De ce sa iei in calcul cumpararea unei case modulare?

Ce poate fi mai frumos decat sa te intorci acasa dupa o zi lunga si sa gasesti orideana si designul exceptional al acesteia?

De aceea recomandam in mod special casele prelucarate adica casele modulare. Casele modulare sunt un proiect genial din toate punctele de vedere atat la pret cat si la durata constructiei. Acest fel de case sunt o alegere buna pentru persoanele care sunt plictisite de aproape acelasi design asemanator al tuturor caselor traditionale, casele modulare sunt perfecte pentru oamenii care doresc sa incerce ceva nou mai exact ceva modern cu o calitate extraordinara dar pe langa toate acestea casele modulare sunt ecologice datorita materialelor de prelucrare a acestora. O casa modulara este cea mai buna solutie pentru toate familiile care vor sa se mute repede in noua locuinta.

In principiu cu totii ne dorim ceva de o calitate extraordinara si ne indeplineste fiecare dorinta pe care am putea sa o avem legata de casa. Casele modulare implinesc toate aceste aspecte cat si la partea de taxe deoarece cu ajutorul izolatiei din constructie aceasta pastreaza caldura sau racoarea in casa si nu lasa sa patrunda caldura verii sau frigul iernii in interiorul acesteia.

  • Construirea explicita a caselor modulare

In primul rand intotdeauna se monteaza o rama rezistenta din lemn pentru coordonarea mai usoara a muncitorilor. Dupa instalarea ramei de lemn pardoselile sunt asamblate inaintea altor lucruri. In al doilea rand urmeaza ferestrele si panourile pentru perete, panourile de perete inainte sa fie asamblate cu suruburi si cuie de scheletele de lemn acestea vin decupate intocmai perfect pentru ferestrele ce urmeaza sa fie montate. Pe locul al treilea sunt instalatiile electrice si cele sanitare apoi acestea urmeaza sa fie acoperite cu gibs-carton dupa montarea lor iar asta include si plafonul. Pe al patrulea loc apare acoperisul care este deja prefabricat si asezat pe partea de sus a peretilor, dar mai rar, executantii lucrarii lasa acest lucru pe ultimul loc. Pe ultimul loc dar nu cel din urma apar finisajele casei, se lucreaza la detalile designului si se adauga elementele de decor si de uz din casa cum ar fi cele de uz sanitar, electrocasnicele, dulapurile, paturile, usile si asa mai departe.

Dupa toate cele mentionate mai sus putem observa cat de usoara este ridicarea unei case modulare si in ce timp scurt se poate executa o lucrare de acest fel. Dar, in special, durata ridicarii acestui proiect depinde enorm de mult si de dimensiunile care au fost alese de viitorul proprietar al casei modulare. Casele modulare intotdeauna au fost o optiune extrem de tentata luand in vedere rapiditatea construirii acesteia.

Optand pentru o casa modulara, aceasta va fi gata in cateva zile din momentul comenzii si fiecare proprietar se poate muta rapid. In plus, cei care aleg corect casele modulare, in functie de bugetul disponibil, vor reusi cu siguranta sa ramana si cu banii pentru mobilarea lor, deoarece aceste case sunt foarte ieftine. Acestea sunt cele mai importante motive pentru care casele modulare merita toata atentia.Cuvinte cheie:
case modulare,case prefabricate,casa prefabricata


Comunicat publicat de: Beintop (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Beintop

Stabilizatorul potrivit pentru casa

Pentru a afla ce stabilizatoare de tensiune si variatoare de tensiune sunt potrivite pentru o casa, trebuie studiat cu atentie aceste dispozitive si trebuie inteleasa…

Cum iti poti decora living roomul?

Anumite persoane sunt pasionate de designul interior, iar acestea isi vor putea decora livingul extrem usor, intr-un timp relativ.

Care sunt avantajele oferite de trandafirii criogenati?

Florile sunt creatii menite sa aduca bucurie in privire si satisfactie in suflet. Armonia unei locuinte in care se gasesc tot timpul flori proaspete are…

Taberele de ski pentru copii si avantajele pe care le aduc in toate planurile vietii

Taberele de iarna pentru copii nu sunt organizate pentru a pregati copii pentru competitii sportive ci au rolul de a oferi informatii corecte si de…

Bucura-te de o experienta cat mai placuta pe munte evitand cele mai frecvente greseli

O data cu primele raze de soare ale verii incep sa infloreasca si primele de idei de concediu. Pentru cei care nu aleg marea, cu…
Vezi profilul Beintop