Aether, prima cryptomonedă românească ce va fi lansată în spațiu

Aether este o cryptomonedă românească, lansată la sfârșitul anului trecut, în rețeaua Binance Smartchain, cu capitalizare de piață de 750.000 de dolari și 5.648 de investitori.

Inovația acestui proiect ambițios constă în faptul că va ajunge în spațiu și totodată va dezvolta, în viitor, sateliți care să fie fie folosiți exclusiv de alte monede digitale.

Aether va trimite în spațiu sateliți utili și pentru alte cryptomenede

Atether va fi prima crytomoneda trimisă efectiv în spațiu, cu o rachetă aparținând ARCA Space, o companie aerospațială românească ce a lansat deja două rachete stratosferice și a câștigat două contracte guvernamentale, unul cu Guvernul României și altul cu Agenția Spațială Europeană.

Lansarea rachetei cu propulsie ecologică ARCA Space va avea loc la finele lunii ianuarie, începutul lunii februarie

În plus, Aether va dezvolta și trimite în spațiu sateliți care să fie folosiți de alte cryptomonede ce dețin propriile blockchainuri (tehnologia care securizează stocarea și tranzacțiile de monede digitale) pentru a rula noduri (dispozitivele participante în rețeaua blockchain, care descarcă, stochează și actualizează constant întregul registru de date) în spațiu, negociind deja semnarea unor contracte în acest sens.

Susținută de unul dintre cei mai cunoscuți analiști crypto

O altă premieră pentru monedele digitale românești este că Aether a apărut deja pe renumitele billboarduri din Times Square, New York.

De menționat este că Aether beneficiază de sustinerea lui David Gokhshtein, membru al consilului finaciar Forbes, redactor al publicației și un binecunoscut analist în lumea crypto.

Totodată, Aether beneficiază și de o campanie de promovare realizată de către Gokhshtein Media, agenția de marketing fondată de David Gokhshtein.

Cum poți să cumperi Aether

Aether este, în prezent, listată pe Coinmaketcap și FegEx, urmând ca în viitor să fie listată și pe alte burse de exchange, cum ar fi gate.io.

Aether poate fi achiziționată si de pe Pancake Swap, Poocoin sau Dextools (exchange-uri de cryptomonede descentralizate), folosind un portofel Trustwallet sau Metamask, cu prețul de $0,001 (la momentul actual).

Cryptomonedele au început să câștige din ce în ce mai mult teren datorită faptului că există șanse mari de a obține profituri substanțiale din acest tip de investiții, mai mari decât în cazul acțiunilor.

În plus, mulți consideră că principalul avantaj cu care vin monedele digitale este acela că nu au legătură cu vreo bancă centrală, iar asta nu face decât să le crească valoarea în timp.

Când vorbim de minusurile investițiilor în cryptomonede, unul dintre ele este fluctuația mare a prețurilor și faptul că nimeni nu poate spune exact cum va evolua piața.

Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Editura Publisol continuă publicarea operelor scriitorilor români: Seria de autor Leonida Neamțu

Editura Publisol continuă să readucă în atenția cititorilor de azi, scriitori români de legendă ai secolului 20, lansând seria de autor Leonida Neamțu.

Raluca Bădulescu, Andreea Bănică şi Tania Budi, printre vedetele prezente la deschiderea celei mai noi clinici de estetică de lux, din Capitală: DR. Pascal Dameh Clinic

Joi, 13 ianuarie, începând cu ora 18:30, a avut loc evenimentul de deschidere al celei mai noi clinici de estetică şi chirurgie din București, Dr.…

S-a lansat ediția a VI-a a albumului Lifestyle Design Interior cu o copertă semnată de Karim Rashid

Anul 2021 a fost, pentru arhitectura de interior, un an cu foarte multe proiecte și evenimente frumoase, iar sfârșitul anului a venit cu mult așteptata…