B-Cure Laser - permite tratamentul durerii acasa si ne scapa de vizite la doctor

B-Cure Laser este un dispozitiv medical, precum cele pe care le găsești în cabinetele specializate, dar are un avantaj semnificativ pentru tine. Care? Faptul că-l poți utiliza acasă, pentru a te trata ori de câte ori apare durerea. Altfel spus, B-Cure Laser este fizioterapeutul din casa ta! Îți oferă independență (este mic, ușor și funcționează pe baza de acumulatori reîncărcabili) și siguranță (folosește tehnologia naturală și non-invazivă Soft Laser – LLLT, având acreditări medicale ISO și CE 0197).

Este un dispozitiv destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului. Produsul, dezvoltat și brevetat în Israel, constituie o inovație tehnologică extraordinară. Aparatul este recunoscut la nivel internațional datorită eficienței în rezolvarea problemelor medicale în condiții de siguranță, fără riscuri și efecte secundare. Produsul a primit aprobare medicală în multe țări și oferă un tratament extins și cuprinzător pentru o gamă variată de afecțiuni, de la cele ortopedice până la vindecarea cicatricilor, arsurilor și rănilor (inclusiv diabetice). Detaliile legate de aceste afecțiuni și utilizarea aparatului B-Cure Laser, ni le-a oferit Gabriela Vîlcea, managerul firmei importatoare, GY Medical Solutions.

Ar fi de-a dreptul fantastic să existe un laser la purtător, cu efecte pe măsura laserelor folosite în terapia modernă. Despre ce este vorba, concret? 

B-Cure Classic este un laser cu unde de joasă frecvență, special realizat pentru tratarea la domiciliu a durerilor de diferite etiologii și a altor probleme de sănătate. E destinat întregii familii, indiferent de vârsta membrilor ei. Durata de viață a laserului oferă până la 30.000 de tratamente. Terapia durează circa 6-8 minute și se recomandă repetarea procedurii de 2-3 ori pe zi, în cazul durerilor cronice, pentru rezultate rapide. Există o singură măsură de precauție: să nu se îndrepte fasciculul laser spre ochi, deci nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor!

Cum se înlătură durerea atât de repede?

Durerea dispare prin creșterea producţiei de beta-endorfine şi stimularea circulației sanguine locale. Pe termen lung, terapia laser creşte nivelul general de energie al organismului, crește producția naturală de colagen și elastină (cu vindecarea rapidă a ţesuturilor lezate), e îmbunătăţit metabolismul celular, se regenerează țesuturile articulare și se ameliorează conductivitatea nervoasă. În paralel, sunt stimulate procesele naturale de vindecare și producția de enzime, procesele antiinflamatoare se accelerează, iar drenajul limfatic se îmbunătățește. Așadar, laserele cu unde de joasă frecvență au multiple efecte benefice “colaterale”!

 Aveți mai multe lasere disponibile. Care este diferența dintre ele? 

Avem disponibile trei modele de lasere terapeutice: B-Cure Classic este folosit în uzul casnic, B-Cure Pro este destinat profesioniștilor kinetoterapeuți din cabinetele specializate, iar B-Cure Sport a fost creat special pentru refacerea rapidă a sportivilor de performanță. Singura diferență este puterea cu care acestea acționează asupra țesuturilor. Comparativ cu varianta clasică, B-Cure Pro este cu 50% mai puternic, iar B-Cure Sport – cu 20%. Ultimele două necesită abordări diferite, conduse obligatoriu de către terapeuții specializați.

Ce afecțiuni pot fi ameliorate cu ajutorul laserului B-Cure Classic?

