Altex România lansează Altex Travel, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten Turism

Altex în parteneriat cu una dintre cele mai mari agenții touroperatoare din România, Karpaten Turism, lansează un nou serviciu, Altex Travel, prin care clienţii au posibilitatea să-şi aleagă vacanţele mult visate, direct în magazinele Altex şi Media Galaxy, dar şi online pe www.altextravel.ro.

Oferta de lansare include peste 10.000 de pachete turistice, la cele mai bune prețuri, către țări precum Grecia, Egipt, Turcia, Dubai, Croația, Spania, Portugalia şi destinații exotice consacrate ale agenției Karpaten Turism – Maldive, Republica Dominicană, Kenya sau Zanzibar. În plus, zilnic, clienţii pot verifica ofertele Last minute disponibile atât pe platforma online, cât şi în magazine.

Prin Altex Travel, compania propune servicii turistice create special pentru clienţii săi, care să le ofere acestora vacanţele dorite, cu un raport preţ-calitate superior. Ca noutate, acestea se pot achiziţiona şi în rate lunare egale, prin intermediul serviciului de creditare din magazine şi online prin Credex, pentru servicii turistice în valoare de până la 30.000 lei, cu perioada de rambursare între 3 luni şi 5 ani. De asemenea, clienții au posibilitatea de a achiziționa asigurări storno și de călătorie.

Altex Travel se adresează clienţilor care vor să călătorească şi vine în completarea gamei de produse şi accesorii de vacanţă oferite de Altex prin camere foto, boxe portabile, căşti, genţi de voiaj, produse de protecţie solară, din care clienţii îşi pot alcătui un bagaj de călătorie ideal pentru un concediu reuşit.

,,Suntem o companie extrem de atentă la nevoile clienţilor noştri, iar Altex Travel este modul nostru de a reacţiona la cererea pieţei. Altex Travel oferă o gamă variată de servicii turistice atât în țară cât și în străinătate. Ne propunem să devenim un jucător important pe piață, să ne diversificăm portofoliul de produse și destinații și să oferim clienților noștri prețuri mici la vacanțele mult visate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

,,Acest nou parteneriat este un pas firesc ȋn dezvoltarea noastră, ca touroperator. Avem deja peste 20 de ani de experiență ȋn piața locală de turism și am demonstrat, chiar și ȋn pandemie, când industria era la cel mai scăzut nivel, că putem oferi clienților experiențe de călătorie memorabile și, mai ales, sigure. Ne bucurăm că, prin intermediul Altex Travel, mai mulți turiști români vor avea acces la pachetele noastre și ȋi asigurăm că vom păstra aceeași calitate a serviciilor”, a declarat Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Luna trecută, Karpaten Turism a câștigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, la Gala TopHotel Awards 2021.

Prin reţeaua de magazine Altex şi Media Galaxy, clienții au acces într-un singur loc la toate serviciile menite să le îmbunătățească experiența de cumpărare și să le salveze timp în alegerile făcute: de la servicii de consultanță în achiziția de servicii de energie și gaze, la posibilitatea de livrare acasă în aceeași zi, inclusiv în weekend, rabla pentru electrocasnice sau opțiunea achiziționării de asigurări pentru locuințe sau asigurări CASCO, soluții de creditare personalizată, livrare planificată, retur oriunde, „click&collect”

Vacanţele disponibile prin Altex Travel se pot rezerva şi achiziţiona în magazinele Altex şi Media Galaxy la biroul Altex Travel şi online, pe www.altextravel.ro

Despre ALTEX România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Despre Karpaten Turism

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi.

Agenția a primit titlul de ,,Cea mai bună agenţie de Incoming din România” din partea TopHotelAwards în 2016, 2018 și 2019.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

Karpaten Turism, Altex Romania, Cea mai buna agentie de incoming din Romania, Top Hotel Awards, Alexandra Marginean,

Comunicat publicat de: TUDOR COMMUNICATION SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de TUDOR COMMUNICATION SRL

IVECO și Shell își unesc forțele pentru tranziția la transport cu zero emisii