Constiinta - secretul succesului

Te invitam la o experienta unica cu autorul international de bestseller Bernhard Moestl

Seminar Online în data de 9 Julie 2020
Seminarul are loc in limba romana.

Despre ce este vorba

Constiinta – secretul succesului se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa obtina succesul in orice situatie folosindu-se in mod constient de acest instrument puternic care este puterea gandirii.

De ce este important modul in care gandim? Pentru ca, puterea gandirii noastre determina cine suntem. Ea decide cu privire la succesul, recunoasterea si fericirea in viata. Daca esti total constient de ceea ce iti doresti si esti capabil sa elimini toate acele presiuni mentale restrictive, poti realiza cu usurinta orice obiectiv.

Cine este Bernhard Moestl

Cu 11 bestseller-uri traduse in 13 limbi, cu o experienta de 30 de ani in public speaking, marketing si leadership, Bernhard Moestl este unul dintre speakerii de succes ai zilelor nostre.

Nascut in Austria, fascinatia sa pentru cultura asiatica i-a condus pasii spre indepartata China, unde timp de 15 ani, alaturi de legendarii calugari Shaolin a studiat intens filosofia Zen si Shaolin Kung Fu.

De 10 ani, Bernhard Moestl, s-a stabilit in Romania, adaptandu-se usor culturii romanesti pe care, de altfel, o iubeste.

Data eveniment: 9 Julie 2020
Ora: 19.00

Informații suplimentare gasiti pe: www.bernhardmoestl.ro
Detalii despre evenimente și bilete gasiti aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/constiinta-secretul-succesului-online-552998/event.html

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

Bernhard Moestl, Constiinta, Succes, Eventim, Dezvoltare personala Brasov

Comunicat publicat de: SC Brainworx Europe SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de SC Brainworx Europe SRL

Vorbeste fara teama, prezinta convingator

Te invitam la o experienta unica cu autorul si speaker-ul international Bernhard Moestl

Special leadership skills – Castiga printr-o pozitionare puternica

Te invitam la o experienta unica cu autorul austriac de bestseller-uri Bernhard Moestl Seminar Online în data de 2 Julie 2020 Seminarul are loc in…
Vezi profilul SC Brainworx Europe SRL

Stiri din Brasov

#Brasov Romania - 4.478 de cazuri noi, 14 copi internați la Terapie Intensivă. Situația la Brașov 1

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.478 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS…
9143513

#Saceleanul - Cursa cu obstacole Titan Race are loc mâine la Săcele 8

Mâine, dealul Bunloc este zona unde concurenți curajosi vor alerga în cursa cu obstacole Titan Race. Competitia Circuitele TITAN RACE se…
9143447

#Buna Ziua Fagaras - Strada Titu Perția, închisă complet circulației auto săptămâna viitoare 3

Primăria Făgăraș anunță că asocierea de firme Europan Prod va asfalta strada marți, 21 septembrie
9143308

#Transilvania 365 - LIVE. Senatorul Marius Dunca despre creșterea prețului la emergie electrică și gaze 3

Conferință de presă la PSD Brașov. Senatorul Marius Dunca vorbește despre creșterea facturilor la energie electrică și faz, dar și
9142645

#Transilvania 365 - A început Festivalul One World Romania la Brașov 2

Timp de patru zile spectatorii brașoveni vor avea parte de cele mai captivante filme documentare realizate în ultimii ani. 18
9142644

#Transilvania 365 - LIVE. Conferință de presă la PMP Brașov. Participă Cristian Diaconescu, președintele partidului 1

Conferință de presă la PMP Brașov. Vor participa președintele organizației județene Brașov a PMP, Paul Radu Valentin, vicepreședinții…
9142643

#Transilvania 365 - 4.478 noi cazuri COVID la nivel național, dintre care 99 la Brașov 4

Până astăzi, 17 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.139.505 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID –
9142642

#Transilvania 365 - De luni, începe cea de a cincea campanie de dezinsecție pe domeniului public din Brașov 2

De luni, 20 septembrie, Municipalitatea va demara cea de a cincea campanie de dezinsecție  a domeniului public din municipiul Brașov.
9142641

#Transilvania 365 - Zilele de siguranță ROADPOL. Activități preventiv-educative și de impunere a legii 3

În perioada 16 – 22 septembrie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, prin Serviciul Rutier, Serviciul de Ordine Publică și
9142640