GDPR - inSPORTline protejeaza datele tale personale

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra personale.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental inSPORTline, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul general privind protectia datelor, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre prin site-ul nostru web.

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra perso​nale

Securitatea datelor personale prelucrate de catre firme este un aspect important, conform Regulamentului general pentru protectia datelor (GDPR), aplicabil in toata Uniunea Europeana. Pentru a nu risca pierderea, modificarea neautorizata sau chiar folosirea ilegala a datelor personale, companiile sunt obligate sa ia masuri adecvate de securitate.

GDPR se aplica in cazul oricarei informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata“), o persoana fizica identificabila fiind o persoana care poate fi identificata prin referire la un element (nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online) sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Operatorul este entitatea care prelucreaza datele, imputernicitul este o terta parte care prelucreaza, pe seama si la instructiunile operatorului, datele personale.

Astfel, temeiurile pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt:

  1. consimtamantul persoanei vizate pentru unul sau mai multe scopuri specifice;
  2. executarea unui contract in care parte este persoana vizata sau in demersurile cu privire la incheierea unui contract;
  3. indeplinirea unei obligatii legale a operatorului;
  4. protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice;
  5. indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul;
  6. interesul legitim, cu exceptia situatiei in care interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate prevaleaza si este necesara protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

Prin urmare, in calitate de client inSPORTline – magazin sport aveti urmatoarele drepturi: 

  • de a solicita informatii referitor la activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;
  • de a rectifica sau completa datele dumneavoastra personale inexacte;
  • de a sterge datele, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala;
  • de a restrictiona prelucrarea acestora – puteti solicita restrictionarea in cazul in care contestati exactitatea datelor;
  • de a va opune prelucrarii datelor;
  • de a primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca datele respective sa fie transmise unui alt operator;
  • de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • de retragere a consimtamantului daca prelucrarea datelor se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra.;
  • de a nu fi supus unor decizii automate – va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.
Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
GDPR, protectia datelor cu caracter personal, insportline


Comunicat publicat de: Pro Digital Media (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

Ce avantaje au afacerile HORECA care dispun de un loc de joaca de interior?

Segmentul Horeca se afla in plina dezvoltare pe piata din Romania, insa exista lipsuri in ceea ce priveste sfera de divertisment pentru copii. Multe branduri…

Seturi plastice pentru locuri de joacă copii

Locurile de joacă pentru copii sunt dotate cu seturi plastice destinate celor mai mici copii

Decorațiuni baloane pentru diverse evenimente și ocazii

Decorațiunile baloane pot fi folosite oriunde. Acestea adaugă o valoare enormă evenimentului tău, cum ar fi o petrecere de companie, o petrecere aniversară, un stand…

Baloane aniversări în orice culoare, formă și dimensiune

Ziua de naștere este o aniversare pe care toți oamenii o iubesc și o așteaptă. Cea mai frumoasă zi de naștere este o aniversare. Jubileul…

Piste Tubing (donuts slide)

Dacă obișnuiești să mergi în vacanța de iarnă la munte pentru a schia sau pentru a te da cu sania, s-ar putea să știi ce…
Vezi profilul Pro Digital Media
 

Stiri din Hunedoara

#Replica Hd - Perioadele cu ploi vor continua 7

Marți, instabilitatea se menține. Soarele răsare la ora 06:19. Cerul va fi parțial noros, în prima parte a zilei, apoi The post Perioadele cu…
10606749

#Ziarul Hunedoreanului - Turistă accidentată în Munții Parâng 1

O turistă maghiară care a urcat în munții Parâng, împreună cu alți trei prieteni, s-a accidentat grav, duminică, și a rămas pe munte,…
10606192

#Servus Hunedoara - Turistă accidentată în Parâng, salvată de salvamontiști. Transportată cu un elicopter la spitalul din Caransebeș 2

Drumeție cu peripeții pentru o turistă care s-a accidentat grav la un picior, într-o zonă greu accesibilă din Masivul Parâng. În ajutorul…
10605908

#Servus Hunedoara - Se lucrează la reabilitarea termică a blocului 8 de pe Bulevardul Decebal, din Deva 1

Lucrările de creștere a eficienței energetice a Blocului de locuințe 8 de pe Bulevardul Decebal din municipiul Deva sunt realizate în proporție…
10605907

#Servus Hunedoara - Cod galben de inundații, valabil până miercuri, în 14 bazine hidrografice, inclusiv din județul Hunedoara 2

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, astăzi o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până…
10605906

#Servus Hunedoara - Premii pentru micuții șahiști la „Cupa de Vară Smart Chess”, de la Sibiu 2

La cea de-a II-a ediție a Concursului de șah ce a avut loc în 5 și 6 august, organizat de ACS Smart Chess Sibiu, au participat aproximativ 70 de…
10605905

#Servus Hunedoara - Campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase, în municipiul Hunedoara 2

În municipiul Hunedoara, până joi, inclusiv, se pot depozita şi deşeuri voluminoase la punctele de colectare a gunoiului menajer. În perioada…
10605904

#Servus Hunedoara - Aplicanții pentru o locuință ANL, din Deva, invitați să-și actualizeze dosarele 2

Persoanele din municipiul Deva care au depus dosare pentru obținerea unei locuințe ANL, până la sfârșitul lunii iulie a acestui an, au…
10605903

#Ziarul Vaii Jiului - Pe urmele lui Ioan (Iancu) de Hunedoara, la Varna 8

In aceasta dimineata, o delegatie a municipiului Hunedoara condusa de primarul Dan Boboutanu a plecat spre Varna si ndash; Bulgaria. Din delegatie…
10605534

#Ziarul Vaii Jiului - 110 ani pentru Spitalul din Lupeni  4

Anul acesta Spitalul Municipal Lupeni implineste 110 ani ! Primele inscrisuri despre Spitalul Lupeni dateaza din 1912 ! Apoi piatra de temelie a…
10605533
Vezi toate stirile din Hunedoara