GDPR - inSPORTline protejeaza datele tale personale

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra personale.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental inSPORTline, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul general privind protectia datelor, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre prin site-ul nostru web.

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra perso​nale

Securitatea datelor personale prelucrate de catre firme este un aspect important, conform Regulamentului general pentru protectia datelor (GDPR), aplicabil in toata Uniunea Europeana. Pentru a nu risca pierderea, modificarea neautorizata sau chiar folosirea ilegala a datelor personale, companiile sunt obligate sa ia masuri adecvate de securitate.

GDPR se aplica in cazul oricarei informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata“), o persoana fizica identificabila fiind o persoana care poate fi identificata prin referire la un element (nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online) sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Operatorul este entitatea care prelucreaza datele, imputernicitul este o terta parte care prelucreaza, pe seama si la instructiunile operatorului, datele personale.

Astfel, temeiurile pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt:

  1. consimtamantul persoanei vizate pentru unul sau mai multe scopuri specifice;
  2. executarea unui contract in care parte este persoana vizata sau in demersurile cu privire la incheierea unui contract;
  3. indeplinirea unei obligatii legale a operatorului;
  4. protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice;
  5. indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul;
  6. interesul legitim, cu exceptia situatiei in care interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate prevaleaza si este necesara protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

Prin urmare, in calitate de client inSPORTline – magazin sport aveti urmatoarele drepturi: 

  • de a solicita informatii referitor la activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;
  • de a rectifica sau completa datele dumneavoastra personale inexacte;
  • de a sterge datele, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala;
  • de a restrictiona prelucrarea acestora – puteti solicita restrictionarea in cazul in care contestati exactitatea datelor;
  • de a va opune prelucrarii datelor;
  • de a primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca datele respective sa fie transmise unui alt operator;
  • de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • de retragere a consimtamantului daca prelucrarea datelor se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra.;
  • de a nu fi supus unor decizii automate – va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.
Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
GDPR, protectia datelor cu caracter personal, insportline


Comunicat publicat de: Pro Digital Media (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

Seturi plastice pentru locuri de joacă copii

Locurile de joacă pentru copii sunt dotate cu seturi plastice destinate celor mai mici copii

Decorațiuni baloane pentru diverse evenimente și ocazii

Decorațiunile baloane pot fi folosite oriunde. Acestea adaugă o valoare enormă evenimentului tău, cum ar fi o petrecere de companie, o petrecere aniversară, un stand…

Baloane aniversări în orice culoare, formă și dimensiune

Ziua de naștere este o aniversare pe care toți oamenii o iubesc și o așteaptă. Cea mai frumoasă zi de naștere este o aniversare. Jubileul…

Piste Tubing (donuts slide)

Dacă obișnuiești să mergi în vacanța de iarnă la munte pentru a schia sau pentru a te da cu sania, s-ar putea să știi ce…

Amenajări parcuri de trambuline elastice

Pentru a-ți păstra reputația în domeniul divertismentului, poți solicita amenajări parcuri de trambuline elastice de la waterboyz.ro. Deși săritul cu trambulină este o disciplină olimpică,…
Vezi profilul Pro Digital Media
 

Stiri din Hunedoara

#Hunedoara Libera - Consiliul Județean Hunedoara a arborat drapelul de doliu 3

În semn de omagiu adus celui care a fost Preasfințitul Părinte Episcop Gurie, în această seară, Consiliul Județean Hunedoara a coborât în…
9317838

#Hunedoara Libera - Zece persoane nevaccinate împotriva Covid 19 au decedat în ultima lună în municipiul Hunedoara 3

Incidența în localitate este de 8,63 cazuri la mia de locuitori Post-ul Zece persoane nevaccinate împotriva Covid 19 au decedat în ultima lună…
9317009

#Hunedoara Libera - H O T Ă R Â R EA nr. 91 din 22.10.2021 privind stabilirea unor măsuri suplimentare în scopul gestionării riscului de sănătatea publică cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2 2

Text integral Post-ul H O T Ă R Â R EA nr. 91 din 22.10.2021 privind stabilirea unor măsuri suplimentare în scopul gestionării riscului de…
9317008

#Servus Hunedoara - Cauți o mașină pentru business-ul tău? Iată ce să iei în considerare înainte de a alege 2

Alegerea unei mașini devine destul de dificil de luat, mai ales când nu e vorba de mașina personală ci de cea de serviciu. Autovehiculul pe…
9317003

#Replica Hd - Bilanț coronavirus în România – 22 octombrie 2021 2

Până astăzi, 22 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.534.942 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – The post…
9316707

#Replica Hd - Ministrul Sănătăţii: Avem în ultimele zile o creştere a numărului de persoane care s-au vaccinat cu prima doză 1

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, vineri, că se înregistrează o creştere a numărului de persoane care s-au vaccinat cu The post…
9316706

#Replica Hd - ANAF va controla comportamentul financiar-fiscal al companiilor din energie 2

Ministerul Finanţelor a anunţat vineri că monitorizează firmele în domeniul energiei, astfel că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală…
9316705

#Replica Hd - Un cetăţean român cercetat pentru contrabandă și peste 26.000 pachete cu țigări confiscate la frontiera de nord 3

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice pe linia combaterii The…
9316704

#Replica Hd - Deșeuri constând în cauciucuri uzate, oprite la intrarea în România 2

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Borș II împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Bihor nu au permis intrarea în The post…
9316703

#Replica Hd - Reprezentativa U19 de fotbal a CS CFR Simeria s-a calificat în play-off-ul Campionatului Național 2

Reprezentativa U19 a Clubului Sportiv de fotbal CFR Simeria s-a calificat în play-off-ul seriei a VII-a a Campionatului Național U19! The post…
9316702
Vezi toate stirile din Hunedoara