Idei pentru a-ți amenaja mansarda

Mansarda poate deveni rapid locul unde poți să te relaxezi sau chiar să poți realiza în liniște sarcinile pentru muncă

Tocmai de aceea, este foarte important să găsești soluții eficiente de amenajare mansardă. Productivitatea este influențată semnificativ de felul în care decizi să aranjezi întreaga încăpere.

Amenajarea haotică te poate obosi foarte mult și implicit îți poate cauza stări de agitație sau disconfort. De asemenea, culorile alese într-un mod eronat îți vor distrage atenția și te vor împiedica să te concentrezi. Iată câteva idei eficiente de a ajunge la armonia de care ai nevoie, dar și se a conferi personalitatea mansardei:

–  Dacă te-ai gândit să amenajezi un dormitor în mansardă mizează pe culori echilibrate. Poți alege chiar un tapet în tonuri deschise sau cu modele florale. Dacă vrei să mizezi pe simplitate, poți utiliza doar lavabilă pentru a finisa pereții.

Lemnul este cel mai potrivit material pentru mobilier pentru că este responsabil de crearea unei atmosfere primitoare. Pentru obiectele de iluminat poți merge pe ceva mai grandios, însă care să aibă dimensiuni mai mici. Mansarda nu este tocmai locul în care să poți să integrezi obiecte voluminoase.

– Dacă lucrezi de acasă și încă nu ai găsit locul perfect pentru a-ți instala biroul, mansarda poate fi alegerea potrivită. Lumina naturală te va ajuta să nu îți suprasoliciți foarte mult bateriile. Ai grijă la mobilierul ales pentru birou.

Încearcă să mizezi pe opțiuni moderne sau minimaliste care denotă un spațiu curat, aerisit, fără prea multe documente sau obiecte în plus. Pentru un confort sporit, integrează și o canapea confortabilă când simți nevoia de o pauză. Adaugă și o mică bibliotecă în care să pui cărțile preferate pentru a te relaxa așa cum se cuvine.

-În cazul în care spațiul îți permite poți transforma mansarda într-un living în care să te poți retrage cu invitații. Ia în calcul, totuși, că amenajarea livingului nu este atât de ușoară pe cât ar părea. Alege dulapuri suspendate unde să amplasezi cărți sau fotografii cu cei dragi.

Optează pentru canapele de dimensiuni potrivite și măsuțe de cafea. Dacă încă îți va rămâne spațiu încearcă să creezi câteva zone special destinate distracției: mese de biliard, ping-pong sau rummy.Lista nu se oprește aici. Poți transforma mansarda așa cum vrei, însă ai grijă la elementele esențiale de amenajare.

Lasă-ți imaginația să-și facă de cap!Cuvinte cheie:
amenajare mansarda


Comunicat publicat de: Atelierul de Creatii Digitale SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Cat sunt de eficiente serviciile de deratizare si dezinsectie?

Nu exista nici cel mai mic dubiu cu privire la faptul ca ultimele decenii au adus o crestere semnificativa in privinta confortului de care ne…

De ce sa alegi cadouri handmade corporate?

Atunci cand vrei sa alegi cele mai inspirate daruri pentru colegii tai de serviciu, este imposibil sa dai gres daca alegi cadouri handmade corporate, lucrate…

Cateva sfaturi de care sa tii cont in alegerea tema sau culorile nuntii

Pe langa locul petrecerii de nunta, alegerea temei sau a culorilor nuntii este cu siguranta un lucru destul de important, dar destul de dificil de…

Reciclarea deșeurilor – cum favorizează economia?

Atunci când tratăm subiectul reciclării deșeurilor, mulți dintre noi ne gândim la schimbările pe care trebuie să le facem în viețile noastre și la acele…

Cum știu când trebuie înlocuite plăcuțele de frână?

Pentru a avea o conducere continuă și sigură, este important să aveți frâne auto care să funcționeze atunci când doriți.Frâna auto este una dintre cele…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL