Escapada la Mogosoaia cu bicicleta tandem

Sambata dimineata. Soare stralucitor si vreme buna. Sunt putine locuri mai potrivite in care ai putea sa te afli acum decat pe Domeniul Mogosoaia, pe langa Palatul Mogosoaia. Sa fii impreuna cu persoana draga, amandoi pe o bicicleta tandem si pregatiti sa plecati in plimbare.

De ce Domeniul Mogosoaia pentru plimbarea cu bicicleta tandem?

Domeniul Mogosoaia este o locatie foarte buna pentru cei care vor sa faca o plimbare cu bicicleta tandem: ai alei elegante pe care sa pedalezi cateva ore, asfaltul este foarte bun, admiri Palatul Mogosoaia si lacul. Pentru un picnic in domeniul Mogosoaia poti sa utilizezi cosul de picnic al bicicletei tandem. Daca nu ai chef de picnic, poti alege unul din restaurantele domeniului pentru pauza de masa.

Pentru fotografii cu adevarat unice, bicicleta tandem iti ofera decorul ideal. Fie va asezati amandoi pe bicicleta, fie langa bicicleta, fie doar unul este pe sa iar celalalt langa, sunt multe idei de fotografii. Un avantaj al bicicletei tandem este ca persoana aflata pe locul din spate poate realiza fotografii si chiar filme in mers, avand o stabilitate foarte buna.

Domeniul Mogosoaia este foarte frumos de vizitat in orice anotimp al anului, dar in special primavara si toamna este minunat. Atunci obtii cele mai frumoase fotografii. O jumatate de zi este foarte buna pentru plimbarea ta pe bicicleta tandem. Aici includem si pauza de masa de la pranz sau de la cina.

Palatul a fost construit la inceputul anilor 1700 de catre Constantin Brancoveanu, in stil brancovenesc. Palatul Mogosoaia este monumentul reprezentativ ales de Romania pentru muzeul Mini-Europa din Bruxelles. Miniatura acestui palat se gaseste in parcul Mini-Europa.

Iti suna tentant aceasta plimbare cu bicicleta tandem la Palatul Mogosoaia dar nu ai un astfel de vehicul? Nu este nicio problema. Exista si in Romania furnizori de servicii de inchiriere bicicleta tandem care ti-o aduc oriunde ai nevoie de ea.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
bicicleta tandem


Comunicat publicat de: Online Business Solutions (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Online Business Solutions

Vacantele la mare in apartamente inchiriate: Cum a luat avant acest tip de cazare si in Romania

In ultimii ani, tot mai multi oameni aleg sa-si petreaca vacantele la mare si la munte in apartamente si garsoniere inchiriate in regim hotelier.

”Am fost prins cu alcoolemie la volan”: Ce este de făcut în această situație

Conducerea sub influența alcoolului se sancționează cu amendă sau prin întocmirea unui dosar penal, în funcție de cantitatea de alcool consumată.

Setul de cutite perfect ascutite - unul din secretele bucatarilor de top, profesionsti sau amatori

Bucatarii profesionisti dar si cei de acasa se bazeaza pe seturile lor de cutite pentru a lucra repede, eficient si cu un risc cat mai…

Titlurile Executorii: Cine poate efectua activitatile de operare in Registrul National de Publicitate Mobiliara. Noul serviciu online RNPM

Titlurile executorii valabil incheiate intre parti pot fi puse in executare doar in conditiile in care au fost inscrise in Registrul National de Publicitate Mobiliara…

A fost publicat ghidul ideilor de marketing online post-izolare

Am intrat cu totii intr-o noua perioada, unica in istoria Romaniei moderne. Dupa izolarea la domiciliu din lunile de primavara, restrictiile au inceput sa se…
Vezi profilul Online Business Solutions