CursValuta.ro - site-ul cu cele mai bune informatii valutare

CursValuta.ro este un site care doreste sa vina in sprijinul celor care sunt interesati de piata valutara cu informatii legate de cursul valutar si cu cele mai noi si utile stiri legate de acest domeniu.

Conceptul pe baza caruia a fost lansat site-ul CuValuta.ro si care va fi transpus in modul de functionare al acestuia, este acela de a fi o sursa de informatii permanent actualizata si continuu imbunatatita.

Site-ul doreste sa fie mai mult decat o simpla pagina pe care sunt afisate cursurile valutare ale principalelor monede. Acesta este deschis sugestiilor vizitatorilor, incercand sa le ofere toate informatiile de care acestia au nevoie. Dezvoltarea site-ului pe viitor se va face in functie de feedback-ul primit de la utilizatori.

CuValuta.ro a fost gandit si realizat cu un layout usor de utilizat care ofera vizitatorilor scurtaturi catre informatiile de interes, impartite pe mai multe sectiuni:

1. Cursul valutar al monedelor principale – fiind un site destinat domeniului valutar, prima pagina este dedicata exclusiv cursului valutar al principalelor monede tranzactionate in Romania. Tabelul in care sunt inscrise cotatiile diverselor monede, graficul cu ajutorul caruia se poate verifica evolutia uneia sau a mai multor monede in ultima perioada de timp sau prin intermediul caruia se poate face o comparatie a evolutiei acestora, dar si articolul care descrie in cateva cuvinte despre cursul BNR sunt primele informatii cu care site-ul isi intampina vizitatorii.

2. Stiri – aceasta sectiune este actualizata in permanenta cu stiri care pot ajuta vizitatorii cu informatii referitoare la evolutia diverselor monede de-a lungul timpului, cu predictii referitoare la piata valutara facute de specialistii in domeniu sau chiar cu sfaturi bune de urmat in cazul in care se impun plati in alte monede decat cea nationala.

3. Convertor valutar – sectiunea este rezervata aplicatiei cu ajutorul careia se pot converti instant diverse monede intre ele. Convertorul valutar de pe CuValuta.ro functioneaza prin simpla introducere a sumei in dreptul monedei ce se doreste a fi convertita, softul afisand instant contravaloarea sumei respective in celelalte monede.

4. Istoric valute – CuValuta.ro pune la dispozitia vizitatorilor si o sectiune in care acestia pot verifica evolutia diverselor monede pe o anumita perioada de timp.

5. Lista banci – aceasta sectiune a fost creata ca un bonus pentru vizitatorii site-ului. Toti cei interesati de bani, de cursul valutar BNR, dar si de tranzactiile valutare, au nevoie la un moment dat de banci. Site-ul ofera o lista completa a bancilor din Romania care contine numele acestora in ordine alfabetica, dar si toate detaliile de contact ale sediilor centrale.


Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Lansarea Leasingauto.ro vine cu oportunitati avantajoase!

LeasingAuto.ro este site-ul care vine cu o multime de oportunitati pentru soferii din Romania.

Casutele din lemn, visul copilariei pentru copii si adulti

Casutele din lemn sunt visul oricarui copil, mic sau mare, a adultilor care au ramasa din copilarie cu acest vis frumos.

Sfaturi pentru amenajarea unei hale industriale cu ventilatoare industriale

Indiferent de tipul sau domeniul de activitate al unei afaceri, o hala industriala are nevoie de un sistem de exhaustare cu ventilator industrial..

De ce este atat de greu sa te muti fara ajutorul unei firme specializate?

Provocarile mutarii unei locuinte sau a unui birou dintr-o locatie in alta necesita mult timp si efort, consuma energie in organizarea tuturor etapelor si sunt…

Alegerea corecta a cartuselor pentru imprimante – informatii de are trebuie sa tina cont utilizatorii

Orice utilizator al unei imprimante se loveste cel putin o data in viata de necesitatea alegerii unui cartus pentru imprimanta.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010