Intracom Telecom anunță un parteneriat de distribuție cu Winncom Technologies in America de Nord

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat un parteneriat cu Winncom Technologies, un distribuitor mondial de soluții de rețea, pentru a promova platforma avansata de acces wireless fix (FWA) a Intracom Telecom, WiBAS™ G5 si a răspunde cererii de soluții corporate și rezidențiale de ultima generatie din America de Nord.

Mai precis, Winncom Technologies se va concentra pe promovarea WIBAS™ G5, în benzi de frecvență de 24 GHz și 28 GHz (24,25-29,50 GHz), pentru a permite clienților săi să furnizeze abonaților un flux Gigabit Tier. Bazata pe cea mai avansată tehnologie de pe piață, WiBAS™ G5 evo-BS are o flexibilitate de implementare excepțională care servește oricui se află pe o suprafață mare și acceptă o varietate de antene sectoriale variind de la 90 ° la 180 ° și până la acoperire completă (360°). Datorită dimensiunii sale compacte, această stație de bază FWA nu solicită infrastructuri grele de telecomunicații. În același timp, noul WiBAS™ G5 Connect+ este o stație terminal avansată destinată operatorilor care doresc să aiba instalări rapide si fără griji la domiciliul abonatului sau pentru companii.

Ambele companii vor fi prezente la Convenția anuală a CCA 2021, care va avea loc în Phoenix, Arizona, în America de Nord (20-22 septembrie), la standul Intracom Telecom # 2802.

Igor Kurochkin, Vice President, Global Vendor Management & Marketing at Winncom , a declaratAdăugarea produselor FWA ale Intracom Telecom ne va permite să extindem ofertele noastre broadband și să ținem pasul cu cerințele actuale de viteză Gigabit pentru clienții noștri. Credem că această nouă relație și familia de produse WiBAS™ G5 a Intracom Telecom care funcționează in benzile de frecvență unice 24,25-29,50 GHz, vor aduce o mare valoare clienților noștri de bază din America de Nord și așteptăm cu nerăbdare extinderea la nivel global cu Intracom Telecom în viitor.

Dharminder Chanana, CEO al filialei Intracom Telecom din SUA, Conklin-Intracom, a declarat: „Așteptăm cu nerăbdare parteneriatul cu Winncom Technologies pentru extinderea noastră în America de Nord. Sistemele noastre FWA se încadrează în mod ideal în portofoliul de produse Winncom, permițând distribuitorului să răspundă perfect cerințelor societății de business Gigabit, reducând decalajul digital în zonele rurale și suburbane din SUA.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

fwa, wireless, intrarom, productie wireless, intracom telecom

Comunicat publicat de: Intrarom (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Intrarom

Platforma Uni | MS ™ R10 de la Intracom Telecom este acum disponibila pentru a imbunatati experienta de Network Lifecycle Management