Laserele cu unde de joasă frecvență sunt eficiente în tratarea leziunilor ţesuturilor moi şi ale articulaţiilor, a durerilor cronice, a rănilor şi a ulcerelor deschise, fiind folosite de zeci de ani în cabinetele specializate. Laserul B-Cure Classic are efecte curative în: dureri ortopedice (de gât, umeri, coloană, șold, genunchi, gleznă), artrite (artrită reumatoidă, osteoartrită), întinderi, dislocări și rupturi musculare – totale sau parțiale, dureri articulare (de genunchi, mâini, umeri, coapse), sindrom de tunel carpian, fasceite plantare, fibromialgii, tendinite, entorse, dureri postoperatorii, dureri dentare, vindecarea rănilor, arsurilor și a cicatricelor, probleme ale pielii (acnee, herpes etc.)

Ce avantaje ne oferă laserul B-Cure? De ce l-am cumpăra, în loc să apelăm la specialiștii fizioterapeuți, pentru un tratament complex?

Laserul B-Cure are efecte terapeutice demonstrate științific, iar rezultatele pozitive se obțin după serii terapeutice scurte, comparativ cu alte proceduri folosite în combaterea durerii. În plus, e o terapie non-invazivă, uşor de aplicat şi fără efecte secundare. Pentru că rezolvă simplu și rapid problema durerii din diverse patologii, terapia laser se recomandă de la sine, prin eficiență! De regulă, pacienții cu dureri reumatismale sau scheletice cronice au mari probleme de mobilitate, se deplasează greu și mulți dintre ei nu pot merge singuri la cabinetele de recuperare. Cum pandemia de Covid-19 a adus cu sine o serie de restricții, multe astfel de cabinete au fost închise o lungă perioadă de timp, iar bolnavii n-au mai beneficiat de suport medical pentru terapia durerii. Cei care au descoperit laserul B-Cure au putut să-și facă terapia singuri, acasă, ori de câte ori au avut nevoie, ceea ce i-a scutit de multă suferință – un factor de o importanță covârșitoare pentru persoanele care se confruntă zi de zi cu durerea.

Ce părere au specialiștii din domeniu despre laserul B-Cure?

Vă pun la dispoziție declarația d-lui dr. Iulian Gherman, medic specialist Ortopedie și Traumatologie, care s-a arătat interesat de laserul cu B-Cure după ce i-a văzut rezultatele: “Am aplicat în clinica unde-mi desfășor activitatea o metodă alternativă pentru tratarea durerilor de tip inflamator și traumatic, cu laserul B-Cure. Tratamentele farmacologice împotriva durerii au efecte secundare (unele destul de serioase), mai ales la pacienții vârstnici, cu afecțiuni asociate: probleme cardiace, vasculare sau renale. Am încercat laserul B-Cure, și pentru că emite unde de joasă frecvență, inofensive, care au puterea de a penetra țesuturile și energia necesară pentru refacerea acestora. Consider că e o metodă sigură de tratare a afecțiunilor inflamatorii. Din cazurile pe care le-am urmărit până acum, laserul s-a dovedit foarte eficient, mai ales în durerile artrozice de genunchi, în sindromul de tunel carpian, în durerile mio-fasciculare, în tendinite, în durerile de la nivelul cotului. E un pas înainte în terapia durerii!”.

Aveți ecouri în legătură cu rezultatele obținute și de la eventualii utilizatori ai laserului B-Cure? 

Majoritatea clienților noștri sunt încântați de faptul că au scăpat de dureri și mulți dintre ei și-au exprimat în scris mulțumirea pentru aceste rezultate. Mai jos regăsiți două dintre testimonialele clienților noștri. Daca doriți să aflați mai multe păreri ale clienților mulțumiți de aparat, intrați pe canalul de youtube B-Cure Laser Romania.

