Colecția TOMMY HILFIGER Summer/Pre-Fall 2021 un loc numit vară

TOMMY HILFIGER a lansat colecția Summer/Pre-Fall 2021 prin care se transmite mesajul că anul acesta, vara este o stare de spirit.

Colecția a fost concepută pornind de la ideea de distracție, astfel încât prin look-ul pe care îl alegi, transformi orice loc în care te afli într-unul fericit.

Colecția TOMMY HILFIGER Summer/Pre-Fall 2021 dă viață vibrațiilor din Miami prin costume de baie, încălțăminte și ochelari de vară ale căror stiluri sunt inspirate de Sunshine State. Colecția este disponibilă în magazinele selectate TOMMY HILFIGER și pe ro.tommy.com.

E MOMENTUL PENTU COSTUME DE BAIE MAI SUSTENABILE

Material reciclat, rezistent și pregătit pentru orice – costumele de baie TOMMY HILFIGER sunt realizate folosind metode și materiale mai durabile.

Articolele pentru plajă sunt create cu un nivel de utilitate crescut, și fac ca sustenabilitatea să fie punctul central al colecției. Cu un design variat, ce include materiale și ornamente reciclate, aceste item-uri aduc în atenție diversitatea prin introducerea unor măsuri incluzive adaptate pentru toate formele corpului, oferind o potrivire perfectă și confort.

STILURI FRESH DE SEZON

Item-urile essentials dedicate sezonului de vară au un design ce încorporează dungile atemporale de Ithaca, modele florale proaspete și materiale ușoare precum bumbacul organic.

Colecția aduce o abordare fresh și modernă, prin materialele reciclate, ornamente și broderii, inserarea logo-ului și siluete elegante.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

A fost lansat proiectul „Anca știe” - cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și eficiență energetică

Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) a lansat miercuri, 15 septembrie, cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și eficiență…

Jack Harlow a purtat TOMMY HILFIGER La 2021 MTV VIDEO MUSIC AWARDS

Tommy Hilfiger anunță că rapper-ul Jack Harlow, multi premiat cu discuri de platină, nominalizat la GRAMMY, a purtat TOMMY HILFIGER la Video Music Awards 2021…

Lewis Hamilton a purtat item-uri din colecția TommyXRomeo la Formula One™ Dutch Grand Prix 2021

Tommy Hilfiger anunță că Lewis Hamilton, cel care a câștigat de șapte ori campionatul mondial FIA Formula One ™, a purtat TOMMY HILFIGER la Formula…

Tommy și Dee Hilfiger au participat la GALA MET 2021

Jack Harlow și Jeremy O. Harris au fost prezenți ca invitați din partea lui Hilfiger, purtând outfit-uri custom made TOMMY HILFIGER.

Avantajele jucăriilor din bumbac organic pentru copii

Mulți părinți se uită mai mult la alimentația copilului și devin mai puțin interesați atunci când vine vorba de cumpărarea jucăriilor organice. 
Vezi profilul Ioana Marinescu