Curs online autorizat Manager în domeniul siguranței alimentare HACCP și ISO 22000
Cursul vă este necesar dacă doriţi să implementaţi referenţialul SR EN ISO 22000:2019, întrucât vă pregăteşte, atât din punct de vedere teoretic, dar mai ales practic, în vederea cerinţelor şi normelor impuse prin acesta. Astfel, la sfârşitul cursului Manager în domeniul siguranţei alimentare veţi putea aplica în cadrul organizaţiei din care faceţi parte, toate cunoştinţele acumulate, făcând astfel, primul pas în vederea certificării SR EN ISO 22000:2019.
Cursul Managementul siguranţei alimentare HACCP şi ISO 22000, organizat de Top Quality Management este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor pentru ocupaţia Manager în domeniul siguranţei alimentare, cod COR nou 226312.
Prin participarea la acest curs, veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aplica în cadrul organizațiilor dumneavoastră toate informațiile acumulate, făcând astfel primul pas în vederea certificării conform cerințelor SR EN ISO 22000:2019. Cursul vă oferă pregătire practică și teoretică, permițându-vă să implementați cu încredere sistemele de management al siguranței alimentare și să aplicați principiile și practicile HACCP și ISO 22000 în activitatea dumneavoastră zilnică.
Pentru mai multe detalii și informații despre acest curs, vă rugăm să accesați website-ul www.cursuriautorizate.ro sau să ne contactați telefonic la numărul 0733822020.
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
HACCP, ISO22000, SR EN ISO 22000:2019, Manager în domeniul siguranţei alimentare, CursuriAutorizate, TopQualityManagement
Comunicat publicat de: Top Quality Management (click pentru a vizualiza profilul)