Cum să îți alegi un costum de baie potrivit

Vrei să ieși în evidență vara aceasta cu un costum de baie cu design suprinzător? În acest articol vom vorbi despre cum să îți alegi un costum de baie care să îți stea bine și să fie și potrivit pentru conformația ta.

Pentru multe persoane, cumpărarea unui costum de baie este o probă de foc. Nu putem toți să arătăm ca fotomodele pe care le vedem la TV sau pe social media, așa că este dificil să găsim un costum de baie care să ascundă micile defecte și să ne scoată în evidență părțile frumoase.

Haide să vedem care sunt lucrurile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi un costum de baie.

1.   Tipul de costum de baie

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este tipul costumului de baie. Poți opta pentru unul dintr-o piesă, unul cu două piese sau chiar unul cu 3 piese. În cazul costumului de baie cu 3 piese, ai două variante de chilot de baie, unul tip tanga și unul normal, tip boxer.

Dacă îți dorești să ascunzi anumite defecte, poți opta pentru un costum dintr-o piesă. Deși pot fi considerate plictisitoare, costumele de baie dintr-o bucată sunt foarte frumoase. Unele dintre ele au un design interesant, fie fără bretele, fie cu un umăr gol.

Costumele din două piese îți dau liberatea să alegi un sutien de un model și să îl combini cu diferiți chiloți de plajă, fie tip brazilieni, fie tanga, fie boxeri.

Odată ce ai ales tipul de costum care este mai potrivit pentru tine, este mai simplu să găsești un costum de baie care să îți placă.

2.   Conformația ta

Al doilea lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este conformația ta. Dacă ai un bust generos, atunci ai nevoie de stabilitate și de un sutien simplu, care să nu aducă și mai mult volum în partea de sus. În schimb, dacă ai un bust mai mic, poți opta pentru sutienele cu diverse modele, eventual cu volănașe pentru că acelea vor aduce un plus de volum.

În partea de jos, este bine să optezi pentru un chilot simplu, tip boxer, dacă ai un posterior mai mare. Dacă vrei să aduci un plus de volum, atunci optează pentru un chilot cu diverse aplicații, eventual unul cu volane.

În cazul în care ai optat pentru un costum de baie dintr-o bucată, alege unul modelator dacă îți dorești să îți facă talia mai mică și să îți ascundă zona abdomenului.

3.   Culoarea costumului de baie

Aici este mai mult o preferință personală, dar să știi că un costum de baie negru blochează mai tare razele soarelui, așa că nu riști să te arzi în zonele acoperite de costum. Un costum de baie alb arată foarte bine pe un corp bronzat, dar se murdărește foarte ușor. Acum găsești costume de baie în numeroase culori, așa că poți opta pentru una potrivită pentru stilul tău.

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care să le iei în considerare atunci când vine vorba despre alegerea unui costum de baie.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
costum, baie, culoare, costum de baie, alegere, culoare, conformatie, tip


Comunicat publicat de: Dante Int. (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Dante Int.

Top branduri de machiaj Cruelty Free

Ești o persoană căreia îi pasă de mediul înconjurător și de animale? Îți dorești să protejezi animalele în orice mod posibil? Atunci ar trebui să…

De ce este important să schimbi anvelopele în funcție de sezon

Probabil că ai auzit oameni vorbind despre anvelopele de iarnă și de vară. Dar anvelopele sunt anvelope, nu? Ei bine, da și nu. Să aruncăm…

3 greșeli de evitat la cumpărarea unui frigider

Cumpărarea unui frigider este o alegere importantă. Dacă luați o decizie greșită, va trebui să trăiți cu ea ani de zile, poate chiar un deceniu…

Cum alegi cele mai bune piese moto

Alegerea de piese moto este o optiune pe care orice rider profesionist trebuie sa si-o asume. In selectarea pieselor moto trebuie sa tii cont de…

Cele 3 elemente esențiale ale unei cărți grozave

Care sunt elementele unei cărți grozave? În acest articol, vom explica cele 3 elemente critice ale unei cărți de citit cu adevărat bune.
Vezi profilul Dante Int.