Digital Breakfast

|
22.06.2017 9:00am

Digital Experts Hub lansează:

Digital Breakfast reprezintă o serie de evenimente scurte, la care profesioniştii interesaţi sunt invitaţi să participe dacă doresc să fie la curent cu ultimele noutăţi pe subiecte din marketing digital.  Intâlnirile lunare, de o jumătate de zi, dimineaţa, au o tematică stabilită pe marginea căreia 3 speakeri vor dezbate alături de participanţi, împărtăşind din experienţa lor. Speakerii sunt specialişti cu experienţă practică în marketing digital.

Digital Breakfast a fost creat ca un spaţiu la îndemâna profesioniştilor unde pot experimenta digitalul într-un mod safe, unde pot găsi suport şi mentoring de la specialişti cu experientă practică în digital, şi unde pot să se întoarcă cand au nevoie să spargă bariere instituţionale legate de digital in propria companie.

Primul Digital Breakfast va avea loc pe data de 22 iunie 2017, in sala Şelari, Hotel Cişmigiu, Bucureşti  având ca temă ‘Definirea strategiei de comunicare în social media’.

Nu este de contestat faptul că se poate folosi o abordare de tip reacţie ad hoc în comunicarea  în social media pentru a beneficia de interacţiune cu audienţa brandului. Însă definirea unei abordări clare sub forma unei strategii de comunicare planificate , vor creşte reach-ul şi interacţiunile cu audienţa ale brandului sau companiei.

A defini o strategie de comunicare în social media pentru companie necesită ca planificarea să răspundă unor serii de întrebări ce pornesc de la necesitatea integrării planului de comunicare în social media în planul general de comunicare al companiei, incluzând definirea, tipurile de conţinut de valoare, şi propagarea lui pe alte platforme online, până la diferitele tactici de comunicare cu clienţii existenţi şi cei potenţiali.

Agenda si inscriere pe:http://digitalexpertshub.com/digital-breakfasts/