De ce sa alegi cadouri handmade corporate?

Atunci cand vrei sa alegi cele mai inspirate daruri pentru colegii tai de serviciu, este imposibil sa dai gres daca alegi cadouri handmade corporate, lucrate cu minutiozitate. Obiectele lucrate manual sunt speciale prin grija cu care sunt create, pentru ca este acordata o atentie deosebita fiecarui detaliu.

Totodata, acestea sunt disponibile intr-o gama variata, putand alege dintre obiecte decorative, accesorii vestimentare, bijuterii sau tablouri deosebite, pe cele mai potrivite.

Oferta de cadouri handmade este una generoasa, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care ar trebui sa alegi aceste tipuri de cadouri. Iata ce avantaje iti mai pot oferi aceste tipuri de cadouri.

Originalitatea cu care vrei surprinde

Dat fiind faptul ca minunatele cadouri handmade corporate sunt lucrate manual, fara sa existe un proces automatizat in spatele crearii acestora, fiecare produs este unic. Astfel, chiar si in cazul produselor de acelasi tip pot exista diferente intre ele.

Dincolo de aceasta unicitate a produselor lucrate manual, acestea se remarca printr-un design cu totul original. Produsele Artizan Urban, spre exemplu, realizate din rotite de ceas si materiale aproape in totalitate reciclabile, sunt atat de special imbinate, pentru a crea cele mai spectaculoase produse.

Bijuteriile realizate minutios, fie ca sunt cercei, fie ca sunt bratari sau brose, sunt cadouri memorabile, indiferent daca sunt daruite angajatilor, colegilor de serviciu, prietenilor sau rudelor.

Cadouri handmade corporate – un cadou cu totul unic

Este minunat cand primesti cadouri handmade corporate deosebite, dar poti trai o experienta minunata si unica si daca treci de partea cealalta, adica sa devii tu insuti creator al unor pretioase obiecte handmade.

Prin participarea la niste ateliere creative, poti realiza obiecte frumoase dupa un sablon sau punandu-ti creativitatea la lucru. Indiferent de situatie, va fi un sentiment nemaipomenit sa ai posibilitatea de a realiza tu darurile pentru cei dragi tie. In plus poti face cadou chiar o astfel de experienta, sub forma de cadou corporate angajatilor tai sau colaboratorilor.

Experienta va fi una grozava, distractiva si relaxanta, fiind un prilej nemaipomenit pentru a-ti cunoaste angajatii, dar si pentru ca acestia sa se cunoasca mai bine unii pe altii.

Beneficiarii cadourilor handmade se vor simti speciali

Oferirea unui cadou handmade corporate unui angajat este o alegere foarte inspirata, intrucat beneficiarul acestuia se va simti la fel de special precum este darul pe care il primeste. Este firesc sa fie asa, data fiind munca si grija cu care se realizeaza obiectele handmade.

Astfel, daca iti doresti sa iti impresionezi angajatii prin cadourile oferite, nu poti face o alegere mai buna decat prin a opta pentru artizanat. Efortul din spatele conceperii unui astfel de cadou va fi rasplatit inzecit prin bucuria pe care o vei aduce celui caruia il vei darui.Cuvinte cheie:
cadouri handmade corporate


Comunicat publicat de: Atelierul de Creatii Digitale SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Parodontoza – afecțiunea ce poate duce la pierderea dinților

Paradontoza este o afecțiune infecțioasă cauzată de diverse bacterii ce afectează pe rând gingia, ligamentele parodontale și osul. Dacă nu este diagnosticată și tratată la…

6 cele mai întâlnite greșeli în amenajările interioare și cum să le eviți

Ai visat ani de zile la amenajarea ideală – culori, mobilier, concept, totul pare pus la punct – însă când ai pus-o în sfârșit în…

Cadouri speciale de Crăciun pentru mama

Mama este cea mai dragă ființă pentru fiecare, este una dintre cele mai importante persoane din viața fiecărui om – este cea care ne inspiră…

Cat sunt de eficiente serviciile de deratizare si dezinsectie?

Nu exista nici cel mai mic dubiu cu privire la faptul ca ultimele decenii au adus o crestere semnificativa in privinta confortului de care ne…

Cateva sfaturi de care sa tii cont in alegerea tema sau culorile nuntii

Pe langa locul petrecerii de nunta, alegerea temei sau a culorilor nuntii este cu siguranta un lucru destul de important, dar destul de dificil de…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL