Infoceas te invata cum sa gasesti oferte la ceasurile moderne pentru femei si barbati

Pentru omul modern, ceasul este un accesoriu pe care il alege cu foarte mare atentie. Functionalitatea lui nu mai reprezinta un criteriu eliminatoriu pentru ei, pentru ca pot consulta orele, minutele si secundele cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Treptat, ceasul devine un accesoriu folosit mai degraba pentru aspectul decat pentru utilitatea lui. Producatorii internationali au remarcat aceasta tendinta si, de aceea, au investit in conceperea unor creatii complexe din punct de vedere vizual, care sa fie pe placul publicului aflat in continua cautare de oferte la ceasuri. Au tintit asadar si publicul care prefera stilul elegant, dar si pe cei care opteaza pentru cel sport sau casual.

Tipuri de mecanisme

Ceas mecanic – utilizeaza cel mai vechi si cel mai simplu mecanism din lume; are nevoie de mentenanta pentru ca, o data la o anumita perioada de timp, trebuie intors. Poate fi recunoscut prin miscarea continua a secundarului. Descrie in general un stil clasic, astfel ca este compatibil cu modelele mai vechi. Este aplicat si la modelele moderne, insa aici capata un aspect vintage, preferat in special de barbatii care obisnuiesc sa se imbrace elegant.

Ceas quart – acest mecanism a fost inventat de japonezi si, in prezent, ocupa cea mai mare parte din piata internationala. Cele mai noi modele sunt dotate cu acest sistem performant, care, spre deosebire de cele clasice, asigura o precizie mult mai mare a masuratorilor. Acest mecanism functioneaza pe baza unei baterii, ce reuseste sa prelungeasca durata de viata a dispozitivului.

Asortarea ceasului

Pentru domnii care pun foarte mult accent pe tinutele pe care le poarta si pe accesoriile pentru care opteaza, www.infoceas.ro recomanda o serie de criterii de care orice barbat ar trebui sa tina cont atunci cand doreste sa isi asorteze accesoriul la un costum. Urmaresc prin aceasta grija sa inspire incredere celor din jur si sa isi confirme locul in societate.

Dimensiune – este un criteriu destul de important in conturarea unei tinute elegante. Desi cele mai multe dintre produsele prezente pe piata au dimensiuni foarte mari, o tinuta eleganta nu este niciodata compatibila cu cadranele foarte mari. Pentru a contura un stil clasic, este nevoie de accesorii de dimensiune medie, care sa nu iasa in evidenta prin culori sau stralucire.

Material – este indicat ca bratara sa fie realizata din piele naturala de culoare neagra sau maro, iar cadranul si carcasa din otel inoxidabil rezistent. Cei mai multi producatori opteaza pentru geam realizat din cristal mineral, lucru ce contribuie la cresterea gradului de rezistenta. Barbatul elegant nu trebuie sa aleaga un dispozitiv realizat din cauciuc; acesta este utilizat exclusiv in activitati atletice.

Culoare – ideal este sa fie pastrata aceeasi linie cu cea a costumului. Nu sunt indicate culorile stridente.

Despre infoceas.ro

Infoceas.ro este o platforma online care isi propune sa faciliteze procesul de achizitie a ceasurilor de mana. Principalul obiectiv este acela de a prezenta in mod obiectiv caracteristicile tehnice si de design ale celor mai noi creatii si prezentarea celor mai mari oferte, prezente in magazinele online din Romania.Cuvinte cheie:
ceasuri de colectie, accesorii barbati, accesorii femei


Comunicat publicat de: Webdesk (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Mit sau realitate: Job cu salariu garantat de 5000 Lei / lună și cazare gratuită?

În vremurile actuale a devenit foarte dificil să găsești un loc de muncă bine plătit, iar despre alte beneficii nici nu mai poate fi vorba.…

Dezinfectarea spațiilor de birou: un efort continuu

Dezinfectarea spațiilor de lucru a devenit unul dintre cele mai solicitate servicii pentru firme de curățenie precum Interior Cleaning Services în timpul crizei de coronavirus.…

Night Prowl Studio organizează lunar concursuri cu premii spectaculoase pentru modelele sale

Indiferent de industrie și de secretele ei către succes, toate au în comune o cheie care stă la baza succesului: motivația angajaților. Angajații sunt cei…

PVC Mag: plasele de țânțari sunt soluția optimă pentru sănătate

Odată cu sosirea vremii bune, încep să apară și insectele care insistă să intre în casele noastre. Și nu pare a fi un inconvenient dacă…

NightProwl Studio propune oferte tentante de angajare pentru tinerele care vor o carieră în videochat în 2021

Realizând o retrospectivă a anului 2020, observăm cum piața forței de muncă a crescut vertiginos, pe când piața locurilor de muncă se diminuează de la…
Vezi profilul Webdesk