Cinci lucruri care vor deveni ilegale în următorii 50 de ani

Pe măsură ce temperaturile globale cresc, liderii mondiali iau măsuri împotriva celei de-a doua surse de schimbări climatice ca mărime din lume: combustibilii fosili utilizați în transport, care reprezintă mai mult de jumătate din emisiile de dioxid de carbon.

Pe măsură ce temperaturile globale cresc, liderii mondiali iau măsuri împotriva celei de-a doua surse de schimbări climatice ca mărime din lume: combustibilii fosili utilizați în transport, care reprezintă mai mult de jumătate din emisiile de dioxid de carbon, scrie https://h0me.ro

Țările, inclusiv Regatul Unit, Franța, China și India, au promis că vor trece de la mașini pe benzină și diesel la vehicule electrice până în 2050 (sau mai devreme, în funcție de țară), încurajând în același timp proprietarii de vehicule electrice.

În Statele Unite, cel puțin opt state și-au stabilit obiectivul de a vinde numai vehicule cu emisii zero în următorii 35 de ani, iar guvernul federal al țării poate urma exemplul. Deci, se pare că există multe lucruri astăzi care vor fi în curând ilegale.

Aici sunt câțiva dintre ei:

Masini conduse fara soferi

publicitate
Statul California a permis recent producătorilor să testeze autoturisme fara sofer pe drumurile publice – semn că suntem gata să conducem mașini fără șoferi până în anii 2030, așa cum se așteaptă unii producători de mașini.

Dacă aceste vehicule autonome reușesc să elimine erorile umane (și accidentele auto împreună cu aceastea), ar putea exista un stimulent pe aceasta noua cale.

Refuzul vaccinărilor pentru un copil

Pe măsură ce mișcarea anti-vax câștigă popularitate, la fel și bolile de care ne protejează vaccinările. Mulți părinți cred că vaccinurile provoacă autism, referindu-se mai degrabă la credințe religioase decât la motive medicale.

Becuri incandescente

Legea privind independența și securitatea energetică impunea becurilor incandescente tradiționale să devină cu aproximativ 25% mai eficiente decât în ​​2012. Deoarece majoritatea becurilor nu îndeplineau aceste standarde, acestea au fost scoase de pe rafturi, făcând loc becurilor eficiente din punct de vedere energetic.

În viitor, aceste cerințe pot deveni și mai stricte pentru a elimina complet becurile incandescente.

Solarii pentru minori

Paturile de bronzat sunt responsabile pentru mai mult de 419.000 de cazuri de cancer de piele în Statele Unite în fiecare an, potrivit unui studiu publicat în revista JAMA Dermatology. Majoritatea au restricții de vârstă pentru minori și în fiecare an se adoptă o nouă lege.

Australia și Brazilia au interzis deja bronzarea completă și este ilegal ca minorii să le folosească în Regatul Unit. Dacă ei lupta împotriva cancerului de piele si vor reuși, parlamentarii americani vor urma exemplul.

Găini crescute în colivie pentru ouă

Cel puțin 140 de companii mari – inclusiv McDonald’s, Walmart, Target și General Mills – au promis că vor folosi doar ouă de la găinile de crescătorie până în 2026.


Alte comunicate publicate de AMC LIGHT PACK SRL

Cum se optimizeaza corect procesul de ambalare

In zilele noastre, majoritatea depozitelor din întreaga lume incearca sa profite la maximum de spatiul lor mentinand inventarul intr-un echilibru bun. Pe langa buna organizare in…

Care este cea mai pregătită țara care poate trece cu ușurință la energia verde

În urmă cu cincizeci de ani, peste 90 % din energia Danemarcei provenea din petrolul importat. Prin urmare, când prețul petrolului a urcat brusc în anii 70 ai secolului…

Reciclarea CUTIILOR de CARTON salveaza PADURILE si MEDIUL in care traim

In secolul actual, cumpărăturile online au devenit o parte din viața multor oameni, aproape orice cumpărat ajunge la destinatar intr-o cutie. 

Noua descoperire: a fost identificat un rechin cu dintii plati

Rechinul cu dinți plati, care a trăit cu milioane de ani în urmă, a fost identificat pentru prima dată în nord-estul Columbiei datorită unei analize…

Idei de cadouri pentru orice ce tip de femeie

Ni s-a întâmplat fiecăruia dintre noi sau se întâmplă în ultimul moment să fim nevoiti să alegem un cadou. Și chiar dacă nu este în ultimul…
Vezi profilul AMC LIGHT PACK SRL