Editura Publisol lansează în premiera în Romania, seria de autor Dani Atkins. Primul volum din serie ”Vieți paralele”

Cartea autoarei britanice – un volum numai bun de luat în vacanță – este un romance despre fragilitatea vieții, despre relațiile de cuplu, familie și prieteni, dar și despre încercările unor oameni obișnuiți de a-și construi un viitor nebântuit de spectrele trecutului.

Seria de autor Dani Atkins face parte din Colecția POSH Romance a Editurii Publisol și cuprinde, pe lângă romanul Vieți paralele, și volumele: Asta-i povestea noastră și Dragoste de mamă.

Scris cu deosebit talent, romanul lui Dani Atkins spune povestea unei adolescente pe nume Rachel căreia i se schimbă destinul în urma unui accident. Deși ea a supraviețuit, prietenul ei n-a scăpat. Odată cu această tragedie, viața lui Rachel se mută pe alte coordonate – unele mai sumbre și cauzatoare de suferință.

Noaptea accidentului a schimbat totul. După cinci ani de la tragedie, viața lui Rachel continuă să se destrame. Locuiește singură într-un apartament micuț, are o slujbă care nu-i aduce nicio mulțumire și, în plus, este copleșită de sentimentul de vinovăție din cauza morții celui mai bun prieten. Ar face orice să dea timpul înapoi, dar în viața reală o asemenea dorință nu se poate împlini… Nu-i așa?

Noaptea accidentului i-a oferit o portiță de scăpare. Acum, după cinci ani, viața lui Rachel este perfectă. Are un logodnic minunat, o familie și prieteni iubitori în jurul ei și cariera pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Dar de ce nu poate să scape de amintirea unei vieți cu totul diferite?

Captivant, romantic și sfâșietor, romanul Vieți paralele, a cărui acțiune este plasată în perioada sărbătorilor de iarnă, ne dezvăluie o poveste de dragoste magică, ce ne pune pe gânduri: pot două întâmplări diferite să ducă la același final fericit?

Un roman sfâșietor, scris cu un talent ieșit din comun!” – Daily Mail

Atkins este o scriitoare extraordinară care a creat personaje minunate.”Daily Mail

Despre Dani Atkins

Dani Atkins s-a născut la Londra, în 1958. S-a mutat în zona rurală din Hertfordshire în 1985, unde locuiește și în prezent, alături de familia sa. Deși a scris mult din pasiune, Vieți paralele este primul ei roman publicat (în 2013). A fost tradus în șaptesprezece limbi și, de la prima publicare în Marea Britanie, a fost vândut în peste jumătate de milion de exemplare. De atunci, a mai scris The Story of Us, A Million Dreams, This Love, Perfect Strangers și Our Song. În 2018, autoarea a primit premiul „Epic Romantic Novel of the Year” (în Marea Britanie) pentru romanul This Love.

Romanele scriitoarei britanice Dani Atkins apărute la Editura Publisol pot fi cumpărate, începând din 24 iunie, din librării și magazinele de carte de oriunde din țară, prin comandă electronică, sau de pe site-ul publisol.ro. Pret – 34.90 lei.Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

A fost lansat proiectul „Anca știe” - cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și eficiență energetică

Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) a lansat miercuri, 15 septembrie, cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și eficiență…

Jack Harlow a purtat TOMMY HILFIGER La 2021 MTV VIDEO MUSIC AWARDS

Tommy Hilfiger anunță că rapper-ul Jack Harlow, multi premiat cu discuri de platină, nominalizat la GRAMMY, a purtat TOMMY HILFIGER la Video Music Awards 2021…

Lewis Hamilton a purtat item-uri din colecția TommyXRomeo la Formula One™ Dutch Grand Prix 2021

Tommy Hilfiger anunță că Lewis Hamilton, cel care a câștigat de șapte ori campionatul mondial FIA Formula One ™, a purtat TOMMY HILFIGER la Formula…

Tommy și Dee Hilfiger au participat la GALA MET 2021

Jack Harlow și Jeremy O. Harris au fost prezenți ca invitați din partea lui Hilfiger, purtând outfit-uri custom made TOMMY HILFIGER.

Avantajele jucăriilor din bumbac organic pentru copii

Mulți părinți se uită mai mult la alimentația copilului și devin mai puțin interesați atunci când vine vorba de cumpărarea jucăriilor organice. 
Vezi profilul Ioana Marinescu