Ce trebuie sa stii despre scaunele de gaming?

Scaune de gaming la cel mai bun pret

Stilul este principala diferență între scaunele de gaming și cele de birou. Scaunele de gaming trebuie să ofere mai multe caracteristici, funcții, optiuni speciale și adaptabilitate.

În primul rând, spătarul scaunului de gaming este mai înalt decât un scaun de birou iar baza trebuie să fie una solidă, mobilă.

Stilul oricărui scaun de gaming trebuie să fie ergonomia, acesta fiind principala diferență față de scaunele obișnuite de birou.

Cele mai multe modele de scaunde de gaming susțin spatele și gâtul fie prin forma ergonomică a spătarului fie prin pernele detașabile de la nivel lombar, care sprijină partea inferioară a spatelui, și de la gât pentru a avea astfel o postură cât mai corectă și sănătoasă pe timpul utilizării.

De asemenea, scaunele de gaming au o umplutură/căptușeală mai groasă pentru un confort sporit dar și cotiere reglabile.

Spătarul este foarte important deoarece trebuie să vă suporte greutatea dar în același timp să vă mențină spatele și gâtul într-o poziție corectă pentru a nu simți presiune și încordare.

De obicei, scaunele de gaming sunt colorate, au tetiera fixă, spătarul cu aripi în părți pentru suținerea spatelui, și cu grad mare de înclinare, cu perne detașabile pentru un mai bun suport lombar, cotiere reglabile față-spate, înainte-inapoi și șezut tip „găleată” cu cele două laturi ridicate pentru a face dificilă deplasarea corpului în lateral.

Cele mai multe dintre ele sunt inspirate de scaunele mașinilor de curse auto și construite pentru a oferi confortul dat de scaunul unei mașini sport.


Alte comunicate publicate de Happy Advertising

Cum sa-ti organizezi nunta intr-un timp util?

Nunta este un eveniment special in viata fiecaruia dintre noi, dar pe langa povestea frumoasa a relatiei si momentele unice din acele zile, acest eveniment…

Cat de importanta este alimentatia in viata seniorilor?

Alimentele care ne construiesc mesele zilnice ne influenteaza in mod direct modul in care ne simtim, dar si traiectoria pe care o pot lua anumite…

Ergonomia scaunului de birou de la scaune-ieftine.ro

Comanda online scaune de birou ieftine de la scaune-ieftine.ro

Ai nevoie de schimbare display pentru telefonul tău iPhone XS? Află cum poți alege cel mai bun service

Ai nevoie de o reaparatie la iPhone XS? Ai nimerit unde trebuie. Intra pe service-centre.ro
Vezi profilul Happy Advertising