilor noștri, infrastructurii noastre tehnologice avansate și a spiritului de echipă care caracterizează compania. Mai mult, această realizare va oferi Intracom Telecom o recunoaștere suplimentară, credibilitate și încredere in fata clienților noștri, deschizând în același timp noi orizonturi de afaceri ”.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
testare, telecomunicatii, Intracom Telecom


Comunicat publicat de: Intrarom (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Intrarom

Intracom Telecom anunță un parteneriat de distribuție cu Winncom Technologies in America de Nord

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat un parteneriat cu Winncom Technologies, un distribuitor mondial de soluții de rețea, pentru…

Intracom Telecom contribuie la dezvoltarea orașelor verzi și sustenabile cu soluția sa inteligenta actualizata de management al deseurilor (Smart Waste Solution)

Atena, 8 Septembrie: Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat lansarea soluției sale inteligente de gestionare a deșeurilor, care susține…

Comisarul Departamentului pentru Dezvoltare Economică din Georgia vizitează Intracom Telecom

Atena, Grecia – 16 iulie 2021 – Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat că dl. Pat Wilson, Comisar…

Acord între Intracom Telecom și Nova pentru furnizarea portofoliului de soluții wireless avansate

Intracom Telecom, un furnizor la nivel global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat semnarea unui acord cu Nova, furnizor major de servicii pentru…
Vezi profilul Intrarom