Afla care sunt avantajele utilizarii parchetului stratificat din lemn

Confortul reprezinta una dintre calitatile definitorii care transforma o casa intr-un camin primitor si cald, intr-un loc in care stau sa se nasca cele mai frumoase si trainice povesti de viata. Cand vine vorba insa despre modul in care alegem sa aducem confortul in locuinta noastra, atunci lucrurile par sa se complice cel putin pentru un novice a designului de interior.

Confortul reprezinta imbinarea atenta si corecta dintre practic si elegant, dintre traditional si inedit, dintre original si clasic. Confortul reprezinta rasplata pentru atentia pe care am oferit-o fiecarui detaliu in ceea ce priveste decorarea locuintei.

 

O piesa importanta care ofera confort, calitate, eleganta, stil, locuintei, este reprezentat de parchet stratificat din lemn. Alegerea acestuia reprezinta o adevarata provocare care poate sa compromita incercarea transformarii unei case in acasa.

 

Vorbind despre alegeri bine facute, vorbind despre alegeri care sa impresioneze si care sa se defineasca prin elegant si calitate, trebuie sa aducem in discutie parchetul din lemn stratificat stejar. Acesta reprezinta alegerea persoanelor care stiu sa puna pe primul loc buna dispozitia, protectia, sanatate si zambeul familiei.

 

Cautand o baza solida care sa te convinga ca parchetul din stejar, stratificat reprezinta alegerea castigatoare pentru casa ta, iti voi spune ca acest tip de parchet se caracterizeaza prin: trainicie, aspect elegant, ingrijit si atractiv, conducerea uniforma a caldurii si pastrarea acesteia pentru cat mai mult timp, conferind asfel confort si un alint pe care fiecare dintre noi.

 

Parchetul din lemn straificat de stejar se potriveste perfect atat in casele care se viseaza clasice cat si in cele care vor sa tina pasul cu modernismul. In cursa cu timpul, acest timp de parchet castiga detesat, pastrandu-si neatinse atributele. Astfel optare pentru un anumit tip de  parchet se transforma intr-o alegere pentru o viata si de aceea trebuie sa-i acorzi atentia necesara, indepartandu-te de chici, de lucrurile gasite la colt de strada sau de influenta unui pret extreme de scazut.

 

Stejarul reprezinta un simbol al longevitatii, a uniciitatii si a elegantei. Toate aceste calitati sunt transferate si parchetului stratificat care se transforma intr-o piesa decorativa de rezistenta ce va atrage privirile admirative ale tuturor celor care trec pragul casei tale. Lacuirea si raschetarea reprezinta procese prin care parchetul poate sa-si pastreze designul initial chiar si dupa decenii, dand impresia unei alegeri actuale si mereu la moda.

 

Solutii materiale amenajari interioare case

 

In ceea ce priveste partea materiala a lucrurilor, trebuie sa spunem ca balanta calitate-pret este extrem de avantajoasa. Astfel poti sa te bucuri de calitate la standarde inalte la un pret pe care oricine si l-ar putea permite. Avand in vedere ca investitia este pentru o viata, pretul se va imortaliza intr-un timp scurt, producandu-ti o stare de  confort psihic, fizic si chiar economic.

 

Este natural, este trainic, elegant, original, este alegerea oamenilor de calitate din intreaga lume, este parchetul care nu trebuie sa fie acoperit cu zeci de mochete si covoare ci care trebuie sa fie admirat. Ofera caldura, confort, relaxare si comoditate, iti spune “buna dimineata” si “bine ai revenit acasa” ori de cate ori oboseala, ingrijorarea sau plictisul pun stapanire pe tine.

 

Reprezinta o sursa de zambete, o invitatie la a sta cat mai mult alaturi de persoanele dragi in casa care a reusit sa se transforme pentru tine si familia ta in “acasa”.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
parchet,stratificat ,amenajari


Comunicat publicat de: Nobili Interior Design (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Nobili Interior Design

Vezi de ce este recomandat sa lucrezi cu un Designer de interior

Oricine stie ca un designer de interior face minuni atunci cand ii se da pe mana o incapere sau chiar o intreaga locuinta. Asadar, atunci…

Pentru realizarea unei amenajari interioare pentru un Living Modern urmareste urmatorii pasi

Conceptul de amenajare interioara a unui living modern, presupune imbinarea materialelor, culorilor si a pieselor de mobilier in asa fel incat rezultatul final sa fie…

Iata care sunt avantajele mobilei din lemn pentru un dormitor clasic Italian

Mobilier mai vechi și mobilier de dormitor italian modern, aceste 2 cuvinte au o mare însemnătate și clar sunt diferite. De fapt, dacă cineva spune…

Sfaturi si idei pentru amenajarea interioara a unei vile clasice

In ultimii ani, stilul clasic de decor a revenit in forta. Romanii aleg acest maiestuos stil de design interior, nu doar pentru apartamente de lux…

Vezi ce pasi tebuie sa urmezi pentru amenajarea unui unui dormitor clasic

Specialistii in amenajari interioare va propun sa optati pentru un dormitor in stil clasic amenajat cu piese de mobilier de calitate din gama clasica de…
Vezi profilul Nobili Interior Design