Digitalizare pe bune! ECDL Romania devine Avanpost Radio Guerrila cu discount instant la plata online cu cardul

Peste un sfert dintre români s-au aflat în situația în care au ratat o avansare sau angajare din cauza lipsei unei certificări de competențe digitale, potrivit unui studiu local ICDL.
ECDL Romania anunță parteneriatul cu Radio Guerrilla, prin care beneficiezi de discount instant la plata online cu cardul Guerrilla a seriei de înscriere în programul internațional de certificare digital skills ICDL.

ECDL Romania este operatorul național al celui mai important standard global de certificare a competențelor digitale, ICDL – The Digital Skills Standard, cunoscut local doar ca ECDL până recent.

Totuși, în procesul de rebranding, se întâmplă mai mult decât schimbarea unei litere. Profităm de această oportunitate și reîmprospătăm structura și substanța programelor noastre de certificare IT, pentru a reflecta mai bine natura lor globală, tehnologia în schimbare continuă și, mai presus de toate, angajamentul nostru față de calitate și digitalizare.

Noua identitate a mărcii și noile module de certificare ICDL cu accent pe Workforce și Professinal, care pătrund treptat și în România, vor contribui la asigurarea nevoilor de competențe digitale ale studenților, angajaților și profesioniștilor, într-un moment în care tehnologiile se dezvoltă mai rapid decât oricând.

 

Totodată, ECDL Romania ține pasul cu digitalizarea și acum sunt disponibile noi oportunități pentru candidați:

 

  • Profil (cont) online ICDL în care îți urmărești toate rezultatele la examene și certificările obținute.

Acum poți cumpăra direct online, cu cardul, Seria generală unică ICDL, prin care te înscrii în programul internațional de certificare IT. Dacă îți cumperi înscrierea online din contul tău de candidat ICDL cu card Radio Guerrilla, ai instant o reducere de 10%

 

  • Certificările ECDL/ ICDL în format electronic se emit gratuit în România și absolvenții au acces în contul lor online la toate diplomele obținute. Toate certificările ICDL emise în România (fie electronic, fie tipărite) se verifică și se validează online pe ro

Acum, absolvenții ECDL/ ICDL din România își pot completa printr-un simplu click profilul LinkedIn cu certificatele și modulele obținute.

 

  • Testarea ICDL se poate susține acum și remote (la distanță, chiar și de acasă)

 

Introducerea conceptului ICDL în Europa marchează nu numai extinderea globală a numelui standardului de certificare ECDL, ci şi o nouă etapă în dezvoltarea certificărilor din portofoliu, lansarea de noi module şi o nouă structură de programe. Toate aceste noutăţi vor fi disponibile treptat şi în România, în completarea portofoliului curent de certificări ECDL.

Structura de competențe europene și internaționale sau programele standard de dezvoltare a competențelor digitale cu recunoaștere internațională răspund nevoii de evaluare, urmărire și actualizare a oricărui tip de profil de competențe şi asigură un impact real al oricăror acţiuni de creştere a aptitudinilor digitale.

ICDL este o implementare exemplară a DigComp (The European Digital Competence Framework) şi DigCompEdu (pentru cadrele didactice), fiind standardul internaţional pentru Competenţe Digitale care se aliniază cel mai complet pe cadrele de referinţă europene, așa cum au identificat și rapoartele JRC și UNESCO.

 

 

ICDL Foundation este o organizatie internationala dedicata dezvoltarii standardelor de competente digitale la nivelul fortei de munca, in educatie si la nivelul societatii in general. Programele de certificare, oferite prin intermediul unei retele globale active, permit indivizilor si organizatiilor sa evalueze, sa dezvolte si sa certifice competente de utilizare a computerelor si a altor instrumente digitale, pe baza standardului recunoscut global ICDL.

Calitatea si reputatia ICDL sunt construite pe 20 de ani de experienta in a asigura programe de certificare in 40 de limbi vorbite in intreaga lume. Succesul ICDL se bazeaza pe inovarea continua in dezvoltarea de programe de certificare, pe angajamentul pentru metodologii riguroase de testare si  aderarea consecventa la standardele ICDL de asigurare a calitatii.

 

Mai multe pe despre ICDL – The Digital Skills Standard pe https://www.icdleurope.org/
Pentru informații suplimentare vă rugăm contactați: marketing@ecdl.ro

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
ECDL, ICDL, ECDL Romania, avanpost, Guerrilla, competente digitale, digital skills, The Digital Skills Standard


Comunicat publicat de: ECDL ROMANIA (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de ECDL ROMANIA

ECDL/ ICDL - Educație Digitală de Top: Beneficii pentru Școală, Elevi și Profesori

O nouă perioadă școlară a început, și odată cu aceasta, ne concentrăm asupra unei priorități deosebit de importante: educația digitală. Cu tehnologia în continuă evoluție,…

Digitalizare reală doar cu competenţe digitale certificate. ICDL – The Digital Skills Standard

Conform studiilor, România se clasează pe ultimul loc în Europa atunci când vorbim despre competențe digitale. Comisia Europeană a prezentat viziunea și perspectivele pentru transformarea…

O nouă ocupație va completa COR și 10 noi hub-uri 3D Printing se activează în licee prin a cincea ediție 3DUTECH

3DUTECH – Modelează viitorul. Printează-l 3D! anunță până în iunie 2023 o nouă ediție a proiectului pentru meseriașii viitorului și concursuri naționale de 3D printing…

Competenţele digitale sunt obligatorii pentru elevi și profesori #BackToSchool

Peste 120 000 de elevi şi-au echivalat proba de Competenţe Digitale de la Bacalaureat cu ECDL, până în 2022. Liceenii care obţin ECDL PROFIL BAC…

Primul program Digital Citizen de educatie digitala a varstinicilor continua

Programul Digital Citizen ofera acces la lumea online inclusiv persoanelor varstnice, cele mai expuse riscului de izolare digitala. ECDL Romania continua programul de educatie digitala…
Vezi profilul ECDL ROMANIA