Adu farmec & eleganță în viața ta prin costumele de baie Tommy Hilfiger

Vara este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului când un singur obiect vestimentar îți poate oferi farmec și eleganță. Ești pe plajă, alături de prieteni, simți briza gentilă, nisipul care te pișcă la tălpi, apa liniștită în care te cufunzi ca să te răcorești și relaxare, multă relaxare. Și ce porți? Un costum de baie.

Poți alege un look sofisticat sau unul sportiv, dar și cu siguranță feminin, în care să te simți chic, lejer și confortabil. Important este să se potrivească formei corpului tău și AND-ului tău stilistic.

 TOMMY SWIMWEAR. SUMMER EDITION

Colecția Vară 2022 TOMMY HILFIGER Swimwear este una dintre cele mai sustenabile de până acum, utilizând 99% materiale reciclate și organice pentru a sărbători viața pe plajă. Este un mix între starea de relaxare specifică vacanțelor pe insule și aventurile nautice; o călătorie în moștenirea brand-ului pentru a obține un look Hilfiger preppy și atemporal. Accesorile elevate și detaliile rafinate creează modele versatile și moderne. În același timp, culorile îndrăznețe și siluetele statement ajută consumatorul Tommy cool să iasă în evidență. Această colecție devine astfel combinația supremă de piese icon de arhivă, diversitate tinerească și inovație sustenabilă.

ELEGANȚA UNEI REGATE & ATENȚIA LA DETALII

În această vară, colecțiile TOMMY HILFIGER Swimwear pentru bărbați și femei aduc un twist modern design-ului Tommy clasic, printr-o gamă de stiluri sportive și sofisticate.

Costumele de baie dedicate femeilor te duc cu gândul la un mix între stilul nautic contemporan cu materiale somptuoase, imprimeu tropical sau cu monograma TH și bretele ajustabile cu ajutorul unui șnur, într-o paletă maritimă de coral, turcoaz și ultra albastru.

Produsele din colecția pentru bărbați se remarcă prin materiale ușoare și practice, în nuanțe fresh de vară și detalii specifice stilului Tommy precum panoul lateral cu dungi contrastante, imprimeu cu steag și logo-ul Hilfiger.

Descoperă toate produsele TOMMY HILFIGER Swimwear în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate și pe Magazin Online Oficial | Tommy Hilfiger® Romania .

Bucură-te de vară în stilul unic Tommy!

 

 

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Focus Sat aduce FilmBox OnDemand în Aplicația Focus Sat

Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit și online, parte din familia M7 Canal+ Group, anunță noi titluri în oferta de conținut…

Provoacă. Creează. Secretele unui look wow

Cum ar fi să ieși pe stradă doar în lenjerie și o pereche de încălțăminte? Provocator? Senzual? Eliberator? Natural? Poate da, poate nu.

Turneul național Musica Ramificata - concerte cu premiere absolute și recitaluri în beneficiul copiilor cu nevoi speciale

Muzica ne atinge sufletul, ne apropie, ne face să visăm sau ne oferă speranță. În perioada 26-30 iulie 2022, turneul național Musica Ramificata are misiunea…

Tommy Play, magazinul futurist din Metaverse se deschide pe Roblox

În această următoare extindere a spațiului „TOMMY PLAY”, un nou magazin inspirat de cultura de stradă din Bronx își deschide porțile pentru comunitatea Roblox.
Vezi profilul Ioana Marinescu