A fost publicat ghidul ideilor de marketing online post-izolare

Am intrat cu totii intr-o noua perioada, unica in istoria Romaniei moderne. Dupa izolarea la domiciliu din lunile de primavara, restrictiile au inceput sa se relaxeze si oamenii sa iasa din case. Afacerile se redeschid rand pe rand, cu toate ca perioada ramane una de incertitudine.

Daca in perioada de izolare multe afaceri si-au diminuat masiv activitatile si eforturile de marketing, acum lucrurile isi reintra treptat in normal. Principiile de marketing raman valabile in continuare, consumatorul este interesat de produse care ii fac viata mai usoara, ii ofera beneficii materiale sau de imagine. Lucrurile nu se vor schimba, pentru ca sunt valabile de cand lumea. Pentru campaniile de marketing online din aceasta perioada este loc de idei noi, adaptate preocuparilor oamenilor si modulului in care decurge viata romanilor. Timpul petrecut online pe telefonul mobil a crescut foarte mult in ultima perioada si continua sa fie la nivel inalt.

In Romania, costurile cu abonamentele de telefonie mobila cu Internet ”nelimitat” sunt la un cost foarte mic pe care si-l permite aproape oricine. Cu 2-3 euro pe luna ai abonament cu zeci de giga inclus sau cu Internet nelimitat. acest lucru face sa ramana la nivel ridicat utilizarea telefoanelor mobile.

Un ghid online publicat recent le ofera celor interesati 45 de idei marketing online pe care sa le aplice in aceasta perioada. Ideile acopera cele mai populare platforme sociale utilizate de romani: Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn sau TikTok. Pentru ca sunt foarte multi oameni care au descoperit importanta utilizarii de catre romani a produselor Made in Romania, mai multe din ideile de marketing online se refera exact la acest lucru.


Alte comunicate publicate de Online Business Solutions

Vacantele la mare in apartamente inchiriate: Cum a luat avant acest tip de cazare si in Romania

In ultimii ani, tot mai multi oameni aleg sa-si petreaca vacantele la mare si la munte in apartamente si garsoniere inchiriate in regim hotelier.

”Am fost prins cu alcoolemie la volan”: Ce este de făcut în această situație

Conducerea sub influența alcoolului se sancționează cu amendă sau prin întocmirea unui dosar penal, în funcție de cantitatea de alcool consumată.

Setul de cutite perfect ascutite - unul din secretele bucatarilor de top, profesionsti sau amatori

Bucatarii profesionisti dar si cei de acasa se bazeaza pe seturile lor de cutite pentru a lucra repede, eficient si cu un risc cat mai…

Escapada la Mogosoaia cu bicicleta tandem

Sambata dimineata. Soare stralucitor si vreme buna. Sunt putine locuri mai potrivite in care ai putea sa te afli acum decat pe Domeniul Mogosoaia, pe…

Titlurile Executorii: Cine poate efectua activitatile de operare in Registrul National de Publicitate Mobiliara. Noul serviciu online RNPM

Titlurile executorii valabil incheiate intre parti pot fi puse in executare doar in conditiile in care au fost inscrise in Registrul National de Publicitate Mobiliara…
Vezi profilul Online Business Solutions