Dezinfectarea spațiilor de birou: un efort continuu

Dezinfectarea spațiilor de lucru a devenit unul dintre cele mai solicitate servicii pentru firme de curățenie precum Interior Cleaning Services în timpul crizei de coronavirus. După mai bine de un an, am devenit cu toții conștienți de importanța frânării și luarea tuturor măsurilor de precauție posibile atât acasă, cât mai ales în deplasare, în locuri publice și la locul de muncă.

Dezinfectarea spațiilor de lucru, a birourilor și a facilităților tuturor tipurilor de companii a implicat un efort mare în ultimele luni atât pentru firmele de curățare și dezinfectare, cât și pentru afacerile afectate. Și este un efort care, fără îndoială, trebuie să continue: limitarea restricțiilor din ultima perioadă a adus speranță multor oameni, dar, așa cum ar fi de așteptat, este un plan care presupune că vom continua să fim prudenți în combaterea virusului, atât în ​​viața personală, cât și în viața profesională.

Mai mult decât atât: chiar și odată ce se va scăpa de termenul de „pandemie” nu ne vom întoarce niciodată la „normalul ante – pandemie”, ci la ceea ce a fost numit „noul normal”. O situație în care distanțarea socială și precauțiile împotriva riscului de contagiune cu COVID-19 vor continua să fie aspecte de importanță majoră.

Pentru toate acestea, Interior Cleaning Services nu are nicio îndoială: curățenia în birouri va continua să fie un serviciu extrem de solicitat în lunile următoare. Un serviciu esențial pentru ca rata de infectare să nu crească din nou, ceea ce ne-ar obliga să revenim la lockdown.

Cum se asigură curățenia în birouri?

SARS-CoV-2 – tulpina de coronavirus care a cauzat această pandemie la nivel mondial – se transmite în principal prin intermediul a două rute:

  • Prin inhalarea de mici picături în nas sau gura care au fost expulzate de către persoanele infectate și care rămân în aer pentru o anumită perioadă.
  • Prin contact: picăturile menționate mai sus pot ajunge și pe tot felul de suprafețe și, dacă le atingem și apoi punem mâna pe nas, gură sau ochi, ne-am putea infecta.

Menținerea unei distanțe de siguranță de un metru sau doi ne poate ajuta să evităm contagiunea.

Pentru a ne proteja împotriva contagiunii prin contact, trebuie să luăm anumite măsuri de precauție la nivel personal – cum ar fi strănutul în pliul cotului sau spălarea frecventă a mâinilor cu săpun timp de cel puțin 30 de secunde, de exemplu – și, mai presus de toate, să avem o firmă de curățenie care se ocupă zilnic de curățarea mediului nostru de lucru.

Curățarea birourilor de către o echipă specializată este una dintre cele mai eficiente măsuri care pot fi luate pentru a limita răspândirea coronavirusului. Virusul poate supraviețui în siguranță timp de câteva ore pe suprafețe precum plastic, metal sau ceramică.

La Interior Cleaning Services se folosesc produse de dezinfectat, igienizat și curățat bio în conformitate cu standardele Ministerul Sănătății și UE, cu eficacitate dovedită împotriva tulpinilor de coronavirus și a altor tipuri de bacterii și viruși.

„Combinăm serviciul de curățare birouri cu serviciul de dezinfectare birouri care are ca scop menținerea condițiilor de curățare – trebuie amintit că, fără o curățare prealabilă, dezinfectarea nu este eficientă – a mediului de lucru prin intervenții periodice care nu întrerup programul de lucru al angajaților sau le afectează activitatea în vreun fel.” – declară un reprezentant , Interior Cleaning Services.

Protejați-vă angajații, clienții și asigurați-vă afacerea

Autoritățile sanitare o repetă de când a început criza coronavirusului: igiena, atât personală, cât și în mediile în care ne mutăm și lucrăm, este cel mai bun mod de a evita infectarea. A avea un serviciu de curățare birouri și dezinfectare la locul de muncă nu este un lux, ci o necesitate. Sănătatea angajaților și a clienților dvs. este în joc. Și legat de acestea, continuitatea afacerii dvs.

„Vom învinge împreună acest virus și vrem să explicăm mai detaliat modul în care lucrăm la Interior Cleaning Services. Sunați-ne acum la 0756 821 812 /  completați formularul de pe site – https://urgentcurat.com/curatenie-birouri.html, trimiteți un email la adresa office@urgentcurat.com.” – declară un reprezentant Interior Cleaning Services.Comunicat publicat de: Webdesk (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Tu cum îți pregătești mașina pentru iarnă?

Chiar dacă în ultima perioadă vremea a fost destul de prietenoasă, bucurându-ne în continuare de zile calde și frumoase, sezonul rece se apropie în mod…

Spotted: Cea mai frumoasă locație cu shisha din Nordul Capitalei

Orice pasionat de shisha care se respectă nu va alege orice cafenea în care să se bucure de o narghilea ba dimpotrivă, își va propune…

Cafenea din nordul capitalei cu shisha deosebita

Cu toții privesc capitala țării noastre ca pe un mediu foarte aglomerat, agitat și mai ales stresant. Iar în cea mai mare măsură au dreptate!…

Shisha caffe si lounge exclusivist din zona Victoriei

Sisha datează încă de pe vremurile Imperiului Otoman, cel despre care știm bine că a avut o foarte mare influență asupra culturii țării noastre. Prin…

Cum recondiționăm jantele inainte de începutul iernii?

Fie că ne place sau nu, iarna se apropie cu pași repezi. Iar cu cât sezonul rece este mai aproape, cu atât trebuie să ne…
Vezi profilul Webdesk