De la depozitare documente la parteneriate de incredere

In orice companie exista, printre grijile de zi cu zi, si cea referitoare la existenta unui spatiu pentru depozitare documente. Multe companii il au deja intern, altele se folosesc de zone special destinate acestui lucru (birouri, depozite etc.), iar altele apeleaza la ajutor extern. Aceasta din urma solutie pentru depozitarea documentelor poate fi, pentru multi, neobisnuita.

Se pun foarte multe probleme in acest caz, precum siguranta documentelor, protectia datelor, accesul nepermis la informatii confidentiale si chiar usurinta accesului la aceste documente in orice moment si sub orice forma este necesar. Totusi, aceste probleme pot fi sterse cu buretele atunci cand partenerul ales pentru depozitarea documentelor este unul cu experienta pe piata si cat se poate de implicat in activitatea pe care o desfasoara.

Cine ofera servicii de depozitare documente sau stocare date?

Ultimii ani au reprezentat o perioada de crestere semnificativa a cotei de incredere acordate companiilor ce se ocupa cu depozitare de documente, iar acest lucru se datoreaza unor jucatori pretiosi pe aceasta piata, printre care se numara si Iron Mountain, o companie specializata in administrare si stocare documente.
Pe site-ul sau, http://www.ironmountain.ro/whatwedo/records-management-and-storage.asp, este prezentata lista completa a serviciilor oferite, printre care se numara servicii de depozitare documente, stocare date, administrare documente etc.. Practic, tot ce tine de managementul documentelor in general, se numara printre activitatile pe care Iron Mountain le ofera.

depozitare documente

Compania are o vechime de peste 20 de ani pe piata, activand atat in tara, cat si peste hotare si isi desfasoara activitatea urmand niste proceduri clar stabilite si transparente, care permit oricand accesul clientilor la documentele pe care le-au incredintat acestora.

De ce sa apelezi la o companie pentru servicii de depozitare documente?

Iron Mountain detine spatii foarte mari pentru depozitarea documentelor

Atat spatiul de depozitare documente cat si procesul de stocare date sau stocare documente in sine sunt elemente ce ridica probleme in repetate randuri in cadrul companiilor de dimesiuni mici, medii sau mari. Spatiul fizic este insuficient in cadrul sediilor companiilor pentru depozitarea documentelor, iar in ceea ce priveste spatiul pentru stocare date in mod electronic, nici aici lucrurile nu stau mai bine – serverele utilizate de companii nu detin spatiu suficient pentru a pastra un istoric al tuturor documentelor si operatiunilor efectuate.

Mai mult decat atat, ele nu sunt nici la fel de sigure precum spatiile de stocare puse la dispozitie de companii specializate in procesul de depozitare documente, ce si-au construit intregul obiect de activitate in jurul acestui domeniu si ofera celor interesati pachete avantajoase si deschidere 100%, astfel incat toate documentele si informatiile stocate pot fi accesate cu usurinta oricand si sunt pastrate la loc sigur, ferit de orice risc exterior.

In societatea actuala aflata in continua dezvoltare, complicarea inutila a procesului de depozitare documente devine un subiect de care companiile se feresc in numar din ce in ce mai mare, intrucat conducatorii lor au inteles ca asemenea lor, ce ofera niste servicii specifice unei categorii de clienti, in egala masura companiile specializate in stocarea documentelor asigura siguranta, seriozitate si transparenta in exercitarea activitatii de depozitare documente sau stocare date.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

managementul documentelor, depozitare documente, depozitarea documentelor, administrare documente, stocare date,stocare documente

Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Oportunitatile oferite de un curs de auditor extern

Un curs de auditor extern este ideal pentru cei ce sunt pasionati de domeniul GDPR.

Gasesti platbanda de calitate inalta la Mesteru Manole

Platbanda este un material metalurgic utilizat drept element component in realizarea confectiilor metalice.

Mi-am achizitionat primele lenjerii Pucioasa. Cum le ingrijesc?

Daca in trecut lenjeriile reprezentau strict ceva ce tine de protectie, astazi unele lenjerii, printre care si aceste lenjerii pucioasa sunt o necesitate.

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe…