40% dintre proprietarii din ansamblul Bonton Luxury Villas au optat pentru amenajarea unui lift interior

Analiza City Garden Residence: Care este interesul cumpărătorilor de case pentru amenajarea unui lift interior? 

40% dintre proprietarii din ansamblul Bonton Luxury Villas au optat pentru această facilitate

 

Bucureşti, 02.11.2021: Segmentul rezidențial premium și de lux al capitalei se află pe un trend ascendent, odată cu orientarea cumpărătorilor către locuinţe care oferă un standard ridicat de confort, prin dotări calitative şi facilităţi variate. Una dintre cele mai noi facilităţi care prezintă interes pentru clienţii imobiliari este dotarea locuinţei cu lift interior. O analiză imobiliară realizată de City Garden Residence, dezvoltatorul Bonton Luxury Villas, arată că 40% dintre cumpărătorii unei vile în ansamblul din nordul capitalei au ales opţiunea de instalare a unui lift în locuința achiziţionată.

Deși în general sunt privite ca o necesitate pentru clădirile comerciale și publice, ascensoarele servesc unui scop bine definit și în cazul proprietăților rezidențiale. Prezenţa unui lift îmbunătăţeşte funcționalitatea, siguranța, precum și valoarea unei case. Ansamblul Bonton Luxury Villas dezvoltat de City Garden Residence în zona Pipera, în spatele Școlii Americane, oferă viitorilor rezidenţi posibilitatea de a-și echipa vila cu lift din stadiu de construcție, o facilitate care prezintă un interes crescut în rândul clienților.

„În calitate de dezvoltator cu experiență  pe piața rezidențială, încercăm întotdeauna să întâmpinăm nevoile cumpărătorilor, prin facilități care să-i ajute să-și gestioneze mai eficient activitățile zilnice și să le asigure o experiență de locuire la standarde ridicate. Un lift interior este un upgrade practic pentru o vilă de dimensiuni mari, utilitatea sa depăşind ideea de obiect al luxului. Noi oferim suport complet clienților care îşi doresc această dotare, începând de la faza de proiectare și instalare, la mentenanța periodică, printr-un parteneriat cu un furnizor de top în domeniu”, a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden Residence.

 

Principalele avantaje pentru care noii proprietari au decis să investească în dotarea locuinţei cu lift sunt:

Confortul sporit în viața de zi cu zi

Un ascensor simplifică activitățile desfășurate în cadrul locuinței și treburile casnice, asigurând astfel un confort sporit în viața de zi cu zi. Acesta poate fi utilizat pentru transportarea obiectelor voluminoase de la un etaj la altul, cum ar fi sacoșe de cumpărături, bagaje de călătorie, cutii de depozitare voluminoase sau echipamente de curățenie, care altfel ar solicita mai mult efort și timp pierdut.

Deplasarea sigură și rapidă

Deplasarea pe scări într-un imobil cu mai multe etaje poate fi o provocare pentru persoanele cu probleme de mobilitate, vârstnici sau copii. Instalarea unui ascensor ajută membrii vulnerabili ai familiei să se deplaseze mai uşor şi în siguranţă de la un etaj la altul şi, în acelaşi timp, facilitează tuturor accesul la etajele superioare ale locuinţei.

Creșterea valorii proprietății

Un alt avantaj luat în considerare de proprietari este valoarea pe care un lift o adaugă imobilului, ceea ce îl va face mai atractiv pentru potenţiali chiriaşi sau viitori cumpărători. Potrivit unor studii de piaţă, o astfel de dotare poate creşte valoarea proprietăţii cu cel puţin 10%, contribuind astfel la obţinerea unui randament investiţional cât mai avantajos.

Bonton Luxury Villas este un proiect rezidenţial exclusivist dezvoltat în apropierea Pădurii Băneasa, alcătuit din 66 de vile cu un regim de înălțime de P+2E și un club privat dotat cu piscină şi sală de fitness. Vilele ansamblului sunt unele dintre cele mai mari locuinţe existente pe piaţă, având suprafețe construite între 353 și 442 mp, pâna la 7 camere spațioase, 2 terase şi grădină proprie. În prezent proiectul se află în faza de pre-sale a primei faze, prețul unei vile pornind de la 369.000 €(+TVA).

Cumpărătorii au la dispoziţie opţiunea de echipare a vilei cu lift începând de la 20.000 euro, în funcție de finisajele alese.

 

Despre dezvoltatorul City Garden Residence 

City Garden Residence face parte dintr-un grup de companii cu capital din Asia, cu o vastă experiență în dezvoltări și investiții în domeniul imobiliar. În cei peste 10 ani de activitate pe piața din România, City Garden a finalizat cu succes mai multe proiecte rezidențiale medium-premium în zonele centrale și ultracentrale din București și în zona Pipera: 21 Downtown, Apollo D’or şi City Garden Pipera.

 Comunicat publicat de: Ioana Dumitrescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Dumitrescu

Statistică Medima Health: Care sunt cele mai frecvente tipuri de cancer pentru care pacienții solicită investigații de imagistică medicală

• 3,062 de investigații CT și RMN decontate în 2021 în cadrul programului național de monitorizare a pacienților oncologici „Monitor 2”;

Programul WU Executive MBA Bucharest deschide sesiunea de înscrieri cu un discount early bird de 5%

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de înscrieri…

Clinica Smart Nutrition a încheiat anul 2021 cu o creștere de 70% a cifrei de afaceri

Clinica Smart Nutrition a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri majorată cu 70% faţă de anul 2020, continuându-şi ritmul de creștere din ultimii ani.

FORTIM a asistat start up-ul de inovație Bob Concierge în procesul de relocare în clădirea One North Gate Pipera

FORTIM Trusted Advisors, companie românească, membră a Alianței BNP Paribas Real Estate, a coordonat procesul de relocare pentru Bob Concierge, un start-up inovațional, care a…

Spitalul WPK din Viena a primit peste 950 pacienți români în primele 10 luni din 2021, în creştere cu 50%

Românii apelează într-un număr tot mai mare la serviciile medicale din Viena, alături de alți pacienți din Europa Centrală și de Sud-Est. Wiener Privatklinik, unul…
Vezi profilul Ioana Dumitrescu