Amenajarea unui dormitor cu grup sanitar cu ajutorul containerelor modulare

Containerele modulare sunt acele structuri metalice folosite tot mai frecvent in diferite domenii de activitate. Acest lucru se datoreaza faptului ca structurile metalice de tip modular ofera flexibilitate si adaptabilitate, dar si costuri avantajoase si rapiditate in ridicarea diferitelor structuri si amplasamente.

Nu in ultimul rand aceste containere modulare ofera si un confort foarte ridicat atunci cand sunt amenajate la cele mai ridicate standarde in privinta dotarilor din interior. Exista pe piata containerelor modulare inclusiv cele de tip dormitor dotate cu grup sanitar.

Caracteristicile containerelor modulare tip dormitor

Atunci cand vorbim despre containerele modulare de tip dormitor echipate cu grup sanitar avem in vedere acele structuri metalice modulare menite a asigura un spatiu de dormit pentru acele activitati care presupun lucrari pe santiere.

Structurile metalice din care sunt confectionate aceste containere de tip modular sunt sudate intre ele. Profilele care stau la baza containerelor au tabla de 3 mm grosime la nivel de rama inferioara, respectiv la nivel de rama superioara si la nivel de stalpi. Aceste profile confera robustete si rezistenta indelungata pentru containerele modulare.

Confortul acestor structuri modulare destinate unor spatii de dormit se datoreaza termoizolatiei care are la baza panourile de tip sandwich si spuma poliuretanica cu grosime de 60 de milimetri. Termoizolatia este aplicata la nivel de pereti, pardoseala si acoperis.

Drept urmare confortul termic este garantat atat in zilele foarte geroase, cat si in zilele cu temperaturi foarte ridicate. Pentru a monta si a menvra containerele este nevoie de utilizarea unei macarale. In acest mod structura de rezistenta a containerelor nu este afectata, avand in vedere ca sunt folosite cele 4 elemente de colt cu care sunt dotate aceste containere de vanzare.

Confortul containerelor modulare de tip dormitor

Rezistenta la intemperiile vremii este datorata ramei superioare care preia apele meteorice si le canalizeaza cu ajutorul stalpilor inspre partea inferioara a containerelor, iar peretii metalici sunt acoperiti cu un strat de grund si cu o vopsea biocomponenta.

Din dotarile containerelor de tip dormitor nu lipsesc usa metalica, ferestrele de tip PVC sau instalatiile electrice. In privinta grupurilor sanitare cu care sunt dotate aceste containere de tip dormitor, trebuie spus ca un grup sanitar este dotat cu toate cele necesare pentru un confort cat mai ridicat: usa de termopan, vasul de WC, rezervor, lavoarul cu baterie, dulap, etajera si oglinda.

Daca ai nevoie de astfel de containere de tip dormitor pentru santier, nu ezita sa apelezi la un producator autorizat de astfel de structuri metalice de tip modular.Cuvinte cheie:
ontainere modulare,containere de vanzare


Comunicat publicat de: Atelierul de Creatii Digitale SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Rolul peeling-ului chimic pentru ingrijirea pielii

Pielea este considerat a fi cel mai mare organ al corpului nostru. Pielea este supusa zilnic la o multime de factori poluanti si la stres.…

Măseaua de minte: totul despre extracție și tratamentul de după

Contrar denumirii, măseaua de minte cu siguranță nu are nicio legătură cu IQ-ul pe care îl ai sau alte aspecte de acest gen.

Camera de hotel: ce nu trebuie sa lipseasca in materie de design

O cameră de hotel trebuie să aducă celor care stau în ea confortul pe care îl au acasă, și să le ofere un cadru familiar,…

4 aspecte la care să fii atentă atunci când alegi rochia de mireasă

Ziua nunții este cu siguranță unul dintre evenimentele memorabile ale vieții tale, așa că alegerea unei rochii perfecte este deosebit de importantă. În vreme ce…

Se apropie ziua ei? Te ajutam sa gasesti cadoul perfect

Jumătatea ta merită cele mai frumoase cadouri, dar uneori poate fi foarte dificil să găsești cadoul perfect, mai ales pentru cea mai specială persoană din…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL