Cere servicii de optimizare site ca sa fii #1 in Google!

Servicii de optimizare site – Prima pozitie din Google este cu siguranta visul oricarui antreprenor din mediul online. Tot la fel de sigur sunt cand spun ca inclusiv tu vrei ca afacerea ta sa fie lider in prima pagina a motorului de cautare.

Un singur lucru au insa in comun, in acest moment, toti cei care sunt pe primul loc in Google: fiecare stie ca principalul „vinovat” pentru succesul afecerii lor il reprezinta succesul generat de strategia de optimizare site.

Nu este usor sa ajungi lider in Google, mai ales daca si competitia este mare. Nu este usor nici sa ajungi in prima pagina de multe ori. Drumul pe care il ai de parcurs este unul lung si anevoios, iar numai cu un site optimizat asa cum trebuie ai sanse sa ajunga la destinatie.

Optimizarea unui site presupune o serie de strategii, dezvoltate de munca la comun a doua departamente dintr-o agentie de marketing online: optimizare SEO si content marketing.

Da, e adevarat. Cele doua servicii lucreaza impreuna pentru a dezvolta, unitar, o strategie de marketing care va genera rezultate pentru afacerea ta.

Vrei sa cresti in Google? Iata de ce e bine sa iti implementezi o strategie de optimizare site:

Tine minte un singur lucru: si fara sa vrei, indiferent daca scrii un articol mai amplu sau pur si simplu esti implicat intr-un dialog, TU REALIZEZI strategii de optimizare SEO si marketing prin continut. Cum asa?

Oamenii folosesc strategii de SEO si continut in viata de zi cu zi

Oriunde si oricand oamenii implementeaza involuntar strategii de optimizare in procesele de comunicare. Acestia introduc anumite „cuvinte cheie” in discutii, pun accentul pe o anumita idee, impart acea idee cu cat mai multa lume si asteapta, desigur, un rezultat.

Marketingul prin continut si optimizarea SEO sunt prezente in cultura comunicationala a oamenilor inca din cele mai vechi timpuri. De ce? Pentru ca cele doua servicii sunt principalele elemente prin care se realizeaza persuasiunea prin comunicare.

In ceea ce priveste business-ul online, aceste strategii sunt vitale. Ele sunt principalele elemente care garanteaza o pozitie superioara intr-un motor de cautare. Pozitia in Google!

Cum obtii pozitia in Google dorita?

In primul rand, contacteaza o agentie de marketing online profesionista. Apoi ofera agentiei toate informatiile dorite pentru a gandi o strategie solida de optimizare site. Care sunt apoi directiile de urmat abordate de agentie?

O agentie de marketing digital cu experienta va sti sa imbine armonios serviciile de optimizare SEO si content marketing. Cumulat cu specificul afacerii tale, cele doua servicii vor actiona, individual dar si impreuna, dupa cum urmeaza:

Optimizarea SEO (search engine optimization)

Acest serviciu va actiona in principal pe doua directii: SEO On Page si SEO Off Page.

In primul caz, principalul lucru avut in vedere este optimizarea elementelor prezente pe site-ul afacerii tale: meta titluri, meta descrieri, headinguri (H1, H2, H3), inserare de cuvinte cheie relevante atat pentru afacerea ta cat si pentru crawleri (roboti Google), optimizarea imaginilor de pe site, inserare de imagini noi, infografice, video, etc.

In al doilea caz, principala actiune avuta in vedere este popularizarea site-ului afacerii tale prin link building.

Content marketing

Serviciul de marketing prin continut va genera un continut relevant in functie de nevoile afacerii tale: articol de stiri, advertorial, articol de blog, interviu, infografic, e-book, continut video, copywriting pentru sloganuri, campanii de social media marketing sau campanii PPC, etc.

De cele mai multe ori cele doua servicii merg la brat

Atat optimizarea SEO, cat si marketingul prin continut, lucreaza atat impreuna cat si individual. Ele sunt interdependente. Nu poti implementa o campanie de optimizare site fara cele doua servicii. Asta e clar. Nu poti demara o strategie care sa iti creasca afacerea online nici macar fara unul dintre ele. De ce?

Pentru ca, fara continut, nu poti implementa o strategie SEO. In egala masura, degeaba dezvolti o strategie de content marketing daca nu tii cont de regulile impuse de SEO (cuvinte cheie optimizate, plasarea lor strategic in text, lungimea linkurilor, etc).

Cele doua servicii reprezinta coloana vertebrala care sustine o campanie de marketing online. Antreprenorii de succes din online stiu cel mai bine ca, la baza reusitelor lor, sta o buna implementare celor doua servicii de optimizare site: SEO si content marketing.

Pentru ca rezultatele sa fie maxime, este nevoie ca strategia sa fie gandita de o agentie de marketing digital profesionista, cu oameni in masura sa inteleaga nevoile afacerii tale.

Agentia re7consulting Bucuresti

Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu, Nr. 6
Sector 4, Bucuresti

Tel.: +40 31 630 03 53

E-mail: info@re7consulting.ro


agentie optimizare site SEO

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
optimizare site, optimizare site seo, optimizare seo site, seo site, servicii de optimizare site seo, servicii optimizare site, site optimizat, optimizarea unui site, content marketing, strategie de marketing, seo on page, seo off page, pozitia in google, afacere online, search engine optimization


Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 2195 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 2195 AND validat = "da" ) ...' at line 14