RO-Wine | The International Wine Festival of Romania

|
19.05.2018 12:00am
Locatia: Fratelli Studios (Glodeni, 1-3)

Descoperă excelența vinurilor românești, dar și a celor internaționale, pe 19 și pe 20 mai, la RO-Wine | The International Wine Festival of Romania!

O selecție superpremium de peste 250 de vinuri te așteaptă spre degustare la cea de-a treia ediție a festivalului! Timp de două zile, vei avea ocazia să testezi cele mai rafinate arome și să te bucuri de gusturi de excepție, la Fratelli Studios, într-o atmosferă unică, cu invitați de seamă și specialiști în enogastronomie.

Gazdele evenimentului sunt Marinela V. Ardelean, organizator Ro-Wine și autorul The Wine Book of Romania, și frații Liviu și Mihai Popescu, co-proprietarii Fratelli Group. Cu ei vă veți întâlni la festival, dar și cu producătorii autohtoni și internaționali de vinuri, care abia așteaptă să vă prezinte etichetele aduse înspre degustare.

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet și se poate procura online, de pe bilete.ro (https://www.bilete.ro/ro-wine/ro-wine-19-20-mai-2018). Prețul unui bilet standard este de 50 lei. Cei care își doresc o experiență completă în lumea vinului, cu degustări unice a unora dintre cele mai exclusiviste etichete, pot opta pentru biletul VIP, în valoare de 400 lei.

Festivalul Ro-Wine reunește, an de an, vinuri de top, atât românești, cât și internaționale și este dedicat tuturor iubitorilor de vinuri, dar și producătorilor din industria HoReCa. După succesul primelor două ediții, prin care vinurile românești au ajuns să fie recunoscute și apreciate în afara țării, anul acesta, în premieră, festivalul se desfășoară sub denumirea de Ro-Wine | The International Wine Festival of Romania.