Alegerea formei potrivite a unui set de farfurii poate pune in valoare talentul dvs.

Farfuria potrivită vă poate pune în valoare munca depusă de dvs. in bucataria proprie sau in restaurante.

Unul dintre cele mai emoționante procese de concepere a unui nou meniu este alegerea vesela pe care să fie prezentate felurile de mâncare. Farfuria potrivită vă poate pune în valoare munca depusă și poate face ca mâncătorul să „răcnească” înainte ca acesta să ia cuțitul și furculița în mână – vederea și mirosul farfuriei dvs. pot însemna că aceasta este considerată un succes înainte de a fi gustată. Câștig de ambele părți, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru client.

Dacă sunteți norocos, s-ar putea ca fotografiile să circule pe rețelele de socializare, ceea ce ar putea determina prietenii și familia să își rezerve o masă la dumneavoastră in restaurant în lunile următoare.

În acest ghid, Nicoleta Sorescu, expert în domeniu, vă prezintă impactul pe care formele farfuriilor îl pot avea asupra platoului și prezentării alimentelor. Nicoleta este manager de marcă pentru Etoc.ro, principala resursă a industriei pentru cele mai recente tendințe în materie de veselă.

Există însă și reversul medaliei si anume alegerea greșită a farfuriei

Asocierea porțelanului nepotrivit cu felul de mâncare poate, în cel mai bun caz, să lase mâncarea să vorbească cel mai mult. În cel mai rău caz, poate lăsa mâncarea să se ocupe de tot elementul de prezentare și ar trebui să fiți foarte încrezător sau foarte prost, pentru a nu dori să prezentați pe un porțelan care să pună în scenă felul de mâncare cât mai bine posibil. Aflați mai multe despre arta de a allege farfuria in functie de alimentele servite in oferta noastra si alegeti un set de farfurii Etoc.ro.

Pentru ca această decizie importantă să fie și mai complexă, există o multitudine de opțiuni atunci când vine vorba de alegerea porțelanului: diferite forme, culori, texturi, dimensiuni și (important!) prețuri diferite, toate acestea influențează decizia. Producătorii doresc să răspundă tuturor ciudățeniilor care ar putea exista pe piață, iar rezultatul sunt cataloage de peste 200 de pagini doar pentru ceramică. Dacă sunteți suficient de norocoși să aveți o vacanță rezervată și doriți să citiți pe marginea piscinei, atunci s-ar putea să puteți parcurge câteva broșuri ale producătorilor de articole de bucatarie si servirea mesei. Cu toate acestea, dacă nu aveți rezervată o săptămână la soare (sau dacă aveți, dar preferați să nu o petreceți citind cataloage de veselă!), sper că vă pot scuti de câteva ore de cercetare cu câteva rezumate de bază ale opțiunilor disponibile.

Există doar atât de multe lucruri pe care le poți face cu lutul atunci când proiectezi o farfurie din care poți mânca, așa că, din fericire, avem doar 5 forme de bază: rotundă, pătrată, coupe, triunghiulară și alungită. Fiecare formă are propriile caracteristici și beneficii, în funcție de ceea ce încercați să obțineți.


Alte comunicate publicate de German Kultur Haus

Găsiți anvelopele de vară perfecte pentru un weekend în deplasare

Odată cu încălzirea vremii, mulți dintre noi începem să ne facem planuri. De la weekenduri în deplasare la călătorii pe șosea, anvelopele de vară sunt…

Ce elimină din apă filtrele cu cărbune activ ?

Ce sunt filtrele cu cărbune activ? În mod interesant, filtrele cu cărbune activ (filtre cu cărbune activat) nu sunt ca filtrele tradiționale de apă.

Cauzele Artrozei Genunchiului - Trateaza Gonartroza Corect

Aceasta afectiune reprezinta deteriorarea articulatiei genunchiului si, in principiu, are o evolutie ondulatorie, cu perioade de acutizare, de exacerbare a durerii dar acestea sunt urmate,…

Statii de dedurizare apa pentru spalatorii auto pareri pro si contra

Este bună apa dedurizată pentru spălarea mașinilor? Nu neaparat! Să explicăm de ce. În general, există trei tipuri de apă folosită pentru spălarea mașinilor: apă…

Filtrarea apei de la robinet o prioritate pentru sanatatea dumneavoastra

Cu totii stim cat de importanta este calitatea apei pentru organismul nostru, apa pe care o consumăm trebuie să fie cât mai pură, pentru a…
Vezi profilul German Kultur Haus