#CalvinKlein – Bucură-te de versatilitate

Ce definește #CalvinKlein? Unii ar putea spune că ideea de a rămâne fidel unei abordări stilistice, dar care depășește cu mult aceste limite: crearea unor piese minimaliste, incluzive, accesibile din punct de vedere stilistic, cu linii iconice care îți oferă libertatea de a îți exprima personalitatea.

Cu toate acestea, este mult mai mult de atât.

În acest sezon, #CalvinKlein te invită să explorezi versatilitatea atunci când vine vorba de haina ta favorită. În lumea modei, îmbrăcămintea versatilă înseamnă că un articol poate fi purtat în mai multe moduri diferite sau se pot crea o mulțime de look-uri distincte cu un anumit obiect.

În Colecția Toamna Iarna 2021, explorează-ți stilul cu #CalvinKlein, fii îndrăzneț și, mai ales, dă tonul acestui sezon. Cu un twist, desigur.

Alege ceva confortabil și funcțional. Lasă haina să vorbească pentru tine în activitățile tale zilnice. Muncă sau exercițiul fizic, nu contează deloc!

Pe măsură ce lumea avansează, ideea versatilității a devenit o parte importantă a ținutelor noastre. Poți decide să fii șic, vintage, boem, cu o notă de „hipster”, dar în același timp poți proteja mediul, alegând acele articole create cu țesături premium din bumbac organic și reciclat.

Și aceasta este misiunea noastră. Pentru că #MyCalvins îți oferă potențialul de a fi versatil în felul tău și cu fiecare stil pe care îl alegi te poți redescoperi.

Și vorbind despre descoperire: Descoperiți Colecția CALVIN KLEIN Toamna Iarna 2021 în magazinele Calvin Klein din România.

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Flori de IE va defila în Cuba de Ziua Națională a României

După o perioadă dificilă, în care evenimentele au fost suspendate și granițele închise, în acest an, Flori de IE va defila în Cuba, pe 1…

Cea mai simpatică familie de escroci daneză e gata să dea ultimele lovituri din acest an la Focus Sat TV în serialul Pro și Contra

Începând din 2 decembrie, serile de luni și joi de la Focus Sat TV vor aduce câte două episoade cu aventurile celei mai simpatice familii…

Cadoul perfect pentru iubit este la DON MEN

Ai crezut vreodata ca poate exista cadoul perfect pentru iubitul tau?

Bijuteriile personalizate- cadoul perfect pentru un Crăciun cu adevărat fericit!

Încă puțin și intram oficial în prima lună de iarnă și poate cea mai așteptată de noi toți, decembrie, luna cadourilor, luna lui Moș Crăciun!

NLP Practitioner - Mai mult decât un curs de dezvoltare personală, un proces de transformare complet.

Ultimul an și jumătate a însemnat o provocare foarte mare pentru cei mai mulți dintre noi. Indiferent că ne referim la domeniul în care activăm…
Vezi profilul Ioana Marinescu