GLOBAL DATA SECURITY devine distribuitor Labyrinth Deception Platform

GLOBAL DATA SECURITY devine primul distribuitor al Labyrinth Deception Platform din Uniunea Europeană, care va activa pe piețele din România și Moldova. GLOBAL DATA SECURITY este un cunoscut distribuitor de soluții de securitate cibernetică, axat pe produsele G DATA, care va oferi tehnologia deception ca un strat suplimentar de apărare activă pentru clienții enterprise cu echipe SOC și clienții SMB.

Global Data Security este distribuitorul oficial G DATA CyberDefense în România și Republica Moldova din 2017 și acoperă distribuția teritorială a soluțiilor si serviciilor de securitate cibernetică prin intermediul unui canal de reselleri. Totodată, oferă servicii de instalare și configurare și asigură suportul tehnic pentru utilizatori. Compania deservește clienți de toate dimensiunile, atât companii private, cât și instituții guvernamentale și de învățământ.

“Încă de la începutul invaziei din Ucraina, am început să primim semnale și solicitări din partea partenerilor noștri cu privire la diferite tipuri de atacuri cibernetice. Pe măsură ce războiul se prelungește, si este purtat în toate formele, am înțeles că piețele din România și din Republica Moldova au nevoie de o soluție care să integreze tehnologia deception. Astfel, am ales să adăugăm Platforma Labyrinth Decepțion la portofoliul nostru de soluții de cyber security.” – a spus Costin Pecingină, General Manager la Global Data Security.

“Vedem potențialul utilizării tehnologiei deception în țări care sunt la fel de vulnerabile la atacuri cibernetice precum entitățile și companiile din Ucraina. Parteneriatul cu Global Data Security ne va permite să ajungem la clienții din România și Moldova printr-o rețea de parteneri specializați în securitate cibernetică. Noul distribuitor va putea să ne susțină activitățile de marketing și să ofere suport comercial și post-vânzare pentru canalul de parteneri. Ne bucurăm de această colaborare” – a spus Marceli Matczak, sales director al Labyrinth Security Solutions.

Citat: “Cyber Deception dezvăluie, în mod intenționat, fapte și ficțiuni înșelătoare pentru a induce în eroare atacatorii. În plus, ascunde fapte reale și ficțiuni esențiale pentru a împiedica adversarul să-și formeze estimări corecte sau să ia măsuri adecvate care să ducă la reușita atacului. Atunci când aceste două acțiuni sunt utilizate împreună, în contextul planificării și analizei strategice, se pun bazele Adversary Engagement.”[1]

Dimensiunea pieței globale a tehnologiei deception a fost estimată la 1.582,11 milioane USD în 2021, se așteaptă să fi atins 1.814,21 milioane USD în 2022 și se estimează că va crește cu un CAGR de 14,92% pentru a ajunge la 3.645,23 milioane USD până în 2027.2

Labyrinth este reprezentată de o echipă de ingineri de securitate cibernetică și testeri de penetrare cu experiență, specializată în dezvoltarea de soluții pentru detectarea și prevenirea timpurie a amenințărilor cibernetice.

VIZIUNEA LABYRINTH este de a schimba echilibrul de forțe în favoarea apărătorilor.

MISIUNEA LABYRINTH este de a oferi tuturor tipurilor de organizații un instrument simplu și eficient pentru detectarea cât mai timpurie posibil a atacatorilor ce vizează rețelele corporațiilor.

[1] MITRE Engage™ https://engage.mitre.org/starter-kit/

2 https://www.reportlinker.com/p06337939/Deception-Technology-Market-Research-Report-by-Component-Deception-Stack-Service-Deployment-Organization-Size-End-User-Region-Global-Forecast-to-Cumulative-Impact-of-COVID-19.htmlComunicat publicat de: Global Data Security (click pentru a vizualiza profilul)