Magda Biriș: „Am căutat toate variantele posibile și nu puteam crede că nu există o soluție pentru ameliorarea problemei. În ceea ce mă privește, timpul curge diferit comparativ cu cel al mamei mele. Poate, în viitor, vor apărea tehnologii revoluționare, dar pentru mama aveam nevoie imediat de un dispozitiv care să aibă eficiență rapidă, iar B-Cure Laser a reprezentat soluția de calitate ce a ajutat la refacerea zonei afectate. Am decis să cumpăr dispozitivul B-Cure Laser având convingerea că o asemenea terapie alternativă va da rezultate. Din păcate, nu toți oamenii au această deschidere! Se gândesc la soluția cea mai simplă și, poate, cea mai ieftină pe termen scurt, dar ar trebui să aibă mai multă încredere în terapia prin laser. Din punctul meu de vedere, B-Cure Laser este un foarte bun antiinflamator. Dacă aplici corect tratamentul (2-3 ședințe zilnic) sunt absolut convinsă că remediezi problemele avute. Trebuie să-ți împarți ziua în așa fel încât să-ți oferi posibilitatea de a aplica constant B-Cure Laser, devenind un stil de viață și formându-i organismului „memoria” luminii laser. Aparatul reușește să stimuleze refacerea țesutului, celulele fiind înviorate de „baia” de lumină. Noi am făcut tratament prin intermediul laserului la o clinică de recuperare și mi se pare extraordinar să ai așa ceva acasă. Atunci când apare durerea, o tratezi imediat, nemaifiind obligat să te deplasezi la terapeut, să-ți faci programare, să stai la rând. Poate lumea percepe costisitoare achiziția dispozitivului B-Cure Laser, dar vorbim despre o tehnologie performantă. Eu am dureri la genunchi, iar soțul meu la cot; atunci când folosim B-Cure Laser, efectul este imediat. Terapia trebuie aplicată continuu, iar – raportând la durata de viață a aparatului (10-15 ani) – investiția se justifică. Având în vedere facilitățile pe care B-Cure Laser le oferă și, foarte important, că-ți oferă independență, consider că oricine se confruntă cu dureri trebuie să aibă dispozitivul în locuința proprie.”

Elena Diaconeasa: „În prezent, aceasta este afectată dorsal, lombar și cervical. Eu sunt o persoană activă, cu dorință de viață și nu suport nici măcar ideea de a fi imobilizată la pat.Vreau să am capacitatea de a-mi rezolva zilnic lucrurile propuse, fără a fi împiedicată de durere. În plus, am și un cățeluș, ce trebuie plimbat. La început se deplasa sprijinindu-se pe un baston, apoi pe două bastoane, ulterior a devenit dependentă de un cadru, iar la final tot ce a mai putut face a fost doar să se așeze pe marginea patului. Eu nu-mi doresc pentru mine o astfel de soartă. Am aflat de B-Cure Laser după niște puseuri cumplite de durere la coloană, genunchi și călcâiul piciorului stâng, ceea ce mi-a făcut imposibilă deplasarea. Atunci m-am decis să-l încerc! După numai 5 zile, perioada în care l-am folosit de două ori pe zi, durerea de la călcâi a dispărut complet și n-a mai revenit. Celelalte, însă, fiind vechi, regulat recidivează”.

Pentru detalii suplimentare, accesați site-ul nostru: https://www.b-cure-laser.ro sau sunați un reprezentant B-Cure Laser la 021.9092, program Luni-Vineri (09:00-18:00).

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Zilele Horticulturii Bucureștene și Hortus FlorShow România – tot ce vreți să știți despre flori, plante și grădină!

În perioada 13 – 16 mai 2021, vă invităm, ca în fiecare an, să participați la Zilele Horticulturii Bucureștene, în campusul Agronomie-Herăstrău.

Ce au în comun Sonia Trifan, Navi și Ana Otvoș? Descoperă vedetele în ipostaze sexy!

Una este designer, alta cântăreață, cealaltă sportivă și toate fac performanță în domeniile lor de activitate.

Cele mai cool culori pastel pentru păr

Indiferent ce altceva se întâmplă în materie de trend-uri ale părului, un pariu pe care am putea miza ar fi culorile pastel.

Chef Radu Ciucanu, despre inovația bucătăriei italiene în România. Preparate de top și rețete unice în restaurantul Assaggio, din București

La restaurantul Assaggio din București facem cunoștință cu Radu Ciucanu, renumit Chef, care și-a început cariera în Italia, acolo unde deține și un restaurant.
Vezi profilul Ioana Marinescu