Cum poți beneficia de content writing premium mai usor?

Dacă până acum un an îți desfășurai activitatea atât on-line, cât și off-line, condițiile actuale te determină să devii din ce în ce mai activ în mediul virtual. Fie că este vorba despre rețele de socializare, site-uri sau orice altceva, ai nevoie de un conținut potrivit care să te ajute să te promovezi așa cum îți dorești. Totuși, pentru a reuși să fii activ constant ai nevoie de creativitate nemărginită, lucru de care probabil nu ai parte întotdeauna.

Ce poți face dacă ideile întârzie să apară? Apelează la un freelancer care să aibă abilități de redactare de texte! Există o mulțime de platforme de tip marketplace în acest domeniu, dar care nu sunt lansate în România. Vestea bună este că a fost lansată recent în țara noastră platforma www.penman.ro, ce și-a propus să vină în ajutorul persoanelor care se află în aceeași situație ca tine!

Dacă nu ai mai colaborat până acum cu freelanceri, cu siguranță ai anumite întrebări și/sau incertitudini. De aceea, ne-am propus să-ți oferim câteva motive pentru care să apelezi cu încredere la o platformă de tip marketplace, cum ar fi www.penman.ro, care să te ajute să intri în legătură cu un scriitor freelance.

De ce sa folosesti o platforma de content writing si mai ales, serviciul de redactare articole

1. Platforma nou lansată promite să-ți asigure confidențialitate 100%.

În calitate de client, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la informațiile tale personale. Acestea rămân permanent confidențiale. De asemenea, când un scriitor îți preia comanda, puteți comunica exclusiv pe platformă, spre a se evita discuțiile în orice alt loc. În momentul în care scriitorul respectiv vizualizează detaliile comenzii, poate vedea dintre informațiile tale doar numele.

1. Scriitorii înscriși pe platformă îți pot oferi un conținut calitativ.

Înainte de a fi acceptați pe platformă ca scriitori, freelancerii depun un CV care este verificat în mod amănunțit, pentru a demonstra faptul că au abilitățile necesare de a prelua comenzile plasate pe platforma de conținut. După ce primești textul pe care l-ai cerut, scriitorii pot fi rugați să intervină cu câteva modificări dacă este cazul. Cu alte cuvinte, poți comunica foarte eficient cu ei astfel încât să obții exact ceea ce îți trebuie.

1. Câștigi timp.

Tuturor ni se poate întâmpla să fim în pană de idei, mai ales când timpul ni se pare mai scurt. Cum timpul este o sursă ce trebuie valorificată, îți poți asigura conținutul pentru moment dacă soliciți ajutorul unui scriitor freelance. Ideea pe care o cauți tu se poate afla la altcineva, care este pregătit să-ți vină în ajutor.

1. Poți fi diferit.

Un aspect fundamental pe care se bazează www.penman.ro este originalitatea textelor. De aceea, poți fi sigur că vei primi un text unic, care să și corespundă cerințelor tale. Oamenii devin curioși în momentul în care interacționează cu lucruri noi.

1. Platforma de conținut are un feedback pozitiv.

Deși abia a fost lansată, platforma dă dovadă de profesionalism și de servicii adaptate la cerințele și preferințele fiecăruia. Atât clienții, cât și scriitorii sunt foarte mulțumiți de www.penman.ro.

1. Poți susține freelancerii începători.

Există o mulțime de freelanceri începători, care nu pot aplica pentru unele joburi din cauza lipsei de experiență. Totuși, nu trebuie să le pui la îndoială creativitatea și abilitățile de comunicare și de redactare. Apelând la această platformă de conținut, te poți convinge de faptul că un scriitor începător îți poate oferi conținut calitativ, care să te mulțumească.

Sperăm că te-am convins să apelezi și tu la o platformă de tip marketplace pentru conținut!

content marketing, content writing, redactare articole, scriere articole

Comunicat publicat de: ETEC WEB SOLUTIONS SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de ETEC WEB SOLUTIONS SRL

Industria de content writing este in crestere - PenMan